Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
d3n1s
1. Vites
Durum: Aktif Değil
|
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 10:43 |
humm jantın genişliğini düşünmemiştim ben, ince jantın ET değeri yüksek olabilir, içe sürtme yapmaz, kalın jantta ET değerinin nispeten düşük olması gerekir, haklısın bu konuda :)
Du bakalım araç satılmazsa kafamda nice nice fikirler var, yavaş yavaş uygulayacağım hepsini
|
206 Quik
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 11:08 |
d3n1s Yazdı:
humm jantın genişliğini düşünmemiştim ben, ince jantın ET değeri yüksek olabilir, içe sürtme yapmaz, kalın jantta ET değerinin nispeten düşük olması gerekir, haklısın bu konuda :)
Du bakalım araç satılmazsa kafamda nice nice fikirler var, yavaş yavaş uygulayacağım hepsini
|
Bu jant ısı bızım araclarda bıraz sıkıntılı. Eskı modellerde camurluk hacımlerımız cok genıs degıl. Her jantı takamıyorsun. Ama 307 308 207 ler vs daha genıs ımkanlara sahıp.
Bende jant alırken cok baktım 20 ofsetlı aldım kı ıcerı gocmus sekılde durmasın dıye. Zaten orjınal 306 GTI cyclone jantlar 18 ofsetlıdır ama 6" genıslıktedır.
Dıger 306 sahıbı 2 arkadas 6.5" genıslıkte 25 ofsetlı aldılar ama ben 6.5" Jant 20 ofsetlı aldım. Suanda lastık ız genıslıgım onlarınkınden 1cm daha genıs...
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 02:45 |
hayırlı satıslar umarım ıstedın fıyata verırsın aracın derlı toplu duruyo masallah
|
 |
d3n1s
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 09:26 |
ahmetsemiz Yazdı:
hayırlı satıslar umarım ıstedın fıyata verırsın aracın derlı toplu duruyo masallah |
teşekkürler :) inşallah veririz, bakalım... satıştan vaz geçmek üzereyim zaten
Düzenleyen d3n1s - 24 Haziran 2011 Saat 09:27
|
206 Quik
|
 |
106_arts
1. Vites
Forumdan Banlandı.
|
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:20 |
2 farklı mekanik ustası, 2 farklı boya ustası, 2 farklı kaporta ustası, 1 tane 40 yıllık şase ustası inceledi
7 tane ustayı gezdirince satan adam bişey demedimi göster göster nereye kadar diye:)
|
 |
d3n1s
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 08:51 |
106_arts Yazdı:
2 farklı mekanik ustası, 2 farklı boya ustası, 2 farklı kaporta ustası, 1 tane 40 yıllık şase ustası inceledi
7 tane ustayı gezdirince satan adam bişey demedimi göster göster nereye kadar diye:) |
yoo, ne diyecek ki? bişey deseydi almazdım zaten ;) ayrıca boyacılar ve kaportacılar şasecimin yanına geldi, şasecimin yanında bir de mekanik ustası çalışıyo, sözün özü araç 2 dükkana gitti ama bu kadar usta baktı
|
206 Quik
|
 |
d3n1s
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 10:02 |
cumartesiye kadar satılmazsa vaz geçilecek günceli...
|
206 Quik
|
 |
106_arts
1. Vites
Forumdan Banlandı.
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 12:35 |
n
d3n1s Yazdı:
106_arts Yazdı:
7 tane ustayı gezdirince satan adam bişey demedimi göster göster nereye kadar diye:) |
yoo, ne diyecek ki? bişey deseydi almazdım zaten ;) ayrıca boyacılar ve kaportacılar şasecimin yanına geldi, şasecimin yanında bir de mekanik ustası çalışıyo, sözün özü araç 2 dükkana gitti ama bu kadar usta baktı
|
ben hiç sevmem usta usta gezmeyi millet kusur bulmak için sanayide gezdirip duruyor
neyse hayırlı satışlar
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 12:46 |
CeCoLi Yazdı:
d3n1s Yazdı:
|
Bu jant ısı bızım araclarda bıraz sıkıntılı. Eskı modellerde camurluk hacımlerımız cok genıs degıl. Her jantı takamıyorsun. Ama 307 308 207 ler vs daha genıs ımkanlara sahıp.
Bende jant alırken cok baktım 20 ofsetlı aldım kı ıcerı gocmus sekılde durmasın dıye. Zaten orjınal 306 GTI cyclone jantlar 18 ofsetlıdır ama 6" genıslıktedır.
Dıger 306 sahıbı 2 arkadas 6.5" genıslıkte 25 ofsetlı aldılar ama ben 6.5" Jant 20 ofsetlı aldım. Suanda lastık ız genıslıgım onlarınkınden 1cm daha genıs... | o iki arkadaştan birisi benim  denizim... 20 ofset yok gibi.. var olanda ben beğenmedim.. jant sıkıntımız çok  seçenek az  biz 306 lar için konuşuyorum...
|
 |
d3n1s
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 14:32 |
106_arts Yazdı:
n
d3n1s Yazdı:
106_arts Yazdı:
|
ben hiç sevmem usta usta gezmeyi millet kusur bulmak için sanayide gezdirip duruyor
neyse hayırlı satışlar |
benimki kusur bulmak amacıyla değildi, iki dükkanın sahibi de benim için çok hatırlı insanlar, ikisinden birine gitmeseydim benim içim rahat etmezdi. Beni kendi çocukları gibi sevdikleri için alacağım arabayı da iyice inceleyip inceletirler, durum bu üstad
|
206 Quik
|
 |
106_arts
1. Vites
Forumdan Banlandı.
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 15:34 |
ben senın için demedım zaten:)
millet habire gezdırıyor ustaları sonrada almaktan vazgecıyor fiyat düşmeyince sen gezdıgınle kalıyosun
|
 |
d3n1s
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:11 |
by_ersin Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
d3n1s Yazdı:
|
Dıger 306 sahıbı 2 arkadas 6.5" genıslıkte 25 ofsetlı aldılar ama ben 6.5" Jant 20 ofsetlı aldım. Suanda lastık ız genıslıgım onlarınkınden 1cm daha genıs... | o iki arkadaştan birisi benim denizim... 20 ofset yok gibi.. var olanda ben beğenmedim.. jant sıkıntımız çok seçenek az biz 306 lar için konuşuyorum...
|
benim bir tanıdıkta vardı 306, 307 jantı takmıştı şu 5 kollu 16 inç olandan, muhteşem duruyordu araç
|
206 Quik
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:18 |
d3n1s Yazdı:
by_ersin Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
d3n1s Yazdı:
|
Dıger 306 sahıbı 2 arkadas 6.5" genıslıkte 25 ofsetlı aldılar ama ben 6.5" Jant 20 ofsetlı aldım. Suanda lastık ız genıslıgım onlarınkınden 1cm daha genıs... | o iki arkadaştan birisi benim denizim... 20 ofset yok gibi.. var olanda ben beğenmedim.. jant sıkıntımız çok seçenek az biz 306 lar için konuşuyorum...
|
benim bir tanıdıkta vardı 306, 307 jantı takmıştı şu 5 kollu 16 inç olandan, muhteşem duruyordu araç
|
Spacer kullanmadan o jantı takamazsın. Cunku ofsetı 31. Ben denedım dırekt olarak camurluk ıcıne bastı  Donmesı mumkun degıl. Hal boyle olunca spacer ıle beraber uzun bıjon kullanmak gerek. O jantın havsasına uygun uzun bıjon bulunur mu onuda arastırmadım. Her bıjonun havsasıda aynı degıl.
Ben spacer kullanmayıda uygun bulmuyorum. Yoksa o Ariane ısımlı orjınal 16" 307 5 kol jantlardan cok cazıp bır fıyata cızıksız bır takım bulmustum ama bızım araca olmuyor ıste.
|
 |
d3n1s
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:36 |
CeCoLi Yazdı:
Spacer kullanmadan o jantı takamazsın. Cunku ofsetı 31. Ben denedım dırekt olarak camurluk ıcıne bastı  Donmesı mumkun degıl. Hal boyle olunca spacer ıle beraber uzun bıjon kullanmak gerek. O jantın havsasına uygun uzun bıjon bulunur mu onuda arastırmadım. Her bıjonun havsasıda aynı degıl.
Ben spacer kullanmayıda uygun bulmuyorum. Yoksa o Ariane ısımlı orjınal 16" 307 5 kol jantlardan cok cazıp bır fıyata cızıksız bır takım bulmustum ama bızım araca olmuyor ıste. |
üstad bir takım göbeği işlem görmemiş eski fren diski bulup spacer yaptırabilirsin, sorun olacağını sanmıyorum, ne de olsa araçta zaten mevcut bir parça o fren diski. Uzun bijon da bulunur hatta renklisinden satan vardı bir aralar sahibinden ya da başka bir platformda.
|
206 Quik
|
 |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986
|
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 22:29 |
demek satmakdan vaz geçtin,
cumartesi diyordun bekleyemedin demek hayırlısı olsun güle güle modifiyeler (:
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
 |