![]() |
|
o hırsızı bir yakalarsam... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benimkide 20 gün önce çalındı kapaksız geziyorum.Ne diyeyim ağzımı bozmaya deymez.
|
||
![]() |
||
|
hocam yakalarsan samsun tayfası olarak ordayız.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sağol dostum varlığın yeter...allah razı olsun.. |
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benım güpe gündüz hdı yazısını calarken yakalamıştım eşşşşşekkadar heriflerdi tabiri caizse itin g.... sokyum cıkarttım herifleri o kalabalıgın icinde rezil oldular kacamadılarda biryere lafı soktum durdum özurdiliyorlar arkadaşın arabası zennettik diyorlar şaka yapıyorlarmış arkadaşlarına nyseki suc üstü oldu kurtardık yazıları yapıştırdım tekrar
|
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
|
yalanlarıda hemen hazır desene .....abi bu resmen hastalık ya... eskiden çoluk çoçuk yapardı böle yaramazlıklarda..şimdiki çoçuklar böyle değilki.. ya internet cafede oyun oynuyor .. yada pc başında... adamlar keyfi yapıyor resmen ...
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
katılıyorum usta. eminim artık pengeutonun yanından gecerken akılarına gelır benım sözlerim tabi adamların yüzlerinde astar varsa
|
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
|
boşver ya başımın gözümün sadakası de geç.
benimde çaldılar baktım baş olmuyo taktım yeşil kapakları. bişey söyleyimmi arabaya ne kadar bakar sakınırsan o kdar kıl tüy şeyler geliyo başına sıkılıyorsun. ben akşamları ara sıra pencereyi açar bakarım var mı şey diye.önüne arkasına araç fazla girmesin diye parke taşları dizdim. sonuç: bugün biri girmiş çıkarken sürttürmüş sağ arka camurluk tarafının sırçasını almış. s...... böle işin içine dedim. takmayanın kafası daha rahat....
|
||
![]() |
||
|
o tip insanlarda yüz ne arasın be abi.... allah ıslah etsin onları ne diyeyimkiii
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
amin inşallah
|
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
|
ersin ben öğretmenim. öğretmenlik yaptığım okul oturduğum yere 50 km. hergün geliş gidiş yapıyorum. araba burda kalıyo. camın önüne de tel numarası yazdım. bişey olursa arayın diye. ismimi okulumu falan yazdım. bende acemiyken yanlışlıkla buna benzer bir olay yaşadım. çıkarken önünü fazla hesap edemedim öümdekinin tamponuna serit çektim. adamda camı az açık bırakmış. oradan içeri kağıt yazdım attım. akşam adam aradı abi canın sağolsun yazıp bırakman yeterli. ben pek önemsemem o da senden nazarlık olsun dedi. insanlık budur ya. kargaya yavrusu şahin gözükürmüş. bişey alırken insanlar ne kadar zorlanarak alıyorlar. ulen arabanda araba olsa amma kıymetliymiş sanki mercedes anasını satayım diyorlar. sana ne kardeşim parasını senin baban mı ödedi diyorum malak gibi kalıyorlar. herkesin arabası kendine güzel...
|
||
![]() |
||
|
haklısın usta..bende takıcam yeşilleri .... du bakalım onlarıda alacakalrmı... |
||
![]() |
||
|
vallahi gaklısın hocam .. ne diyeyimki.. insanlık ölmüş artık .. |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Geçmiş olsun. Zar şeklinde sibop kapağı takmıştım bir ara, aynı gece çaldılar; kırmızı renkli metal taktım, üç gün dayandı. Artık siyah plastiklerle geziyorum... :)
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Benimkilerde gitmişti..
Ankara'da gündüz vakti Fiesta'nın arka tamponunu çaldılar.. Buna şükür demelisin ![]() |
||
A3
|
||
![]() |
||
|
gündüz vakti tamponumu çaldılar.......... allah nası biliyorsa öyle yapsın onları... ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |