|
Yağmur Sensörü Tamiri. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||||
semsword
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Bir çözümü mutlaka vardır. Hatta japon yapıştırıcıları bir süre sonra (hele oto öncamı gibi deli gibi güneş alan bir yerde) kuruması bırakması gerekir diye düşünüyorum. Çok ince bir spatula (veya jilet) gibi bir şey de iş görür belki....
|
|||||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
japon yapıştığı yerin kimyasal özelliklerini bozarak tutunuyor, dolayısıyla sensör camdan ayrılsa bile eski işlevselliğini kazanamayacaktır diye tahmin ediyorum. |
|||||
206 Quik
|
|||||
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bu forumu açan arkadaşa sormak istiyorum 2003 model 406 aracım SV modeli sensörü bu gruptakilerden hangisine uyar yanıt verir misin
|
|||||
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
|
|||||
toga406
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
kimse yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar
|
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
güncel.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
akk0212
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
İyi akşamlar herkese, bu soru daha önce sorulmuştur belki, kusura bakmayınız o yüzden, ben araç 307 XT 2005 model, yağmur ve far sensörü var ama problemli ikiside, farlar sürekli açık oluyor, silecek ise sabit hızda sürekli çalışıyor, yağmur sensörünü camdan nasıl sökebilirim bilen varmı, buna benzer sorun yaşayan varmı daha önce, yağmur sensörünün tam üzerinden cam çatlamış onun etkisi varmı, bu arada cam daha önce değişmiş, far sensörü aynanın arkasında ki sensör mü
|
|||||
307 1.6 hdi
|
|||||
samet2461
3. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
Kardeş bizdeki araçta 307 2004 XT aynı sorun bendede oldu. Sensör dikiz aynanın altında. Dış kapağı çıkarınca sağındaki ve solundaki ayakları açınca çıkıyor. Ben bir yerden sensör jelini tedarik etmek üzereyim. Memlekete izine gideceğim 10 veya 15 güne. Jrli değiştireceğim eğer çözebilirsem size yardımcı olurum. |
|||||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |