![]() |
|
motor yıkama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
WD 40 İle temizle hava tut fazlalıkları temiz bir bezle sil 6 ay toz nedir göstermez motor :-)) Senede 1 yapıyorum 10 lira maliyet tertemiz ve paslanmaya karşı koruyucu. Plastil aksamı inanılmaz derecede yeniliyor. Aracın elektrik aksamındaki oksitlenmeyi de engelliyor. Servislerde bile kullanılan malzeme bence deneyin farkı görün... Bulunduğum ilçede yaptığım uygulamayı gören herkes sipariş verdi :-)) Çoğunu ben uyguladım siparişlerle başedemez oldum :))) Motor kısmına asla su değdirmeyin arkadaşlar bozmazsa bile kalan nemden oksitlenme yapar elektronik aksam...
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
Düzenleyen kankam_743 - 02 Haziran 2011 Saat 02:01 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
vallaha bizim burda servıs te arac bakım olduktan sonra brütün özel sıvı ile motoru yıkıyor ve hava ile kurutuyor sıfırdan farksız :D
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
yok walla benim aracın camınada sıçradı hatta boyaya bile geldi hatta sordum bi zararı varmıdır diye güldü adam hiç bişi olmuyo korkmayın ama işin ehli birine yıkatın o konuda arkdşa katılıyorum
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
he işte onu merak ettim ya ..baksana arkadaş cama değmiş benekler kalmış kaputa değmiş vernik atmış dedi... şaseler ne durumda bende onu çözemedim ... |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
aracı eritçek bi malzemeylede motor yıkanmaz herhalde canım
![]() |
||
![]() |
||
|
o zaman motoru bu şekilde yıkatan araçların şaseleri felan bu madde yakarrr ??????? yanlışmı anladım ??? |
||
![]() |
||
|
İyi bildiğiniz bir yıkamacı dışında sakın yaptırmayın derim.İlk aracımı aldığımda arkadaşım hediye olarak aracımı iç dış motor yani komple temizliğe verdirdi sağolsun.Ancak motor temizliği yaparken sıktıkları bir ilaç var,o ilaç sağ çamurluğa gelmiş ve arkadaşlar temizlemekte gecikmiş sonuç ne peki üstünün verniği gitmiş bir sağ çamurluk kime kızarsınız??Bunun dışında başka bir arkadaşımın aracında da motor yıkama esnasında ilaçtan ön cama sıçratmışlar ondaki sonuçta ön camdan hiç çıkmayan benekler oldu.Camın üst cılasını yakmış.Benim önerim bir pazar alın elinize bir bez ve de gazyapı veya mazot 1-2 saatinizi verip güzelce temizleyin aracınızı hiç riske atmayın derim..
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
hiç bişi yaa benmki kirlendi bii yıkatm bndee
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
||
|
15 tl mi ?? bedava
![]() |
||
![]() |
||
|
tam ben sorcaktım
![]() Düzenleyen by_ersin - 01 Haziran 2011 Saat 23:31 |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
ne kadar yıkatması arkadaşlar?
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
ben oraya yıkatamam bursada yaşıyorum ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
|
bende yıkatayım hakkaten tertemiz olmuş..ama su kaççak diye korkuyom ben..yıkamacılara pek güvenemiyorum..
|
||
![]() |
||
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |