![]() |
|
Aracım ne kadar eder? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
saat 10.39 da aracımı ne kadara satayım diye soruyosun.
11.22 de vazgeçtim diyosun..önce bir düşün, taşın..sonra konuyu aç. bu işler oyuncak değil.
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
talibi cok olunca vazgectı arkadas:) ama satayım desen alıcı cıkmaz birde boyalıymş mıllet zevk ıcın boyansa bıle yanaşmıyor
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
"aracım ne kadar eder?" diyerekten sadece sordum boyalı halinin ne kadar edeceğini bilmediğimden dolayı değerli fikirlerinizi öğrenmek bilgilenmek istedim.aracımı sattığımı söylemedim ama yanlış anlaşılmalara sebep olan konumdan dolayı afedersiniz.
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Araban 16v ise 12000-13000 TL gibi rakamlara verecegine boyat boyat binmeye devam et bence.. O paraya, o model (2001) arabadan daha iyisini alabilecegini düsünüyo musun? Kesinlikle hayır...
Düzenleyen se®k@n - 11 Nisan 2011 Saat 00:08 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
komple boyalı araca bende cok az bi rakam degıl 13000 lira . ayrıca arkadasn aracını bılmıyorz kılometresını bılmıyorz
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
13.900 tl ye aldım aracı ben serkan bey.araç 16 valf 110 hp satma durumu yok zaten ben konu başlığını yanlış yazdığımdan yanlış anlaşıldım.sadece fiyatını merak ettim boyadan dolayı fiyat değişirmi bilgim olsun diye konu açtım.aracımdan memnunum ve gerçekten rolland garros çok donanımlı bi araç fiyatına ve yaşına göre.
|
|
![]() |
|
dostum boyasına göre aracın fiyatı farkeder hemde cok farkeder
boyalı aracla boyasz arac aynı para olurmu böyle sacmalık varmı sızce
|
|
![]() |
|
tabiki aynı olmaz ama fiyat çok fark ediyor mu onu merak ettim.
|
|
![]() |
|
bi aracın alıcısını bulursan normal fıyata satarsın ama bizim ülkemızde arac boyalı oldugu zaman sen yarı fiyatına versen bıle sankı cok kötü bişeymıs gibi bakarlar boyalı arac kazalı demektr bu ülkede.
neden boyandıgına bakmaz kmse
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |