![]() |
|
rolenti motoru temizleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rolantı valfı oluyor ıste. on sayfaya bakmadın herhalde...
|
|
![]() |
|
60de106 özelden değil de genelden mesaj atarsan bizi de bilgilendirmiş olursun. Olayın sonucunu merak ediyorum.
|
|
![]() |
|
bu arada lpg bujılerını atayım deme. koy kenara...
bu arada sonucu genele yazarsan ıyı olur merak eden arkadaslarımız var
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendeki sıkıntıya çok benzer bir durum gibi gözüküyor. ""206+ 2011 aracıma geçen aylarda lpg taktırdım.son zamanlarda araç motor soğuk iken (sabah ve akşam iş çıkışı) benzinde araç çalıştıktan bir 5 10 sn sonra sirkeleme tekleme oluyor araç stop edecekmiş gibi oluyor ve araç gitmeye başladığında kademe kademe gidiyor birden hızlanıyor yani sirkeliyor. bir müddet sonra düzeliyor gaza geçme esnasında araç motor sıcak iken bir problem yok lpg dede problem yok ama benzinde böle bir sıkıntı yapıyor"" problem buydu aslında eklemek istediğim bir şey var çalıştıktan sonra 1000 devir üzeri gaz a basıyorum bıraktığımda bir müddet sonra sirkeleme ve dengesizlik yapıyor şimdi arkadaşın problemi ile benim problem benziyor fakat benim araba daha 5000 km de:D |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |