Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

motor yıkama...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15272
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 22:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: motor yıkama...
Mesajı Yazan: fTh206
Konu: motor yıkama...
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:22
arkdşlar bugün 206'mın motorunu yıkattın okdr süper olduki anlatamam sanki sıfır gibi görünüm kazandı resimlerini eklemek isterdim ama nasıl yüklendini bilmediğim için yükleyemiyorum...ve bence her aracı olan kişinin 3 ayda bir yıkatması gerekiyo ben ilk defa yıkkattım ve çok memnun kaldım herkese öneririm.

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Cevaplar:
Mesajı Yazan: muurrat
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:24
http://imageshack.us/" rel="nofollow - http://imageshack.us/
ıhhııı kardeşşş burdan koyy da görelm bakalm motorunu

-------------
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:30
Orjinalini yazan: muurrat muurrat Yazdı:

resim boyutları nasıl olcak 800 600 mü

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:31
Orjinalini yazan: fTh206 fTh206 Yazdı:

Orjinalini yazan: muurrat muurrat Yazdı:

resim boyutları nasıl olcak 800 600 mü
evet kardeş sonra yükle de ve yükledkten sonra forum kodu yazıyor onu cevap kısmına yapıştr

-------------
murat karagöz

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:33
yaptım dediniz gibi ama oldumu bilmiyorum

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:33
http://imageshack.us/photo/my-images/98/37397185.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:34
http://imageshack.us/photo/my-images/52/89739901.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesajı Yazan: oguz6578
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:40
güle güle kullan....

-------------
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :)
Nokian Z G2

Mesajı Yazan: Saleeh
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:01
nereye yıkattınız? özel bir ilaç vs. kullanılıyormu? yoksa sadece su ile mi yıkıyorlar ?

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:03
vallahi sadece suya benzemiyor bu.. çok güzel yıkamışlar...bende merak ettim şimdi...

Mesajı Yazan: Saleeh
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:06
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

vallahi sadece suya benzemiyor bu.. çok güzel yıkamışlar...bende merak ettim şimdi...

evet bencede öyle. yeri öğrenelim toplanır gideriz olmazsa :)

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:07
Sırıtmaaynen...

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:09
Orjinalini yazan: Saleeh Saleeh Yazdı:

nereye yıkattınız? özel bir ilaç vs. kullanılıyormu? yoksa sadece su ile mi yıkıyorlar ?
böle kezzap gibi bişi sıkıyolar galiba özel bi ilac öle bir kir çıktı ki anlatamam görmeniz lazımdı daha sonrada bazı yerlerini kapıyolar su kaçmasın diye tazikli suyla durluyolar bence sizlerde yaptırın eğer kirliyse motorunuz

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:10

evet bencede öyle. yeri öğrenelim toplanır gideriz olmazsa :)
yeri istnbul fatih çukurbostanda şenocak oto yıkama

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:12
bende yıkatayım hakkaten tertemiz olmuş..ama su kaççak diye korkuyom ben..yıkamacılara pek güvenemiyorum..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:16
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

bende yıkatayım hakkaten tertemiz olmuş..ama su kaççak diye korkuyom ben..yıkamacılara pek güvenemiyorum..
yok arkdşım buraya güvenebilirsin adamlar bmw audi vb araçları yıkıyolar yıllardır burdalar bilindik bi yer yani o yönden içiniz rahat olsun bende yıkatmadan önce netten bazı şeyler okudum korka korka yıkattım ama bişeycikler olmadı ve deydi 206'ma bi kez daha aşık oldum  temiz halini görünce Gülme

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:22
Orjinalini yazan: fTh206 fTh206 Yazdı:

yok arkdşım buraya güvenebilirsin adamlar bmw audi vb araçları yıkıyolar yıllardır burdalar bilindik bi yer yani o yönden içiniz rahat olsun bende yıkatmadan önce netten bazı şeyler okudum korka korka yıkattım ama bişeycikler olmadı ve deydi 206'ma bi kez daha aşık oldum  temiz halini görünce Gülme

ben oraya yıkatamam bursada yaşıyorum Gülme ama bi araştırıcam vardır burdada işini iyi yapan bi yer..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:22
benim aracımı da serviste bakım bittikden sonra tanzikli bir madde sıkarak temizlediler. uçucu bir maddeydi sıktığı yeri temizleyip buharlaşıyordu.

http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: göktuğ
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:29
ne kadar yıkatması arkadaşlar?

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:31
Orjinalini yazan: göktuğ göktuğ Yazdı:

ne kadar yıkatması arkadaşlar?
ben 15 tl'ye yıkattım

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

tam ben sorcaktım Sırıtma

15 tl mi ?? bedavaGöz Kırpma

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:34
hiç bişi yaa benmki kirlendi bii yıkatm bndee

-------------
murat karagöz

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:46
İyi bildiğiniz bir yıkamacı dışında sakın yaptırmayın derim.İlk aracımı aldığımda arkadaşım hediye olarak aracımı iç dış motor yani komple temizliğe verdirdi sağolsun.Ancak motor temizliği yaparken sıktıkları bir ilaç var,o ilaç sağ çamurluğa gelmiş ve arkadaşlar temizlemekte gecikmiş sonuç ne peki üstünün verniği gitmiş bir sağ çamurluk kime kızarsınız??Bunun dışında başka bir arkadaşımın aracında da motor yıkama esnasında ilaçtan ön cama sıçratmışlar ondaki sonuçta ön camdan hiç çıkmayan benekler oldu.Camın üst cılasını yakmış.Benim önerim bir pazar alın elinize bir bez ve de gazyapı veya mazot 1-2 saatinizi verip güzelce temizleyin aracınızı hiç riske atmayın derim..

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:55
Orjinalini yazan: Bahadır32 Bahadır32 Yazdı:

İyi bildiğiniz bir yıkamacı dışında sakın yaptırmayın derim.İlk aracımı aldığımda arkadaşım hediye olarak aracımı iç dış motor yani komple temizliğe verdirdi sağolsun.Ancak motor temizliği yaparken sıktıkları bir ilaç var,o ilaç sağ çamurluğa gelmiş ve arkadaşlar temizlemekte gecikmiş sonuç ne peki üstünün verniği gitmiş bir sağ çamurluk kime kızarsınız??Bunun dışında başka bir arkadaşımın aracında da motor yıkama esnasında ilaçtan ön cama sıçratmışlar ondaki sonuçta ön camdan hiç çıkmayan benekler oldu.Camın üst cılasını yakmış.Benim önerim bir pazar alın elinize bir bez ve de gazyapı veya mazot 1-2 saatinizi verip güzelce temizleyin aracınızı hiç riske atmayın derim..

o zaman  motoru bu şekilde yıkatan araçların şaseleri felan  bu madde yakarrr ???????  yanlışmı anladım ???

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:57
aracı eritçek bi malzemeylede motor yıkanmaz herhalde canım Sırıtma sülfürik asitmi bu.. (sülfürik ne bilmiyorm gerçi)

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:00

aracı eritçek bi malzemeylede motor yıkanmaz herhalde canım Sırıtma sülfürik asitmi bu.. (sülfürik ne bilmiyorm gerçi)

he işte onu merak ettim ya ..baksana arkadaş cama değmiş benekler kalmış kaputa değmiş vernik atmış dedi... şaseler ne  durumda bende onu çözemedim ...

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:04
yok walla benim aracın camınada sıçradı hatta boyaya bile geldi hatta sordum bi zararı varmıdır diye güldü adam hiç bişi olmuyo korkmayın ama işin ehli birine yıkatın o konuda arkdşa katılıyorum

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 01:09
vallaha bizim burda servıs te arac bakım olduktan sonra brütün özel sıvı ile motoru yıkıyor ve hava ile kurutuyor sıfırdan farksız :D

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 02:00
Orjinalini yazan: 60de106 60de106 Yazdı:

vallaha bizim burda servıs te arac bakım olduktan sonra brütün özel sıvı ile motoru yıkıyor ve hava ile kurutuyor sıfırdan farksız :D

evet kendiniz yapabilirsiniz. Ben sudan uzak tutmayı yeğlerim. Bilinmedik dandik markalara da dikkat etmek lazım. +bez yardımıyla daha güzel olur.

Mesajı Yazan: Kemanyak
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 03:05
WD 40 İle temizle hava tut fazlalıkları temiz bir bezle sil 6 ay toz nedir göstermez motor :-)) Senede 1 yapıyorum 10 lira maliyet tertemiz ve paslanmaya karşı koruyucu. Plastil aksamı inanılmaz derecede yeniliyor. Aracın elektrik aksamındaki oksitlenmeyi de engelliyor. Servislerde bile  kullanılan malzeme bence deneyin farkı görün... Bulunduğum ilçede yaptığım uygulamayı gören herkes sipariş verdi :-)) Çoğunu ben uyguladım siparişlerle başedemez oldum :))) Motor kısmına asla su değdirmeyin arkadaşlar bozmazsa bile kalan nemden oksitlenme yapar elektronik aksam...

-------------
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 04:20
Orjinalini yazan: Kemanyak Kemanyak Yazdı:

WD 40 İle temizle hava tut fazlalıkları temiz bir bezle sil 6 ay toz nedir göstermez motor :-)) Senede 1 yapıyorum 10 lira maliyet tertemiz ve paslanmaya karşı koruyucu. Plastil aksamı inanılmaz derecede yeniliyor. Aracın elektrik aksamındaki oksitlenmeyi de engelliyor. Servislerde bile  kullanılan malzeme bence deneyin farkı görün... Bulunduğum ilçede yaptığım uygulamayı gören herkes sipariş verdi :-)) Çoğunu ben uyguladım siparişlerle başedemez oldum :))) Motor kısmına asla su değdirmeyin arkadaşlar bozmazsa bile kalan nemden oksitlenme yapar elektronik aksam...

+1
mantıklı

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 07:58
güzel olmuş bende düşünüyorum yıkatmayı.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 08:26
Evet aracın motorunun tazzikli su ile yıkanmasını kimse tavsiye etmiyor. Yıkamadan sonra kalan su, elektronik aksamda oksit ve kireç oluşturuyor.

Orjinalini yazan: Kemanyak Kemanyak Yazdı:

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 08:36

he işte onu merak ettim ya ..baksana arkadaş cama değmiş benekler kalmış kaputa değmiş vernik atmış dedi... şaseler ne  durumda bende onu çözemedim ...

Denemesi şu şekilde bedava camınıza veya aracın kaportasına geldiğinde hemen silinmesse bu yazdığımı okuyup doğruymuş dersiniz. :D Kullandıkları ilaç sizce nasıl birşeyki motordaki kirleri anında kabartıp su tutulduğunda hemen akıp gidiyor kirler.İçeriği bir nevi asit olan ilaç kullanıyorlar.Dediğim gibi ya çok iyi bildiğiniz bir yere yaptırın ve yapılırken başında durun yada kendiniz uğraşın.

Mesajı Yazan: Selim Engin EREN
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:08

oto yıkamalara malzeme sağlayan firmalarda aracın heryeri için ayrı bi ilaç var nerdeyse, jantlariçin ayrı tavan döşeme için ayrı koltuklar için ayrı tabiki motor için ayrı,motor için en iyisi çabuk uçması sebebiyle bildiğimiz balata spreyidir 4veya 5 kutu balata spreyi motoru cıllop gibi yapar durulama işi içinde makbul olanı sıcak sudur.motor yıkanıp kurutulduktan sonra kompresor-tabanca ile komple motor içine slıkon sıkılp aracı 30 dakika çalıştırın kuruyunca karşısına geçip keyifle çay için:)

-------------
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:10
arkadaşlar benim serviste motor yıkama yapmakta. mazot sıkıyor havayla karışık. sonrada veriyor tazikli suyu. en sonundada havayla bi güzel kuruluyor motor tertemiz oluyor.

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2011 Saat 02:27
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

arkadaşlar benim serviste motor yıkama yapmakta. mazot sıkıyor havayla karışık. sonrada veriyor tazikli suyu. en sonundada havayla bi güzel kuruluyor motor tertemiz oluyor.
ewet mazotlu araçlar mazotla yıkandığı için dolayısıyla su soketlere felan pek etkileyemiyor. Bizim benzinli mazotla yıkayamıyoruz nedendir bilmem.?

Mesajı Yazan: taskin
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2011 Saat 11:47

sonax firmasının slikon esaslı motor temizleme ürünü var soguk motora döküyorum 10- 15 dk bekliyorum ürün bütün söket benzeri yerlere silikon yapıştırı gibi yapışıyor tazikli suyla yıkandıkdan güneşte kuruyana kadar beklitiyorum tertemiz oluyor. Tek sıkıntım turbo ısı keçeleri ıslandımı hemen kurumuyor kurusada özelliğini kaybediyor. Tabi elktronik kısımları suya maruz bırakmıyorum..

-------------
Peugeot 206 1.4 hdi look

Mesajı Yazan: fireblade
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:14

serviste çalıştığım için bizde gelen her aracın motoru yıkanır hondada ... ama bir konuda söylediğim gibi pug un multipleks tablaları bağlantı yer ve sensörler suya çok çok hassas.kesinlikle dikkatli yıkanması gerekir.ben aldığımda bir kere yıkadım...bir kerede yıkanmasın dememe rağmen dıngıl servis ekibi yıkamış...soğukta yıkanmaması iyidir..motoru temizlemek parlatmak için wd40 sakın kullanmayın ama yıkamadan önce sıkabilirsiniz..aksi halde çok toz toplar.vıcık vıcık olur..yağlı iste motor bir boya fırçası ve gazyağı ile temizlenir.sonra isterseniz köpük sıkabilirsiniz.sonra hava ile durularsınız,plastik trimler içinde parlatıcılar var...

vallahi 4-5 dakikadada-1-1,5 saattede motor yıkanır..ben kendim yıkıyorum bi senede gidiyor :)

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 10:34
bende wd 40 ile temizlemeye girişecekiyi oldu teşekkürler bilgi için.tinerle motorun demir aksamını silsek nasıl olur uçup gidiyor zaten hemen

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 18:24
Orjinalini yazan: kankam_743 kankam_743 Yazdı:

Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

ewet mazotlu araçlar mazotla yıkandığı için dolayısıyla su soketlere felan pek etkileyemiyor. Bizim benzinli mazotla yıkayamıyoruz nedendir bilmem.?
dizel araçlar mazotla, benzinlilerde benzinle yıkasın ! Kahkaha
LPG mi ? -mintaxla canım mintaxla, mintaxla canım mintaxla...Embarrassed

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 06 Haziran 2011 Saat 00:01
Arkadaşlar suya basınca gerek yok WD-40 buyrun :)

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 06 Haziran 2011 Saat 00:09
ben basınçlı sudan yanayım wd 40 heryere girmiyo hem basınçlı suyla herkes yıkatıyo benim yıkattığım yerde bmw'ler audiler sıraya girmişti.hem ayrıca hangisi daha temiz olmuş arada çoook fark var

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 06 Haziran 2011 Saat 00:17
müdür 15 dklık bir temzlik bu sana sıfır toz yaparım motoru maliyeti 10 tl :) ayrıca motoru gören yok yani o derece sıfır toz için onca para vermene gerek yok. ben üstüpü vve wd40 ile 15 dk bu hale getirdim. toz gittikten sonra aracnın çekişi mi değişiyor daha mı seri oluyor motor daha mı randımanlı çalşıyor ? Üstünde toz varken motor hantal mı sürekli kaputu açıp motoruna mı bakıyorusun ? yoksa bu bir ego mu :)

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 06 Haziran 2011 Saat 00:23
ben zaten 15 tl ye yıkattım çok para deil bence :)) vede toz konusuna gelince aracımın içinde bile bi gram toz görsem deli olurum motordaki bi parmak tozu görüyorum sen düşün artık yani mesela eskiden cam suyu koymaya açardım araçdan soğumuştum o pisliği göre göre şimdi yıkattıktan sonra bakışım deişti araca şimdi eskisinden daha çok seviyorum hem suyum hiç bi zararı olmaz bence

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 06 Haziran 2011 Saat 00:30
ya müdür bu sence bence değil motorda çok önemli aksamlar var su temas etmemesi için elinden geleni yapman gerek aracının motorunu yıktp servise gidenler var. misal beyin o kadar çok  yalıtımlıki su geçmemesi için çeperler var içinde içini açmaya kalk zorlanırsın ufak bir zerre sıvı teması başına iş açar su tutmak bence iyi değil hiç motor yıkatmadm yıkatmamda ama aracım çok temizdir :)  15 tl yıkattın başına bi iş geldi peki geri gittiğinde masrafını mı karşılayacak bu firma sanmıyorum..

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesajı Yazan: fireblade
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 00:09
erbin motorun kirli desem beni kovalarmısın ? Gülme
bloğun üzeri kir dolu vallah.bende sizin yüzünüzden mikrop yaptım...bi bahar temizliği yapayım makinama..motor temizleyici sıcak su bide trimleri parlatayım,bide altını yıkatayım.cıncık gibi..kanıma girdiniz..Gülme 

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 00:11
Orjinalini yazan: Bahadır32 Bahadır32 Yazdı:

Denemesi şu şekilde bedava camınıza veya aracın kaportasına geldiğinde hemen silinmesse bu yazdığımı okuyup doğruymuş dersiniz. :D Kullandıkları ilaç sizce nasıl birşeyki motordaki kirleri anında kabartıp su tutulduğunda hemen akıp gidiyor kirler.İçeriği bir nevi asit olan ilaç kullanıyorlar.Dediğim gibi ya çok iyi bildiğiniz bir yere yaptırın ve yapılırken başında durun yada kendiniz uğraşın.

zaten kaportaya kuş sıçsa izi kalıyo..ne biçim iş anlamadım...

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2011 Saat 18:08
Bende bugün Jetta ya iç dış daldım, Koltuk halı paspas tavan kapılar.motor Jant lar.süper oldu. 
Yordu biraz ama. 
Motor a özel ilaçlar var el degmemesi gerekio kaygan yaglı mı degişk bise camasr suyu gibi çıkmıyo yıka yıka.İlk gün ki gibi oldu.
Maşallah.

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 09:50
Engin bey fotoğrafları görelim lütfen. Görelim de maşallah diyelim. Sonra da kullandığınız ürünlerin markasını soralım.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net