Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

araba alıyorum :))))))

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16411
Tarih: 10 Eylül 2025 Saat 22:16
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: araba alıyorum :))))))
Mesajı Yazan: Guests
Konu: araba alıyorum :))))))
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 09:20
sonunda istedigim aracımı buldum 206 xt otomatik sanroflu degısenı yok bel altı boyası var km orjınal 70 bınde efe abinde dun arabaya baktı onay verdı:)) yarın aksam saat 11 de ist yolcusuyum :)))

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 09:27
hayırlı olsun abi . . . 

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 09:29
hayırlı olsun kardeşim

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 09:35
hadi hayırlı olsun. madem otomatik alıyorsun aracı alınca dikkat etmeni istediğim bir husus var. yaklaşık 10-15 derecelik bir yokuş bul aracı D ye al freni bırak geri kaçarsa alma derim zaten açacağı masraf ayrı bide ısparta  da ustasını bulmak daha ayrı bir dert olur.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 09:49
vallaha ben anlamıyorum otomatıkten onun için aracı efeye gonderdım efe abi saolsun baktı sorunsuz dedı.ama dedıgını yaparım gerı kacarsa ne masraf acıyor bu otomatıkler kıOuch

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 09:52
komple revizyona giriyor, 2500-3500 arası masraf

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 09:54
alacagım adam zaten 1 ay once 2000tl masraf yapmıs sanzumana garantılı olarak yaptırdım dedı hatta basta 1250tl demıs usta sonradan 2000tl  masraf tuttu demıs...faturası dusuyor dıyor

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 10:04
Hayırlı olsun Diyelim ozman,

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 10:05
öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan. ancak  siyah araba alıyorsun allah kolaylık versin biraz titizsen başın belada temiz kalma süresi 15 dakika :D 

-------------
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 10:11
hayırlısı olsun. kazasız belasız şimdiden..

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 10:20
Orjinalini yazan: 60de106 60de106 Yazdı:

alacagım adam zaten 1 ay once 2000tl masraf yapmıs sanzumana garantılı olarak yaptırdım dedı hatta basta 1250tl demıs usta sonradan 2000tl  masraf tuttu demıs...faturası dusuyor dıyor

dediğim sıkıntıyı çıkartmış ozaman, faturasını sakla birde ne değişmiş ne işlem yapılşmış bana  mesaj atarmısın

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 10:34
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

dediğim sıkıntıyı çıkartmış ozaman, faturasını sakla birde ne değişmiş ne işlem yapılşmış bana  mesaj atarmısın

tamam ben pazartesı aracı alır almaz sana haber veririm nerde ne yapılmıs ne kadar tutmus diye..bu arada cok sagol kendıne alıyor gıbı ılgılendın...

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 10:35
Orjinalini yazan: DRIVER34 DRIVER34 Yazdı:

öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan. ancak  siyah araba alıyorsun allah kolaylık versin biraz titizsen başın belada temiz kalma süresi 15 dakika :D 

evet cok tıtıtzım ve aksılık gibi evin onunde dogal gaz calısması basladı her yer toz ne yapacagım bilmıyorum Ağlama

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 10:51

tamam ben pazartesı aracı alır almaz sana haber veririm nerde ne yapılmıs ne kadar tutmus diye..bu arada cok sagol kendıne alıyor gıbı ılgılendın...

nedemek kardeşim ben çektim sen çekme diye söylüyorum ne olursan ol kim olursan ol bu yüzden üzülürsen be ben uyarmamışsam bende üzülürüm 206'yı tanıdğın için zorluk çekmezsin ama şanzımana yabancı olduğun için böyle bir yardım etmek istedim ben teşekkür ederim bakımı dışında masraf çıkarmasın bize o mutluluk yeter (:

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 11:01
metin kardesım ben sana bir sey daha sorcam ben sımdı arabayı avcılardan alcam fakat ıst hıc bilmıyorum gelırken ıst cıkarken gelirken bana bi yol tarıfı yapabilir misin :)))

Mesaj Tarihi: 16 Temmuz 2011 Saat 11:07

metin kardesım ben sana bir sey daha sorcam ben sımdı arabayı avcılardan alcam fakat ıst hıc bilmıyorum gelırken ıst cıkarken gelirken bana bi yol tarıfı yapabilir misin :)))

ayıp ettin. sana kroki bile çizerim.

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 23:51
arkadaslar sımdı ıspartaya geldım arabamı aldım ist dan :))) cok güzel cok mutlıuyum...

metin kardesım araba rampada dık oldugu halde gerı kacma yapmıyor ve spor mod kapalı oldugu halde bıle benım eskı manuelden asırı bır hızlanması var...

resimleri yarın eklıyecegım ins :))))

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 23:53
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 01:02
otomaticiler cogalıyor Thumbs Up

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 01:05

sonunda istedigim aracımı buldum 206 xt otomatik sanroflu degısenı yok bel altı boyası var km orjınal 70 bınde efe abinde dun arabaya baktı onay verdı:)) yarın aksam saat 11 de ist yolcusuyum :)))

şimdiden hayırlı uğurlu olsun saygılar

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 08:52
Hayırlı Olsun ...
Allah Güle Güle Kullanmak Nasip Etsin..

Mesajı Yazan: efecelebi
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 08:53
Hayırlı olsun, memnuniyetiniz daim olsun ;)

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 08:59
Hadı hayırlısı olsun... Aramadın tekrardan benı ???

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 09:24
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

abi sorma ya neler geldı basımıza ıstanbulda :)))

ben plakayı ısparta yapacaktım adresım tokat cıktı yapamadım.neyse dedım 35 kalsın sonra sıgortacımı aradım sıgorta yap dedım 300tl sıgorta cıktı neymıs yas 24 ve kalabalık sehır dıye:((( ona da tamam dedım bankadan paramı cekmeye gıttım ıs bankası ıste unuversıteli kartıma yatırmıstım 14 mişlyar bankacı kadın bu kartı nasıl aldın yok sen tıcaret mı yapıyorsun paramı almak ıcın 40 takla attım sonra tamam  dedık olur boyle seyler bı cıktım araba yok :(((( cekmısler arabayı bi tane polis buldum adama sordum evet cektıler dedı adresı aldım 25 tl taksı parası verdım :((( 70 tl cekme parası verdım:((( sonra ist cıkıyordum kgs kartı almamız gerektı yolda satan adamdan aldım 15tl var içinde 5tl kart parası 10 tl hizmet parası ve abicim ıspartaya donerken cebimde sadece 1tl vardı ben sabah saat 10 isim biter sana efeye ve metine ugrarım diye plan yaptım ama bu olaylardan sonra saat 4 de anca cıkabıldım ıst dan ve yemın ederım sızı gormeyı cok ıstedım ve hala cok uzgunum goremedıgım için ama ist bana bu sefer cok kazık attı :(((

tek sevincim arabam cooook güzel oldu :)))

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 09:27
Neyse gecmıs olsun ne dıyelım... Canın sagolsun.

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 09:28

hayırlı uğurlu olsun inşallah kaza belasız sürüşlerle sürmek nasip olur ve güzel modifiyelerle süslenir :)

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 09:34

hayırlı olur inşallah , iyi günlerde kullan

-------------
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg

Mesajı Yazan: semsword
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 09:39
Hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah... Peugeot 206 XT Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 10:09

arkadaslar sımdı ıspartaya geldım arabamı aldım ist dan :))) cok güzel cok mutlıuyum...

metin kardesım araba rampada dık oldugu halde gerı kacma yapmıyor ve spor mod kapalı oldugu halde bıle benım eskı manuelden asırı bır hızlanması var...

resimleri yarın eklıyecegım ins :))))

hayırlı olsun güle güle kullan. istanbul içinde zorlanmadın umarım.

spor modu açmamış olsan da eğer gazı birden köklersen kendisi otomatik olarak spor moda geçer. vites geçişlerin 6000 devir civarında gerçekleşir. aracın benimkinden hafif olduğu için daha seri olduğunu düşünüyorum.

rampada kaymaması çok iyi ama unutma 10-15 derecede kaymaması güzel eğer araba yüklü ise yada rampa daha dik ise kayması normaldir.

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 10:13

ben plakayı ısparta yapacaktım adresım tokat cıktı yapamadım.neyse dedım 35 kalsın sonra sıgortacımı aradım sıgorta yap dedım 300tl sıgorta cıktı neymıs yas 24 ve kalabalık sehır dıye:((( ona da tamam dedım bankadan paramı cekmeye gıttım ıs bankası ıste unuversıteli kartıma yatırmıstım 14 mişlyar bankacı kadın bu kartı nasıl aldın yok sen tıcaret mı yapıyorsun paramı almak ıcın 40 takla attım sonra tamam  dedık olur boyle seyler bı cıktım araba yok :(((( cekmısler arabayı bi tane polis buldum adama sordum evet cektıler dedı adresı aldım 25 tl taksı parası verdım :((( 70 tl cekme parası verdım:((( sonra ist cıkıyordum kgs kartı almamız gerektı yolda satan adamdan aldım 15tl var içinde 5tl kart parası 10 tl hizmet parası ve abicim ıspartaya donerken cebimde sadece 1tl vardı ben sabah saat 10 isim biter sana efeye ve metine ugrarım diye plan yaptım ama bu olaylardan sonra saat 4 de anca cıkabıldım ıst dan ve yemın ederım sızı gormeyı cok ıstedım ve hala cok uzgunum goremedıgım için ama ist bana bu sefer cok kazık attı :(((

çok geçmiş olsun. güzel şeylerin başında bep böyle sıkıntılar çıkabiliyor. Güzele ulaşmak zor nede olsa dimi hehe (:

ben burdura geleceğim zaman haberleşiriz bi mini buluşma yaparız artık.

-------------

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 10:21
hayırlı olsun güle güle kullanın :)gönül isterki hiç eskimesin 

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 10:27

Keşke TOKAT yaptırsaydın. 141 tl ye daha dün yaptırdım.  Aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. 

Mesajı Yazan: efecelebi
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 10:27
Amma macera yaşamışsınız, İstanbul dan araç alım işlemlerinin genelinden hep birşeyler duyuyorum ben :)
Hayırlısı olsun diyelim, araç sorun çıkarmasın da gerisi can sıkmaz ;)

Mesajı Yazan: hasan
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 12:31
hayırlı olsun güle güle kullan

-------------
     2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps
      (A rh+)
   545 449 00 77

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 12:45
vay arkadaş ne badireli alış veriş olmuş...
neyse sonunda istediğin aracına kavuşmuşsun ya gerisini boşver temizlet bir güzel aracını kazasız belasız kullan kardeş. aramıza hoşgeldi hayırlı olsun...

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 17:04
iyi niyetlerını sunan tum kardeslerımı saygılar sevgıler sunuyorum...

biraz gec cevap verdım kusura bakmayın yenı aracımla geziyorum...

ve sigorta için ugrasıyorum aracım 35 plaka ve yasım genc dıye 309dan baslayım 650 ya kadar fiyat cıktı :))))

Mesajı Yazan: alisuat
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 17:32

hadi hayırlı olsun. madem otomatik alıyorsun aracı alınca dikkat etmeni istediğim bir husus var. yaklaşık 10-15 derecelik bir yokuş bul aracı D ye al freni bırak geri kaçarsa alma derim zaten açacağı masraf ayrı bide ısparta  da ustasını bulmak daha ayrı bir dert olur.

metin 10 15 dereceyle yüzde 10 15 lik eğim kavramlarını karıştırmayalım 15 derecelik eğimde kaçırmayacak araba yoktur. yüzde 10 eğimli yol yaklaşık 7 derece eder,burada kaçırmaması önemli.

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 17:58
Orjinalini yazan: alisuat alisuat Yazdı:

metin 10 15 dereceyle yüzde 10 15 lik eğim kavramlarını karıştırmayalım 15 derecelik eğimde kaçırmayacak araba yoktur. yüzde 10 eğimli yol yaklaşık 7 derece eder,burada kaçırmaması önemli.

bak bunu bilmiyordum. demekki yanlış yönlendirmişim mahcup oldum şimdi. kusura bakmayın,

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 18:05
Kazasız belasız kullan kardeş. güzel araç hayırlı olsun.

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 20:31
ya ben bu acılı yolları nerde bulacagım ozur dılerım ama :))) suanda sadece gazlıyorum :))))

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 21:01

ve sigorta için ugrasıyorum aracım 35 plaka ve yasım genc dıye 309dan baslayım 650 ya kadar fiyat cıktı :))))

kardeş bende ilk aldığımda 350 tl sigorta yaptırdım. Aracı eşimin üzerine yapmıştım. Düşün işte hem kalabalık şehir hem bayan hemde genç olunca böyle oluyor. daha sonra bir arkadaşımın sigortasını yenilemeye gitmiştik başka bir yere. orada merakımdan sordum ruhsatı verip nekadar sigortası diye adam 250 tl çıkartı. düşün daha araca sigorta yaptıralı 1 hafta olmamışdı.

bu yüzden iyice araştır hatta bi yer buldum senin yerine bütün firmaları araştırıp işlemini yapıyorlar. ben 1800 tl lik kasgoyu onlara 1150 tl ye yaptırdım. adamlar hayat sigortasından deprem sigortasına kadar hepsini yapıyorlar bi teklif al istersen.

istersen özel mesaj ile yollayabilirim reklam olmasın.

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 21:22

kardeş bende ilk aldığımda 350 tl sigorta yaptırdım. Aracı eşimin üzerine yapmıştım. Düşün işte hem kalabalık şehir hem bayan hemde genç olunca böyle oluyor. daha sonra bir arkadaşımın sigortasını yenilemeye gitmiştik başka bir yere. orada merakımdan sordum ruhsatı verip nekadar sigortası diye adam 250 tl çıkartı. düşün daha araca sigorta yaptıralı 1 hafta olmamışdı.

bu yüzden iyice araştır hatta bi yer buldum senin yerine bütün firmaları araştırıp işlemini yapıyorlar. ben 1800 tl lik kasgoyu onlara 1150 tl ye yaptırdım. adamlar hayat sigortasından deprem sigortasına kadar hepsini yapıyorlar bi teklif al istersen.

istersen özel mesaj ile yollayabilirim reklam olmasın.

ozelden mesajını beklıyorum cok ıyı olur daha yaptırmadım

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 22:08
yolladım,

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 22:17
Hayırlı uğurlu olsun Mevlam kaza bela vermesin.İstanbul size hoşgeldin demiş.Sırıtma

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 22:43
hayırlı ugurlu olsun kardeş güle güle binersin inşallah.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net