|   | 
 | 
| CARBON CLEAN UYGULAMASI | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <1234 5> | 
| Yazar | ||
| 106_arts   1. Vites   Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 15:38 | |
| 
   bızım arkadasta yuksek kılometrelı araca yaptrdı 140 150bın cıvarı arac yag yakmaya başladı 
    | ||
|  | ||
| SAVAŞ   2. Vites     15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 17:40 | |
| 
 üsküdar ilçe emniyet müdürlüğü giriş kapısının 150-200 metre ilerisinde şahinler özel servis. sahibi mehmet ali bey. ayrıca ücretsiz bosch arıza tespit bilgisayarınada bağladılar. ben çok memnun kaldım fiyatları oldukça makul Düzenleyen SAVAŞ - 14 Nisan 2011 Saat 17:42 | ||
|  | ||
| F-Eren   2. Vites     23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 15:39 | |
| 
   ben de bugün yaptırdım aracıma küçükyalı acl serviste erdoğan ustama sonuçları görücem ama 1 saat sürdü ayrıca manifold temizleyici sprey falan sıktı kelebeğin içine arada gazı köklüyor pislik atılsın diye o sırada çıkan pis dumanı rahatça görebiliyorsunuz. performansa ve yakıt tüketimine etkisi olacağını söyledi bakalım artık görücez
    | ||
| 
     Fatih Eren (1983) Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 11:31 | |
| 
   Aracınız kaç km de?
    | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 11:44 | |
| 
   gelişmelerden bizi haberdar edersin 
 saygılar | ||
|  | ||
| Haksen016   3. Vites     23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Haksen016 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 12:30 | |
| 
   benzinli araçlara yapılırmı , yapılırsa kaç km .de yaptırmak lazım ayrıca yakıt tasarufuna yardımcı olurmu.
    | ||
| 
     2006 Peugeot 307 XT Triptonik 1973 - Bursa | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 12:53 | |
| 
   benzinlilerede yapılmakta yakıt tasarrufu sağlıyor. km çok olmaması kaydıyla. 
    | ||
|  | ||
| hunterakon   2. Vites     Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hunterakon Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 15:44 | |
| konuya çok yakın biriyim servis danışmanıyım ben bütün opel chevrole 30.000km de bir öneriyorum müşterilere çok faydası olduğunu biliyorum bizzat denedim. enjektörleri enjektör borularını temizliyor çekişte fark yakıt tasarrufunda fark yaratacaktır her 30000km de bir tavsiye ederim. fiyat olarak biz 75 liraya yapıyoruz kdv işçilik dahil. | ||
| 
     2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 17:52 | |
| 
   Hunterakon peki km si geçmiş araçlara da öneriyor musunuz? Şimdiye kadar hiç yapılmamış arabalar için sakıncası oluyor diyorlar.
    | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 20:29 | |
| 
   Konuyu hortlatıyorum kalabalık olmasın diye ; Bende düşünüyorum bu uygulamayı aracım 152000de 130.000de motor yaptırdık bloklar enjeksiyonlar hariç bir çok önemli parça orjinaliyle sıfır değiştirildi yapan usta yakınımızdı hata onlardaydı diyebilirm mahçubiyeti sebebiyle çok titiz çalıştılar yaklaşık 20 gün sürdü bitmesi.Aracımın çalışmasında tık yok zil gibi maşallahı var arada bedforta bağlıyor o ayrı   sanırım enjektörlere bir işlem yapılmamış sağlam diye direk takmışlar uzun yolda 145i geçmiyor turboya baktırdım maşallahı var dedi bakan usta yüksek ihtimal enjektörden dip gazda dumanlıyor araç birde. Bu uygulamayı yaptıran,bilgisi olan,fiyatifayda konusunda varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim | ||
|  | ||
| loiz   2. Vites     16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:39 | |
| 
   okuyunca kafam karıştı şimdi...benim aracın çekişinde sıkıntı yok..basınca asılıyor araba..2011 cliomuz var..kalkıyoruz kafa kafaya yürüyor hatta vites aralıklarından sora 3. viteste ayıklıyor clioyu.amma velakin kara duman o biçim,dip gazda arka simsiyah..otoparkta dip gaz verdiğimde kara duman atan yerde kurumları gözle görüyorum..usta enjektör temizleyici koy,olmadı enjektörleri söker ilaca yatırırız,manifolduna ve eksoz kazanına da baktır onlar kurum bağladıysa da yapar dedi..tüm bunlara baktırana kadar bi carbon clean yaptırıp kurtulalım o zman  araba 115 binde..enjektör söküp temizletmek o kadar kolay değil diye biliyorum..nası yapmalı??
    | ||
| 
     harder.better.faster.stronger '04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:40 | |
| 

Benzinli ve dizel araçlarda 40000 aşağısına gerek duyulmuyor.100000,120000 yukarısına da iyi ustalar tavsiye etmiyor.Tavsiye edilmeme nedeni 120000 gibi rakamlara ulaşan araçlarda piston ve yataklarda oluşabilen kılcal çizikleri ortaya çıkartması ve bu yüzden aracın yağ yakmaya başlaması,performanstan düşmesi.Mesela fiat yetkili servisleri 40000 bakımına gelen tüm araçlarına standart olarak yapıyor bu işlemi ve bu işin standardı en az 1.5 saat daha az sürede yapanlara rağbet etmeyin.Karbon clean ın amacı zaten pistonlarda,yataklarda ve enjektörlerde oluşan kurumu temizlemektir.Eğer aracınız 40-110000 aralığında ise bir pejo yada bosch servisinde bu işlemi yaptırın.Faydasını göreceğinize inanıyorum.
    | ||
|  | ||
| loiz   2. Vites     16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:45 | |
| 
   115 bin...sınıra yakın bi yerdeyim desenize tam bi şans:..ya duman atmaya devam et,ya kurtulur yada yağ yakmaya başlarsın.. :D  satılık peco :D almak isteyen? :D | ||
| 
     harder.better.faster.stronger '04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:50 | |
| 
 Aynen  İmkan varsa lades oynama enjektörleri söktürüp temizlet | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:52 | |
| 
   enjektörü söküp temizletmeyi bende düşünüyorum ama sökme takma sadece 150tl en az bide ne çıkacağı belli değil tırsıyo insan :)
    | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:54 | |
| 

Yukarıdaki gibi riske atılamayacak bir km sınırında iseniz tek seçenek enjektör söktürmek.Çünkü işin içinde yağ yakma problemi ile karşılaşmak var.
    | ||
|  | ||
| loiz   2. Vites     16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:55 | |
| 
 bu konuya ilk yazdığım mesajdada olduğu gibi usta zaten direk enjektörleri söküp ilaca yatıralım dedi.cc ile kurtarabiliyosak kurtaralım dedik ama haklısınız..sütten ağzımız yanmasın hazır mazotu koklayarak içiyoken :D de hala satılık peco :D abilerim bu ne yaa 175 binde hondam vardı ibreyi çeviriyodum :( | ||
| 
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 22:58 | |
| 
   Dizelle benzinli çok fark eder.Benim arabama rektifiye yapıltı contası üst kapağı cartı curtu yenilendi daha 20000 ya oldu ya olmadı ama enjektörlere ellenilmedi sanırım carbon cleanın bir zararı olmaz gibi benim araca | ||
|  | ||
| Eyüp Duygun   1. Vites     SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Eyüp Duygun Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:20 | |
| 
   Dizel aracda mutlaka yapılması gereken bir işlem özellikle arac 100bin km yi gecmişse ve bildiginiz gibi ülkemizde cok ama cok cesıtlı yakıtlar ve fırmalar var sizden önceki sahibi kım bilir nasıl kullandı aracı ??Ya da hep siz kullanıyorsanızda bilinci kullanıcı olarak yaptırmakda fayda var. | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 Saat 23:48 | |
| 

Herşeyden önce hondanın motor bloğu çelik alaşım bunu da göz ardı etmemek gerekir.Benzinli olması tabiki ayrı bir mesele.
    | ||
|  | ||
| Yanıt Yaz   | Sayfa <1234 5> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||