![]() |
|
Dış Isı Göstergesi Yanlış Göstermeye Başladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
enteresan ya sizinkiler düşük gösteriyormuş benimki de 20li derecelerdeyken 45 falan gösteriyordu:) evet aynanın hemen altında gözüken su damlası gibi plastik parça.1 cm falan da aynanın içinde devam ediyor ben aynayı komple sökmüştüm cam rezistanslı bir kızağa oturuyor arkasında motorun kabloları falan var onları söküyorsunuz çok zor değil ama o ufacık parçaya ulaşana kadar bayağı ıvır zıvır bişeyler eğip büküp çıkardımdı kırmamak için nazik olmanız zlaım yalnız temizlemeyle olacağını sanmam çünkü zaten etrafı komple döküm plastik kaplı kablolar da güzel yalıtılmış yani zamanla hassasiyetini yitiriyor bence.ben sanayiden kazalı bi arabadan çıkarttırmştım 15 liraya
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Kardeşim bu sensör dediğiniz şey sağ aynanın altındaki su damlası gibi olan şeymi ? Yoksa o termometremi ? Eğer sensörse temizlencek bi yanı yokki onun ? Varsa nasıl olduğunu bende merak ettim doğrusu
![]() |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
bu ne ya ben en sona yazdımdı saate bakıyorum şu an 22.05 yazdığım ortaya nasıl gitti öyle
![]() |
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bilmem bakmadimki ben daha :) Sadece 2 gun once bi eksi 5 yapti sonra gitti :) ayaklari falan oksitleniyomus diyo yaziyodu o yuzden dedim temizlik nasil oluyor en iyisi bi elle gozle kkntrol yarin.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Valla benim bildiğim sağ aynanın altında su damlası gibi küçücük bişey abi, hatta benimki boştaydı sallanıyodu japonla yapıştırdım :)) plastik bişey 2 tane kablo giriyo içine tam dikkat etmedim ama öyle içi açılan bir parçaya benzemiyo presli gibi :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |