![]() |
|
araba alıyorum :)))))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı Olsun ...
Allah Güle Güle Kullanmak Nasip Etsin.. |
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun, memnuniyetiniz daim olsun ;)
|
||
![]() |
||
|
Hadı hayırlısı olsun... Aramadın tekrardan benı ???
|
||
![]() |
||
|
abi sorma ya neler geldı basımıza ıstanbulda :))) ben plakayı ısparta yapacaktım adresım tokat cıktı yapamadım.neyse dedım 35 kalsın sonra sıgortacımı aradım sıgorta yap dedım 300tl sıgorta cıktı neymıs yas 24 ve kalabalık sehır dıye:((( ona da tamam dedım bankadan paramı cekmeye gıttım ıs bankası ıste unuversıteli kartıma yatırmıstım 14 mişlyar bankacı kadın bu kartı nasıl aldın yok sen tıcaret mı yapıyorsun paramı almak ıcın 40 takla attım sonra tamam dedık olur boyle seyler bı cıktım araba yok :(((( cekmısler arabayı bi tane polis buldum adama sordum evet cektıler dedı adresı aldım 25 tl taksı parası verdım :((( 70 tl cekme parası verdım:((( sonra ist cıkıyordum kgs kartı almamız gerektı yolda satan adamdan aldım 15tl var içinde 5tl kart parası 10 tl hizmet parası ve abicim ıspartaya donerken cebimde sadece 1tl vardı ben sabah saat 10 isim biter sana efeye ve metine ugrarım diye plan yaptım ama bu olaylardan sonra saat 4 de anca cıkabıldım ıst dan ve yemın ederım sızı gormeyı cok ıstedım ve hala cok uzgunum goremedıgım için ama ist bana bu sefer cok kazık attı :((( tek sevincim arabam cooook güzel oldu :)))
|
||
![]() |
||
|
Neyse gecmıs olsun ne dıyelım... Canın sagolsun.
|
||
![]() |
||
|
hayırlı uğurlu olsun inşallah kaza belasız sürüşlerle sürmek nasip olur ve güzel modifiyelerle süslenir :) Düzenleyen firefromsky - 19 Temmuz 2011 Saat 09:29 |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
hayırlı olur inşallah , iyi günlerde kullan |
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
Hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah... Peugeot 206 XT
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hayırlı olsun güle güle kullan. istanbul içinde zorlanmadın umarım.
spor modu açmamış olsan da eğer gazı birden köklersen kendisi otomatik olarak spor moda geçer. vites geçişlerin 6000 devir civarında gerçekleşir. aracın benimkinden hafif olduğu için daha seri olduğunu düşünüyorum.
rampada kaymaması çok iyi ama unutma 10-15 derecede kaymaması güzel eğer araba yüklü ise yada rampa daha dik ise kayması normaldir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
çok geçmiş olsun. güzel şeylerin başında bep böyle sıkıntılar çıkabiliyor. Güzele ulaşmak zor nede olsa dimi hehe (:
ben burdura geleceğim zaman haberleşiriz bi mini buluşma yaparız artık.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
hayırlı olsun güle güle kullanın :)gönül isterki hiç eskimesin
|
||
![]() |
||
|
Keşke TOKAT yaptırsaydın. 141 tl ye daha dün yaptırdım. Aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. |
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
Amma macera yaşamışsınız, İstanbul dan araç alım işlemlerinin genelinden hep birşeyler duyuyorum ben :)
Hayırlısı olsun diyelim, araç sorun çıkarmasın da gerisi can sıkmaz ;) |
||
![]() |
||
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
|
hayırlı olsun güle güle kullan
|
||
2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps (A rh+) 545 449 00 77 |
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
vay arkadaş ne badireli alış veriş olmuş...
neyse sonunda istediğin aracına kavuşmuşsun ya gerisini boşver temizlet bir güzel aracını kazasız belasız kullan kardeş. aramıza hoşgeldi hayırlı olsun...
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
iyi niyetlerını sunan tum kardeslerımı saygılar sevgıler sunuyorum...
biraz gec cevap verdım kusura bakmayın yenı aracımla geziyorum... ve sigorta için ugrasıyorum aracım 35 plaka ve yasım genc dıye 309dan baslayım 650 ya kadar fiyat cıktı :))))
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
metin 10 15 dereceyle yüzde 10 15 lik eğim kavramlarını karıştırmayalım 15 derecelik eğimde kaçırmayacak araba yoktur. yüzde 10 eğimli yol yaklaşık 7 derece eder,burada kaçırmaması önemli.
|
||
![]() |
||
|
bak bunu bilmiyordum. demekki yanlış yönlendirmişim mahcup oldum şimdi. kusura bakmayın,
|
||
||
![]() |
||
|
Kazasız belasız kullan kardeş. güzel araç hayırlı olsun.
|
||
![]() |
||
|
ya ben bu acılı yolları nerde bulacagım ozur dılerım ama :))) suanda sadece gazlıyorum :))))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |