![]() |
|
xenon taktırdım araba sapıttı :((( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
hiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaslar benim 206 gtı'ım var aynı sorun benim arabamdada oldu ilk basta akü bitmiş dediler tamm dedim aküyü degiştirdim mutlu akü 60 amperlik bi kaç gündür kullanıyorum aksamları araba dahale sıkıntı veriyor :S bu durumu düzelte bildiniz mi yada yardımcı olabilirmisiniz ?? acill
|
|
tek gerçek gtı ;)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni uyelerimiz ilk once: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Tesekkurler. |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
şimdi düz mantık kurarsak eğer,
1- Xenon far ve angel takılmadan böyle bir sorun olduğunu söylemişssiniz.. bu demek oluyorki SORUN KESİNLİKLE XENONDAN DEĞİLDİR.... 2- bu aksesuarları taktıktan sonra daha sık yaşanmaya başlandı dediğine göre; Ya aracında yanlış bağlanan bişeyler var bütün aksesuarlarını kontrol ettirmen gerekli yanlış bağlantı olasılığı yüksek yada aracınızdan fazla akım çekildiğinden dolayı bu sorunu veriyor aracınızın başka fazla akım çeken bir yeri olabilir |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
hiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
bugun arabamı yaptırdım aynı durumdan şikayetci olacak arkadaslar olursa arabanın ilk şarj dinamosuna baktırsınlar.. şarj dinamosunda agrıza oldugundan dolayı akü degiştirmeme ragmen kendini dolduramamıs o yüzden böyle durumla karsılasılmıs. bunun nedeninide şarj kablosuyla arabayı çalıştırırken yanlıs baglantı yapıldıgından dolayı agrıza olmus dedi usta allahtan baska bir olmamıs dedi bu durumada dikkat edin !!
|
|
tek gerçek gtı ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |