|
2004 model 307 yol bilgisayarı kullanımı |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
işte o yok bugün başka bi araçla karşılaştırdım onda var benimkinde yok diğer şeyler hepsi aynı bunu nasıl yapabilirim kaça mal olur tahminen
|
||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
o silecek kolunun başındaki parça değşecek semt olarak neredesin efe var sponsor sadece silecek kolu başının değişmesi bende yeterli oldu ama kimisinde silecek kolunun bazen tamamı değişmesi gerekiyor ama sanmıyorum snein kide benim aracın aynısı 6 airbag var felan o nednele efeyi ara o yazılımda yüklüyor sana fiyatttada çok yardımcı olur 10 dakika gibi bi işlem sonrası harika ben iyiki taktırmışım
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
|
ya son bi sorum olacak peki benim yol bilgisayarı ekranı bazen gidiyor görünmüyor sabahları çok net görünüyor bazende çok silik görünüyor ama genelde silik bazıları arkadaki ampulleri değiştir düzelir dedi bu konuda bi önerin varmı
|
||
|
||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
forumda diğer arkadaşlar gayet deneyimli bu konuda çok yazı yazıldı ben forumu detaylı inceliyorum meraklıyım böyle şeylere :) onlar demişse doğrudur hatta haşim ustada resimli sökülmesi ile iligli link vermiş nasıl yapılır bölümünde harika yani paylaşım :) senin semt nerde ?
|
||
|
||
efsanemurat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
|
ben baya uzaktayım mahrumiyet bölgesi muş malazgirtteyim o yüzden burda fazla anlayan olmadığı için sürekli soru soruyorum
|
||
|
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
o zmaan oradan alıp yazılım yükleteceksin sadece sponsor şahin pejoya sor bulamazsan muş ta sana yardımcı olur
|
||
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu videoda yol bilgisayari icin gerekli olan ve silecegin uc kisminda olan butonun nasil takilacagi ve Peugeot Planette nasil aktif hale getirilebilecegi acikca anlatiliyor.
|
||
reis_veysi
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reis_veysi
|
|
slm arkadaşlar bende yeni 2004 1.4 xr aldım bu yol bilgisayrının maliyeti ne kdar
bu arabaya uyumlu olurmu, randımanlımı, ama önemli olan maliyeti :=)
cvp içi n tşk
|
||
Sen benim için;yağmurlu bir gecede tesisatımda sesin 40 larda olduğu slow müzikle beraber boş sokakları ve caddeleri 8000K xenonumla aydınlatmak gibi bişeydin;öyle BOŞŞŞ; ve ANLAMSIZZ.....
|
||
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya o kadarda takmayın su yol bılgısayarına derım olmassa olmaz bır ozellık degıl acıkcasın ben cok nadır bakıyorum
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
emre.koc
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bencede hatta ben hiç bakmıyorum denebilecek kadar az
|
||
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
koliva hız sabitlemeyi bilgisayardan tanıtmayıda göstersene (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
reis_veysi
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reis_veysi
|
|
öyle demyin ya ögrenci adamız depoyu sene de bir fulluye biliriz anca
10 tl 20 tl lik yakıt alıyoz meçburen yolda kalmamak için daha gezebilcek kaç km. var görmek lazım :))
|
||
Sen benim için;yağmurlu bir gecede tesisatımda sesin 40 larda olduğu slow müzikle beraber boş sokakları ve caddeleri 8000K xenonumla aydınlatmak gibi bişeydin;öyle BOŞŞŞ; ve ANLAMSIZZ.....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel bir açıklama olmuş.
Peugeot araçların yol bilgisayarı ekranları aracın farlarıyla uyumludur. Yani park farlarını, kısa farları veya uzun farları çalıştırdığınız zaman uzun yolda gösterge ekranı dikkatinizi çekmemesi ve gözünüzü yormaması için ekranın ışıkları sönükleşir. |
||
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
selam arkadaşlar 2005 model 307sw sahibiyim alalı fazla olmadı fakat sanayi içerside esnaf oldugum için bu kısa süre içersinde bu raç hakkında çok bilgiye sahip oldum buna dayanarak yol bilgisayarın ekranı bendede sıcak havalarda tamamen silinmesege zor belli oluyor ampulunu degiştirdim olmadı ekranı komple degilştirdim yine aynı daha sonra ögrendimki 307 lerde bu hastalıkmış yapıyormuş boşa ugaşmayın bence
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Forum kuralları geregı kendınızı tanıtmanız gerekmektedır. Devamında sohbete katılabılırsınız.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|
|
efsanemurat benimde aynı senin arabadan
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |