Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

o hırsızı bir yakalarsam...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16212
Tarih: 09 Haziran 2025 Saat 03:00
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: o hırsızı bir yakalarsam...
Mesajı Yazan: Guests
Konu: o hırsızı bir yakalarsam...
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:46
arakadaşlar red tazz ın metal sibob kapaklarını çalmışlar geceSinirli  hayır parasında pulunda değilim zaten  çok cüzi bi rakam..Ouch  ya kardeşim onları alıpta elinize ne geçeçek..Sinirli  ayıptır ya.... ama hata bende sen kapının önünde arabaya tesisat çekersen aleni güpe gündüz olcağı budur.Shocked . acaba bu bir uyarımı ...  Ouch ilk sibob kapaklarındanmı başladılar acaba Confused gerçi kardeşim kapılara zorladıklarında alarm var  bangır bangır öter...Göz Kırpma

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:47

kardeşim geçmiş olsun.. benimde metal sibop kapakları hep çalınıyo ne hikmetse. geceleri evine çıkarken koy cebine gitsinSırıtma bi süre sonra alışıyosun

Mesajı Yazan: Mehach
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:49
Geçmiş olsun Ersin Bey..

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:49
Geçmiş olsun Ersin abi..Açıkçası bende bu tip durumdan endişelendiğim için mahalleye gelince pek tesisatı açmam,dikkat çekince adamlar zevk için hırsızlık yapıyorlar,egolarını tatmin ediyor ş....sizler !!

Mesajı Yazan: ErcaNKarşI
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 09:53
geçmiş olsun bisikletli cocukların işidir.mahallendeki bisikletli cocuklara bi göz at ;)

-------------
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı

Mesajı Yazan: inceyasar
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 10:04
geçmiş olsun :(

-------------
2004 307 1.4HDI

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 10:07
taktığın şeye bak ya çocuklara eğlence onlar alırlar yapcak birşey yok 4 tanesi 5 tl aksesuarcılarda dolu al tak gitsin.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: hasan
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 10:08
geçmiş olsun :((

-------------
     2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps
      (A rh+)
   545 449 00 77

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 10:38
Böyle şeyler çok oluyor, yapacak birşey de yok. 
Benim de bijon kapaklarımı çalmışlar. Önlerden 2 şer tane toplam 4 tane çalınmış. 4 adet fiyatı 20TL.. Sinirli

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 10:39
vallahi abi parasında değilim .. sadece zoruma gidiyor.  umarım çoçuklardır...

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 10:41
bizim arkadaşında aynısı oluyor çocukların işi :) 

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 11:40
geçmiş olsun kardeşim ya ayıptır yani bunu yapınca ellerine ne geçiyor ki anlamıyoruz vardır bi sıkıntıları

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 11:40
geçmiş olsun kanka allah beterinden saklasın...bende çocukların işidir diyorum , baktılarki jan janlı bişey hemen yapıştılar..

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 11:47
geçmiş olsun ersin kardeş, bırak tek o olsun kaybolan ya, hakikaten sinir bozucu ama yapacak çok bir şey yok malesef,
ayrıca yanlış anlama ama yakalamasan daha iyi, 5 tl lik birşey için sinirle birinin ağzını burnunu dağıtırsın sonra al başına belayıWall

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 11:48
gecmiş olsun kardesım red tazz hastalık oldu galıba bulamayan calıyor:))

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 13:55
Çoçuk işi degil abi, metal se ince telle elektirik baglıcan :D görcekler 

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesajı Yazan: HaRuNGöK
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 15:13
geçmiş olsun :(

-------------
106

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 15:26
Geçmiş olsun. Çocuklardır çocuklar.

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 19:33
Geçmiş Olsun Kardeşim..
Neyse Allahtan Büyük Bir Maddi Hasar Değil...Gülme

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 22:26
eyvallah güzel dostlarım .... 

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 23:10
Benimkide 20 gün önce çalındı kapaksız geziyorum.Ne diyeyim ağzımı bozmaya deymez.

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 23:35
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

arakadaşlar red tazz ın metal sibob kapaklarını çalmışlar geceSinirli  hayır parasında pulunda değilim zaten  çok cüzi bi rakam..Ouch  ya kardeşim onları alıpta elinize ne geçeçek..Sinirli  ayıptır ya.... ama hata bende sen kapının önünde arabaya tesisat çekersen aleni güpe gündüz olcağı budur.Shocked . acaba bu bir uyarımı ...  Ouch ilk sibob kapaklarındanmı başladılar acaba Confused gerçi kardeşim kapılara zorladıklarında alarm var  bangır bangır öter...Göz Kırpma

hocam yakalarsan samsun tayfası olarak ordayız....Evil SmileThumbs Down
Sinirli

Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 23:38
Orjinalini yazan: afaruk307 afaruk307 Yazdı:

hocam yakalarsan samsun tayfası olarak ordayız....Evil SmileThumbs Down
Sinirli

sağol dostum varlığın yeter...allah razı olsun..

Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 00:33
benım güpe gündüz hdı yazısını calarken yakalamıştım eşşşşşekkadar heriflerdi tabiri caizse itin g.... sokyum cıkarttım herifleri o kalabalıgın icinde rezil oldular kacamadılarda biryere lafı soktum durdum özurdiliyorlar arkadaşın arabası zennettik diyorlar şaka yapıyorlarmış arkadaşlarına nyseki suc üstü oldu kurtardık yazıları yapıştırdım tekrar

-------------
307 1,4 hdı

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 00:36
yalanlarıda hemen hazır desene .....abi bu resmen hastalık ya... eskiden çoluk çoçuk yapardı böle yaramazlıklarda..şimdiki çoçuklar böyle değilki.. ya internet cafede oyun oynuyor .. yada pc başında... adamlar keyfi yapıyor resmen ...

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 00:42
katılıyorum usta.  eminim artık pengeutonun yanından gecerken akılarına gelır benım sözlerim tabi adamların yüzlerinde astar varsa 

-------------
307 1,4 hdı

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 00:44
boşver ya başımın gözümün sadakası de geç.
benimde çaldılar baktım baş olmuyo taktım yeşil kapakları.
bişey söyleyimmi arabaya ne kadar bakar sakınırsan o kdar kıl tüy şeyler geliyo başına sıkılıyorsun.
ben akşamları ara sıra pencereyi açar bakarım var mı şey diye.önüne arkasına araç fazla girmesin diye parke taşları dizdim. sonuç: bugün biri girmiş çıkarken sürttürmüş sağ arka camurluk tarafının sırçasını almış. s...... böle işin içine dedim.
takmayanın kafası daha rahat....

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 00:44
o tip insanlarda yüz ne arasın be abi.... allah ıslah etsin onları ne diyeyimkiii

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 00:48
amin inşallah

-------------
307 1,4 hdı

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 00:55

o tip insanlarda yüz ne arasın be abi.... allah ıslah etsin onları ne diyeyimkiii

ersin ben öğretmenim. öğretmenlik yaptığım okul oturduğum yere 50 km. hergün geliş gidiş yapıyorum.
araba burda kalıyo.
camın önüne de tel  numarası yazdım. bişey olursa arayın diye. ismimi okulumu falan yazdım.

bende acemiyken yanlışlıkla buna benzer bir olay yaşadım. çıkarken önünü fazla hesap edemedim öümdekinin tamponuna serit çektim. 
adamda camı az açık bırakmış. oradan içeri kağıt yazdım attım. 
akşam adam aradı abi canın sağolsun yazıp bırakman yeterli. ben pek önemsemem o da senden nazarlık olsun dedi.

insanlık budur ya. kargaya yavrusu şahin gözükürmüş. bişey alırken insanlar ne kadar zorlanarak alıyorlar. ulen arabanda araba olsa amma kıymetliymiş sanki mercedes anasını satayım diyorlar. sana ne kardeşim parasını senin baban mı ödedi diyorum malak gibi kalıyorlar.
herkesin arabası kendine güzel...

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 00:57
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

boşver ya başımın gözümün sadakası de geç.
benimde çaldılar baktım baş olmuyo taktım yeşil kapakları.
bişey söyleyimmi arabaya ne kadar bakar sakınırsan o kdar kıl tüy şeyler geliyo başına sıkılıyorsun.
ben akşamları ara sıra pencereyi açar bakarım var mı şey diye.önüne arkasına araç fazla girmesin diye parke taşları dizdim. sonuç: bugün biri girmiş çıkarken sürttürmüş sağ arka camurluk tarafının sırçasını almış. s...... böle işin içine dedim.
takmayanın kafası daha rahat....

haklısın  usta..bende takıcam yeşilleri .... du bakalım onlarıda alacakalrmı...

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 01:01
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

ersin ben öğretmenim. öğretmenlik yaptığım okul oturduğum yere 50 km. hergün geliş gidiş yapıyorum.
araba burda kalıyo.
camın önüne de tel  numarası yazdım. bişey olursa arayın diye. ismimi okulumu falan yazdım.

bende acemiyken yanlışlıkla buna benzer bir olay yaşadım. çıkarken önünü fazla hesap edemedim öümdekinin tamponuna serit çektim. 
adamda camı az açık bırakmış. oradan içeri kağıt yazdım attım. 
akşam adam aradı abi canın sağolsun yazıp bırakman yeterli. ben pek önemsemem o da senden nazarlık olsun dedi.

insanlık budur ya. kargaya yavrusu şahin gözükürmüş. bişey alırken insanlar ne kadar zorlanarak alıyorlar. ulen arabanda araba olsa amma kıymetliymiş sanki mercedes anasını satayım diyorlar. sana ne kardeşim parasını senin baban mı ödedi diyorum malak gibi kalıyorlar.
herkesin arabası kendine güzel...

vallahi gaklısın hocam .. ne diyeyimki.. insanlık ölmüş artık ..

Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 13:20
Geçmiş olsun. Zar şeklinde sibop kapağı takmıştım bir ara, aynı gece çaldılar; kırmızı renkli metal taktım, üç gün dayandı. Artık siyah plastiklerle geziyorum... :)

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 13:57
Benimkilerde gitmişti..
Ankara'da gündüz vakti Fiesta'nın arka tamponunu çaldılar..
Buna şükür demelisin Sırıtma

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 09 Temmuz 2011 Saat 17:03
Orjinalini yazan: EminÖNAL EminÖNAL Yazdı:

Benimkilerde gitmişti..
Ankara'da gündüz vakti Fiesta'nın arka tamponunu çaldılar..
Buna şükür demelisin Sırıtma

gündüz vakti tamponumu çaldılar.......... allah nası biliyorsa öyle yapsın onları...Sinirli

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net