![]() |
|
Dizel Otomobilin Püf Noktaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değerli Kardeşim Çok Teşekkür Ederim Gerçek Dostluğun İçin Senin Gibi Kardeşlerime Yararlı Olmak Bana Gurur Veriyor. İyiki Varsın Kardeşim Eyvallah |
|
![]() |
|
Sen Sağol Kardeşim... |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Size bu bilgileri verenler maalesef yanlış bilgiye sahipler,ben ve ailem yıllarca benzinli araç kullandık,dizel e geçmeden önce çok iyi araştırdım,yaklaşık bir 3 4 ay her akşam forumlardan olayla ilgili bilgileri topladım çıktılar aldım,ustalarla konuştum,yurt dışı forumlarına bile üye oldum. biz miilet olarak alışmışız bas çalıştır,çevir stop et mantığına,benzinli araçlarda bile uyulması gereken kurallar var artık,en basiti kontağı ilk kademeye getirip sistemlerin devreye girmesini beklemek. bu uyulması gerektiğini düşündüğüm bilgiler sadece dizel araçlara değil bütün turbo beslemeli araçlar için geçerli. hatta bu bekleme olyını kolaylaştırmak için turbo timer denilen cihazlar var.bende taktırcam ama servis mırın kırın ediyor garantisi bittiği gün taktırıcam bu cihazı.
|
|
![]() |
|
Erman41 ![]() 1. Vites ![]() 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
tesekkurler..
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
geleceğe yatırım için bilgileri aklıma kazıdım 1.6 TDİ focus'um olcak inşallah 1-2 sene içinde :)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Dizelciler Bu Haber Sizin için Okumakta Yarar Var...
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ufak bilgi de benden :),
Eger aracınıza ( benzinl ise ) dizel yakıt koyulmuş ise v farkına varmadıysanız ortalama 700 800 mt icerisinde motordan vuruntu sesi gelmeye başlar 1-1,5 km mesafede kayış kopmuş gibi ses gelir bu sesi duydugunuz andan itibaren en kısa süre içinde motoru durdurmanız gerekir, aksi taktirde boşa alıp yokuş aşagı inerim derseniz motor u yersizin ve 3 defa motor ve flıtreleri temizlkti degişimdi fayda etmiyor malesef.
( 2001 model opel astra classıc 92 000 km de aracın motorunu yedik)
Dahada iflah olmadı.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
albayım paylaşım için teşekkür ederim benim gibi acemiler için gayet güzel bir paylaşım
![]() |
|
![]() |
|
Aman Dikkat Diyelim O Zaman...
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya bu 3.20 den sonra alışamadım megane ye de partner ede :D kalkışlarda dip gaz.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |