![]() |
|
XENON BAĞLANTISI NASIL YAPILIR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bak şimdi dostum
1 far yuva kapağını açıyorsun, 2 ortasına xenon kablolarının ortasındaki siyah plastik tıpa kadar delik açıyorsun 3 orjinal far ampülüne giden kabloyu ampülden söküp xenon bağlantısına takıyorsun. zenona elektrik vermiş oldun. 4 xenon elektrik verdiğin balastın bağlantısını zenon ampül bağlantısına takıyorsun. 5 orjinal ampülü yerinden söküyorsun 6 xenon ampülü takıyorsun 7 tüm kablo ve bağlantıları deldiğin kapağın ortasından geçirmiştin, kapağı yerine takıyorsun işlem bitiyor, ve gün gibi farların oluyor. (elektrik bandı, kesici delici bir alet gerekli)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
BİRDE Bİ SORUM DAHA OLACAK BENİM ARACIMDA FAR SENSÖRÜ VAR BUNU ETKİLEMEZ DEĞİL Mİ SENSÖR NORMAL ÇALIŞMAYA DEVAM EDER DEĞİLMİ BİLEN ABİLERİMDEN KARDEŞLERİMDEN TAVSİYELER BEKLİYORUM
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
ELİM YATKINDIR ZATEN BU TÜR İŞLERE DEDİĞİN GİBİ İÇİNDEN ŞEMA ÇIKIYORSA SÜPER. BUGUN Bİ ELEKTRİKÇİYLE KONUŞTUM. ELEMAN DEDİKİ Bİ TANE KONTROL KALEMİ OLSUN ELİNDE BAŞKA BİŞEYE İHTİYAÇ DUYMADAN HALLEDERSİN DEYİNCE BENDE HEVESLENDİM İYİCE BU HAFTA SONU EĞLENCE VAR DEMEK Kİ BANA :)
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
alacağın xenon kitte bağlantı şeması vardır. çoğunda olur. çok basit bi şekilde max 30dk. de yapablrsin
|
|
![]() |
|
arkadaşlar xenon far almayı düşünüyorum vede bağlantısını kendim yapmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim. şeması varmıdır kimsede paylaşan olursa sevinirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |