![]() |
|
Kapı fitili çözüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu şekilde serum hortumu veya başka hortumlarla terazi hortumu dedikleri 8-10 mm lik hortumlarla uygulamalar yapılıyor, işe de yarıyor tavsiye ederim. Filiti aracın karoserinden söküp ek yerinden yoksa uygun bir yerinden ucu halka şekli verilmiş tel geçirip (fitili yırtmamak için) tel diğer uçtan çıkaralıdığında sonuna içine kullanmak istediğinia hortum veya fitili bağlayıp geçirebiliyorsunuz. Uygulanan malzeme çapı kalınsa veya kaymıyorsa sıvı bulaşık detarjanı veya sıvı sabun ile uygulanan dolgu malzemesinin kayganlaştırılması sağlanır.
Bir topicde vardı yanlış hatırlamıyorsam Aksarayda bir yerde imalatcı var fitilleri temin etmek isteyen bir arkadaşa önermişlerdi.
Fitil deforma olduysa değiştirmeden çok da bir fayda sağlayacak dediğinzi gibi, kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok merak ettim. pug. kapıları zaten çok kalitesiz. sanki ahır kapısı :) langırttttt diye ses öldürüyo adamı. hemen araştırmaya başlıyorum
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrik edreim arkadaşı çok güzel pratik uygulama için yani fitile bir sürü para vermek yerine böyle pratik çözümler çok işe yarar benimde şimdilik sorun yok ama olursa kesinlikle böyle pratik bir çözümle sonuca ulaşacağım
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar oto camcılarında hortum gibi içi boş siyah fitiller var bi araştırın derim.
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |