![]() |
|
Otomobilde 9. vites devrimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
abi 207 cc alacam diyordun onumu aldın gerçi 206 ya sığmayan 207 cc ye hiç sığmaz. f10 şanzımanlı ne aldın merak ettim (:
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
||||
Metinim Peugeot defterini kapatıyorum kısmetse.206 yı zaten eşim ve oğlan sığamadıkları için değiştirdim.206 yı satmamıştım şehir içinde kullanırım diye tutmuştum,207 cc öyle bir denk geldi ama fiyatını çok istedi (bence 25-26 dan fazla etmez ikinci eli yok gibi bir şey) F10 da BMW 520 d,onuda Audi yi verdik peugeot nun da fiyat araştırmasını yapacaklar uyarsa 2 sini de Borusan a vermeyi düşünüyorum.Gerçe Peugeot ya pek sıcak bakmadılar ama hatır için halledicekler.
|
|||||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
onur abi bir arkadaşım 206 araştırıyordu ayrıca borusan almasada bu siteye koyarsın isteyen birine gider tertemiz araba.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
Esasında bu cıft kavrama olayı kac sene once cıkmıs bır mevzu. yanı yenı bır olay degıl. o zamandan berı bılıyorum. dedım ya ıste bırbırının ıcınden calısan 2 mıl dıye :))
Sen servıs elemanının her dedıgıne bakma. Yerıne gore bol bol sallıyorlar
![]() |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |