![]() |
|
Aracı bakıma sokuyorm sizce fiyatlar uygunmu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
10 lira
|
|
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ön balata çifti 45 tl
arka balata çifti 65 tl
ikisi yan sanayi ama ustam kaliteli bunlar dedi iyi dedi şu anda çok memnunum gayet iyi herhangi bir sıkıntısı da yok.
parçaları siparişle aldım usta ya da herhangi bir arkadaşı sattığı için iyi deme şansı yok ve ustam aynı zamandan arkadaşım, güvenilir yani.size verilen fiyalar bana çok abartılı geldi mutlaka araştırıp alın. ben aracın termostatı bugun degıstırdım servısten geldi orjınal 25 tl. aracım 1.6 benzinli.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Değerli arkadslarm öncelikle TSK ederim ilginizden dolayı. Daha nete yeni girme şansım oldu. Devirdaim 150 fazla mi sizce Eger öyleyse onu yaptirtmayacagm. 60 70 tl ise neden fazlasını vereyim sonuçta para kolay kazanılmıyor. Sabah Allah kimseyi sanayiye düşürmesin. Bile bile kazıklanmak ve adamlara laf soyle bin ah isit mantığından Dolayi hicbirzaman rahat hissedemiyorm kendimi. Ustaya diyorm Trv on bana 75 diyor sonra internette 50 diyorm bana bın türlü martabal anlatıyor. sahin bey 82097336 aracımın son 8 sase numarası. Rica etsem Devirdaim ve termostat fiyatını alabilirmiyim. 2.00 "motor ile 1.6 motorun devirdaimi birbirine uyarmi kod fiyat farkı varmidir. Krank mili atrkasinda aks keceleri varmış sanzuman yağı ordan kaciriyorms. Şanzummn inmesi lazım dedi bende tekrar tekrar gitmemek icin göz yumuyorm. Zoruma giden tek şey 10 20 tl parça basına para kazansa dahi yinede göz yumarm. Zaten işçilik ödeyeceğim. Ama 60 tl Devirdaimse ve ben buna bu fiyatı odeyeceksm gercekten bu esnafliga yakışmayacak bır ayıptır. Sonuçta bilism çağında internet denen birsey var. Bu tarz nsanlar neden herksi salak yerine koy
Maya çalışırlar anlam veremiyorm. Hepinize saygılar değerli üye arkadaslarm |
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
shadow_okan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadow_okan
Murat bey daha Devirdaim ile termostati taktirmadim. Fiyat alabilirsem cok memnun olurum:.Aracın amortisorleri takıldı atesleme bobini değişti. BUJİLERİ takıldı.Balatalar değişti o kadar.
Birde Konumuzla alakası yok cahilliğimi mazur görünüz. Bu amortisorler kargo ile ustanın atölyesine geldi köşesinde fatura kağıdı vardı. Fiyatı merak ettigim icin açıp baktım 30 40 tl bana verdigi fiyattan asagidaydi. O kadarda problem degil. Ama öğrenmek istediğim ben bu amortisorler icin bu faturayı almalimiyim kendisinden . Ve ödediğim para kadar fatura mi kestirtecegim. En azından devlete vergisini versin bır parça rahat ederm manevi anlamda |
|
307 2.00 138 hp
WHiTE HoRSe! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
merhaba,
devirdaim 100 tl,
termostat 35 tl
bencede hem işçilik hemde yedek parça faturası almalısın,
kolay gelsin,
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
[QUOTE=fatihpekgoz]ön balata çifti 45 tl
arka balata çifti 65 tl
ikisi yan sanayi ama ustam kaliteli bunlar dedi iyi dedi şu anda çok memnunum gayet iyi herhangi bir sıkıntısı da yok.
parçaları siparişle aldım usta ya da herhangi bir arkadaşı sattığı için iyi deme şansı yok ve ustam aynı zamandan arkadaşım, güvenilir yani.size verilen fiyalar bana çok abartılı geldi mutlaka araştırıp alın. ben aracın termostatı bugun degıstırdım servısten geldi orjınal 25 tl. aracım 1.6 benzinli. [/QUOTE
ne güzel sonuna açıklama yapmışsınız aracınızın modelini yazmışsınız diğer türlü yanlış bilgilendirmiş oluyor arkadaşlar,206 1,6 ilke 307 2.0 termostadları hem şekil hemde fiyat bakımından farkllık gösterir,
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Merhaba,
Dün sabah bu konuyla ilgili düşüncelerimi yadım üzerine sizin yaşadıklarınız canımı sıkıyor,dürüst esnaf sayısı azaldı derken ne kadar haklı olduğumu görüyorum bir kere daha,insanlarımız iyi niyetli olduğu için güveniyorlar araştırmıyorlar yanlış,parça işini ustaya bırakmayın kendiniz alın görerek fiyatını bilerek,orjinal yada yan sanayi ne aldığınızı bilirsiniz hiç olmazsa,takıldığınız her şeyi bana sorabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum tüm arkadaşlar için geçerli,hiç olmazsa bunun fiyatı bu kadar değil diyip sizi kazıklamaya çalışanlara karşı kozunuz olur,bu arabaların parçaları pahalı diyip arabasını satmak isteyen arkadaşlarımız var,başka araba alsa o parçacıda aynısını yapacak sonuçta araştırarak görerek kendi parçanızı kendiniz alın derim ustaya bırakmayın.
saygılar...
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım bence ıyıce arastır derım yalandan yere kazıklanma ben arka balataları takım olarak 60 tl aldım sag sol sadece ornekbu ama gene sen bılırsın bence ıyıce arastır derım |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
[QUOTE=ezelefe]Muratım allah senden razı olsun ıyıkı varsın dıyorum nokta)))
Cümlemizden allah razı olsun Murat abi, |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |