Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aracı bakıma sokuyorm sizce fiyatlar uygunmu ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15489
Tarih: 03 Ekim 2025 Saat 16:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Aracı bakıma sokuyorm sizce fiyatlar uygunmu ?
Mesajı Yazan: shadow_okan
Konu: Aracı bakıma sokuyorm sizce fiyatlar uygunmu ?
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 20:04
Merhaba arkadslar iyi forumlar herkese

Ustanın soyledigi parçalar fiyatlar Pahalimi acaba ya da kalitesiz olanları varsa sizin tavsiyenizle. Değiştireyim

Salıncak sag sol : 190
4 buji: 60 tl dedi bosh yazıyor :@
Ateşleme bobini dedi zayıfms: 175 tl
Hararette sorun vardı durdugu yerde yukseliyordu fan devreye giriyordu
Musur degistirmistk cozum olmadi.devirdaim ile termostati değiştirelim Hic sorun kalmaz dedi
Devirdaim:150
Termostati:40
Balatalar Trv marka 100 tl on arka takım. TRV NE MARKASİYSA
baskı balata degistirmistm gecen sene Baska bır usta adam gibi yapamadı kecelerden sanzuman
Yağı kaçırıyordu. Krank mili arkasındaki aks kecelerknden kaçırıyor sanzuman inmesi lazım dedi
100 tl.
Amortisor gazli gelmiş orjinal dedi. Bende çıkan amortisoler neden yagli dedim. Onlar orjinal
Değildir o zaman dedi. İkinci sahibi oldugum için Cvp veremedim

Değerli arkadaslarm bilgisi deneyimi olanlar yardım ederlerse Cok sevinirm. Marmaris küçük bır yer alternatifi olmadıgı için bile bile kaziklaniyrm belkide

-------------
307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 20:11
Valla ne desem yalan olur aracın 2000 motor Sponsorumuz Şahin peugeottan fiyat almadan yaptırma derim.

Mesajı Yazan: semih
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 22:21
devir daim orjinal parça fiyatı 50 tl
termostat orjinal parça fiyatı  40 tl
bujiler bosch taktırma orjinalini taktırmanı tavsiye ederim 30 tl
 saygılarımla.

Mesajı Yazan: semih
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 22:23
hararet sorununda devir daimden kaynaklanıyor büyük bi ihtimalle devir daimin pervanesinin ucu fiberden yapılmış zamanla eriyor ve suyu çekemez oluyo bu yüzden hararet artıyor.ben değiştirdim sorun ortadan kaltı.saygılarımla.

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:02
Orjinalini yazan: shadow_okan shadow_okan Yazdı:

Ustanın soyledigi parçalar fiyatlar Pahalimi acaba ya da kalitesiz olanları varsa sizin tavsiyenizle. Değiştireyim

Musur degistirmistk cozum olmadi.devirdaim ile termostati değiştirelim Hic sorun kalmaz dedi
Devirdaim:150  (60 TL )
Termostati:40   (25 TL)
baskı balata degistirmistm gecen sene Baska bır usta adam gibi yapamadı kecelerden sanzuman
Yağı kaçırıyordu. Krank mili arkasındaki aks kecelerknden kaçırıyor sanzuman inmesi lazım dedi
100 tl.
Amortisor gazli gelmiş orjinal dedi. Bende çıkan amortisoler neden yagli dedim. Onlar orjinal
Değildir o zaman dedi. İkinci sahibi oldugum için Cvp veremedim  (orjinalleri gazlıdır çukurlarda fıst fıst ses yapar. yağlılar daha konforludur ses de yapmaz ama içindeki yağın zamanla köpürdüğünü söylüyorlar o yüzden en iyisi gazlı taktırman.)

Değerli arkadaslarm bilgisi deneyimi olanlar yardım ederlerse Cok sevinirm. Marmaris küçük bır yer alternatifi olmadıgı için bile bile kaziklaniyrm belkide

boşuna kazıklanma çok daha uygun fiyatlara alabilirsin, sen murat abiyi ara (şahin peugeot) yada mesaj at hem orjinal hemde daha uygun fiyata sana kargo ile gönderir bence pişman olmazsın.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: sahin-peugeot
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:29

Devirdaim:150
Termostati:40
100 tl.
Değildir o zaman dedi. İkinci sahibi oldugum için Cvp veremedim

Selam,bence sen ustanı değiştir seni bayağı bir kazıklama niyetinde

-------------
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:30
Kulak Verin Bu Söze Arkadaşlar  Şahin-peugeot Murat Abimizden Fiyat Almadan Parça Almayınız.Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:33
Orjinalini yazan: semih semih Yazdı:

saygılarımla.
selam,
fiyatlarda yanlışın var ya orjinal değil yada başka bir araçtan bahsediyorsunuz yanlış bilgilendirmiyelim lütfen

kolay gelsin

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:34
Orjinalini yazan: semih semih Yazdı:

saygılarımla.

Bu Fiyatlara Yan Sanayi Bile Bulabileceğini Sanmıyorum Semih Kardeşim Çok EnteresanShocked

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:37
fiyatlar yüksek arkadaşım.en basiti trv balatalara kalkıpta 100tl verme sakın!!!

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:46
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

fiyatlar yüksek arkadaşım.en basiti trv balatalara kalkıpta 100tl verme sakın!!!

TRW balata  kaliteli balatadır,peugeot montajda çoğu kez TRW yi kullanır,

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:48
murat abi bunların sendeki fiyatı nedir arkadaşa yardımcı olalım.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:49
Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

trw balatalara kalitesiz demedim ama sadece balatalara o para çok

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:53

Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

[QUOTE=pugti]fiyatlar yüksek arkadaşım.en basiti trv balatalara kalkıpta 100tl verme sakın!!!

trw balatalara kalitesiz demedim ama sadece balatalara o para çok

Banada o listede sadece balataların fiyatı normail gelmişti :) diğerlerini yüksek söylemiş zaten, ön ve arkadan bahsediyoruz dimi

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:54
ben sadece önlerden bahsettim arada yanlış anlaşılma oldu o halde arka kısma hiç girmedim. 50*2 100tl normal ozmnGülme

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:57
ama ben valeo marka ön disk ve balataları aldım 130 tlye geldi

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 23:59

ben sadece önlerden bahsettim arada yanlış anlaşılma oldu o halde arka kısma hiç girmedim. 50*2 100tl normal ozmnGülme

Alemsin kardeş Sırıtma  tahmin ettim sadece önleri zannettiğini

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 00:05

ama ben valeo marka ön disk ve balataları aldım 130 tlye geldi

fiyat normal,ama aklında olsun balatada pek valeo ya girme,valeo balatada eski valeo değil artık,
yine piyasadaki çoğu balatadan çok çok güle güle eskit :)

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 00:08
Yağ filtresini ne kadara değiştiriyorlar ?

-------------
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 00:09
teşekkür ederim Thumbs Up  

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 00:15
Göz Kırpma

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 00:16
Orjinalini yazan: anil307 anil307 Yazdı:

Yağ filtresini ne kadara değiştiriyorlar ?

10 lira

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesajı Yazan: sezar206
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 01:03
ön balata çifti 45 tl
arka balata çifti 65 tl
ikisi yan sanayi ama ustam kaliteli bunlar dedi iyi dedi şu anda çok memnunum gayet iyi herhangi bir sıkıntısı da yok.
parçaları siparişle aldım usta ya da herhangi bir arkadaşı sattığı için iyi deme şansı yok ve ustam aynı zamandan arkadaşım, güvenilir yani.size verilen fiyalar bana çok abartılı geldi mutlaka araştırıp alın. ben aracın termostatı bugun degıstırdım servısten geldi orjınal 25 tl. aracım 1.6 benzinli.

-------------
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 04:09
Değerli arkadslarm öncelikle TSK ederim ilginizden dolayı. Daha nete yeni girme şansım oldu. Devirdaim 150 fazla mi sizce Eger öyleyse onu yaptirtmayacagm. 60 70 tl ise neden fazlasını vereyim sonuçta para kolay kazanılmıyor. Sabah Allah kimseyi sanayiye düşürmesin. Bile bile kazıklanmak ve adamlara laf soyle bin ah isit mantığından Dolayi hicbirzaman rahat hissedemiyorm kendimi. Ustaya diyorm Trv on bana 75 diyor sonra internette 50 diyorm bana bın türlü martabal anlatıyor. sahin bey 82097336 aracımın son 8 sase numarası. Rica etsem Devirdaim ve termostat fiyatını alabilirmiyim. 2.00 "motor ile 1.6 motorun devirdaimi birbirine uyarmi kod fiyat farkı varmidir. Krank mili atrkasinda aks keceleri varmış sanzuman yağı ordan kaciriyorms. Şanzummn inmesi lazım dedi bende tekrar tekrar gitmemek icin göz yumuyorm. Zoruma giden tek şey 10 20 tl parça basına para kazansa dahi yinede göz yumarm. Zaten işçilik ödeyeceğim. Ama 60 tl Devirdaimse ve ben buna bu fiyatı odeyeceksm gercekten bu esnafliga yakışmayacak bır ayıptır. Sonuçta bilism çağında internet denen birsey var. Bu tarz nsanlar neden herksi salak yerine koy
Maya çalışırlar anlam veremiyorm.
Hepinize saygılar değerli üye arkadaslarm

-------------
307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 04:21
Murat bey daha Devirdaim ile termostati taktirmadim. Fiyat alabilirsem cok memnun olurum:.Aracın amortisorleri takıldı atesleme bobini değişti. BUJİLERİ takıldı.Balatalar değişti o kadar.
Birde Konumuzla alakası yok cahilliğimi mazur görünüz. Bu amortisorler kargo ile ustanın atölyesine geldi köşesinde fatura kağıdı vardı. Fiyatı merak ettigim icin açıp baktım 30 40 tl bana verdigi fiyattan asagidaydi. O kadarda problem degil. Ama öğrenmek istediğim ben bu amortisorler icin bu faturayı almalimiyim kendisinden . Ve ödediğim para kadar fatura mi kestirtecegim. En azından devlete vergisini versin bır parça rahat ederm manevi anlamda

-------------
307 2.00 138 hp

WHiTE HoRSe!

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 08:30
merhaba,
devirdaim 100 tl,
termostat 35 tl

bencede hem işçilik hemde yedek parça faturası almalısın,

kolay gelsin,

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 08:34
[QUOTE=fatihpekgoz]ön balata çifti 45 tl
arka balata çifti 65 tl
ikisi yan sanayi ama ustam kaliteli bunlar dedi iyi dedi şu anda çok memnunum gayet iyi herhangi bir sıkıntısı da yok.
parçaları siparişle aldım usta ya da herhangi bir arkadaşı sattığı için iyi deme şansı yok ve ustam aynı zamandan arkadaşım, güvenilir yani.size verilen fiyalar bana çok abartılı geldi mutlaka araştırıp alın. ben aracın termostatı bugun degıstırdım servısten geldi orjınal 25 tl. aracım 1.6 benzinli.
[/QUOTE

ne güzel sonuna açıklama yapmışsınız aracınızın modelini yazmışsınız diğer türlü yanlış bilgilendirmiş oluyor arkadaşlar,206 1,6 ilke 307 2.0 termostadları hem şekil hemde fiyat bakımından farkllık gösterir,

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 08:47

Değerli arkadslarm öncelikle TSK ederim ilginizden dolayı. Daha nete yeni girme şansım oldu. Devirdaim 150 fazla mi sizce Eger öyleyse onu yaptirtmayacagm. 60 70 tl ise neden fazlasını vereyim sonuçta para kolay kazanılmıyor. Sabah Allah kimseyi sanayiye düşürmesin. Bile bile kazıklanmak ve adamlara laf soyle bin ah isit mantığından Dolayi hicbirzaman rahat hissedemiyorm kendimi. Ustaya diyorm Trv on bana 75 diyor sonra internette 50 diyorm bana bın türlü martabal anlatıyor. sahin bey 82097336 aracımın son 8 sase numarası. Rica etsem Devirdaim ve termostat fiyatını alabilirmiyim. 2.00 "motor ile 1.6 motorun devirdaimi birbirine uyarmi kod fiyat farkı varmidir. Krank mili atrkasinda aks keceleri varmış sanzuman yağı ordan kaciriyorms. Şanzummn inmesi lazım dedi bende tekrar tekrar gitmemek icin göz yumuyorm. Zoruma giden tek şey 10 20 tl parça basına para kazansa dahi yinede göz yumarm. Zaten işçilik ödeyeceğim. Ama 60 tl Devirdaimse ve ben buna bu fiyatı odeyeceksm gercekten bu esnafliga yakışmayacak bır ayıptır. Sonuçta bilism çağında internet denen birsey var. Bu tarz nsanlar neden herksi salak yerine koy
Maya çalışırlar anlam veremiyorm.
Hepinize saygılar değerli üye arkadaslarm

Merhaba,
Dün sabah bu konuyla ilgili düşüncelerimi yadım üzerine sizin yaşadıklarınız canımı sıkıyor,dürüst esnaf sayısı azaldı derken ne kadar haklı olduğumu görüyorum bir kere daha,insanlarımız iyi niyetli olduğu için güveniyorlar araştırmıyorlar yanlış,parça işini ustaya bırakmayın kendiniz alın görerek fiyatını bilerek,orjinal yada yan sanayi ne aldığınızı bilirsiniz hiç olmazsa,takıldığınız her şeyi bana sorabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum tüm arkadaşlar için geçerli,hiç olmazsa bunun fiyatı bu kadar değil diyip sizi kazıklamaya çalışanlara karşı kozunuz olur,bu arabaların parçaları pahalı diyip arabasını satmak isteyen arkadaşlarımız var,başka araba alsa o parçacıda aynısını yapacak sonuçta araştırarak görerek kendi parçanızı kendiniz alın derim ustaya bırakmayın.
saygılar...

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 15:08

kardesım bence ıyıce arastır derım yalandan yere kazıklanma ben arka balataları takım olarak 60 tl aldım sag sol sadece ornekbu  ama gene sen bılırsın bence ıyıce arastır derım

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2011 Saat 19:31
[QUOTE=ezelefe]Muratım allah senden razı olsun ıyıkı varsın dıyorum nokta)))

Cümlemizden allah razı olsun Murat abi,

-------------

İstanbul/Ümraniye

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net