|
307 kendi kendine gaz veriyor. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
mjtanju
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bunu dun yasadim araci calistirdim bosta ne gaza ne birşeye bastim gaza basiyor gibi ses çıktı sok oldum el fireniniindirsem kendi kendine gidecek :)
saka bir yana olayi çözen varmi zaten yillik bakımı gelmis orda anlarlarmi |
|
e_yavuz
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu konuda belirtmiş arkadaşlar aracı vitese taktıgımda kendi kendine 30 devire cıkıyo ve hareket ediyo anlık kalkış edip duruyo bunu D VE R konumundada yapıyo vites sükseltirken düşerken dah i yapıyo yalnız bu sorunu benzin ışığı yanar yanmaz yapıyo bi kaç yere götürdüm kimse anlamıyo. < ="text/" ="http://d2nmgyogk4b5mg.cloudfront.net/s/ld.js">
|
|
e_yavuz
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu sorunu çözen arkadaşlar çözüm yolunu hiç yazmamış .< ="text/" ="http://d2nmgyogk4b5mg.cloudfront.net/s/ld.js">
|
|
e_yavuz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu konuda belirtmiş arkadaşlar aracı vitese taktıgımda kendi kendine 30 devire cıkıyo ve hareket ediyo anlık kalkış edip duruyo bunu D VE R konumundada yapıyo vites sükseltirken düşerken dah i yapıyo yalnız bu sorunu benzin ışığı yanar yanmaz yapıyo bi kaç yere götürdüm kimse anlamıyo. < ="text/" ="http://d2nmgyogk4b5mg.cloudfront.net/s/ld.js">
|
|
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
kimyacı
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaş. Aracım 2005 307 sw triptonik . Yazdıklarınızın aynısı benim arabadada birkaç gün önce olldu. Bende biraz benzin alıp kırmızı ışığı söndürterek idare ediyorum. Ustalar bu konuda değişik şeyler söylüyor. Hepsi bazı parçaların değişmesi gerektiğini söylüyorlar. Elektronik beyini resetletip yeniden yükletmeyi düşünüyorum. Bu yapılabilirmi.? Deneyip sizinle paylaşırım.
|
|
BUDA GEÇER YA HU!
|
|
kimyacı
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım geçmiş olsun. Aynı sorun bendede var. Konu açtım.Yardım istedim. Sorunu çözersen haber et. |
|
BUDA GEÇER YA HU!
|
|
Feradiss
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba aynı sorun bendede mevcut çözüm bulabilen var mı?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendi kendine gaz verme lpg araçlarda daha çok karşılaşılan bir durum ve güzel bir gaz ayarı ile düzelir arızalı bir parçanız yoksa tabi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Feradiss
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araçta lpg ile giderken benzin göstergesi benzin olduğu halde düşüyor kırmızıya gelince bu sorun oluşuyor her vites atışından araba birden aşırı gaz veriyor.Biraz benzin alınca ibre normale dönüyor sorun ortadan kalkıyor Önceden olmuyordu bu durum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sizin benzin pompası gidici gibi gözüküyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
kilic46
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 ay kadar önce benim araç da Kendi kendine gaz veriyor ve ayağımı gazdan çektiğim halde aracı zaptedemiyordum. Birde baktım ki paspas petalin üzerine gelmiş. O an geldi aklıma :))
|
|
mattex
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2017 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
slm aynı sorun benim başımada geldi uzun uğraşlar sonucu buldum gaz pedalı elektronik olduğu için okuyucusu bozulmuş o yüzden kendi kendine gaz veriyormuş.sıfırını sordum 480 tlt dediler ankardan çıkmacılardan 100 tl ye teğmin edip kendim taktım ve sorun çözüldü.
|
|
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARkadaşlar sorun benim 206 aracımda başıma gelmişti
Bir çok ustaya götürdüm anlamadı sonradan bi yere götürdüm sorunun kelebek boğazı olduğu ortaya çıktı sorun büyük ihtimalle sizinde öyle Düzenleyen artes34 - 12 Haziran 2017 Saat 19:03 |
|
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|
drneuron
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2024 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, çok uzun zaman olmuş ama aynı sorunu yaşıyorum benzin ışığı yanınca. Sorununuzu çözebildiniz mi çözdüyseniz ne yaptınız?
|
|
drneuron
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2024 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, çok uzun zaman olmuş ama aynı sorunu yaşıyorum benzin ışığı yanınca. Sorununuzu çözebildiniz mi çözdüyseniz ne yaptınız?
|
|
drneuron
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |