Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aracım ne kadar eder?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14068
Tarih: 13 Ağustos 2025 Saat 12:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Aracım ne kadar eder?
Mesajı Yazan: semih
Konu: Aracım ne kadar eder?
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 22:39
mrblar 2001 model peugeot 206 rolland garros sıralı sistem tüplü aracımı 13.900 tl ye aldım alırken boya yok diye bu fiyata aldım ama araç sadece çiziklerden ve solmadan dolayı bağaj kapağı hariç boyanmış.aracın kazas değişeni vuruğu yok ve yürüründede hiç bir problem yok ne kadara satmalıyım sizce aracı?
                                                                                                                               saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 22:53
Aldığın Fiyatın Üstüne Pek Satacağına İnanmıyorum..
Ama Tavanda Boya Varsa Bizim İnsanımız Biraz Korkar Tavan Boyasından
Onuda Göz Önüne Almalısın...
Hayırlı Satışlar. Şimdiden

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 22:59
üstü komle cam tavan içlerde boya yok sadece bağaj kapağı hariç boyalı araç dışardan darbesi kazası hiç bişeyi yok aracın.zevkine boyanmış araç.

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:02
Pardon Unuttum Bir An Galloslarda Cam Tavan Vardı...
Dediğim Gibi Boya Söz Konusu Olunca İnsanlar Korkuyor İster İstemez

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:03
teşekkür ederim abi ilgilendiğin için çok sağol.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:09
Önemli Değil...
Ama Yinede Soğuk Kanlılığını Korumanı Diliyorum.
Mutlaka Müşterisi Çıkacaktır...
Bunların % 95 i Mezarcılar Olacak Onları Bilmen Lazım 14.000 TL Fiyatıysa Aracın
Sana 12 Verelim derler yada 85 Model BMW Arabayla Başa Baş Takas Edelim 3 Bilgisayarlı Bir Dükkana İnternet Cafe Deyip Takas Edelim ... Daha Neler Neler.

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:14
Orjinalini yazan: semih semih Yazdı:

teşekkür ederim abi ilgilendiğin için çok sağol.saygılarımla.

16valf ise getir alayım aracını

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:14
galerici 12.500 tl verdi.

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:17

galerici 12.500 tl verdi.

galericiler ölücü olurlar tam ama sana yine iyi fiyat vermşler

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:17
dediğim gibi araç çok temiz.hiç bi masrafı yok

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:19

dediğim gibi araç çok temiz.hiç bi masrafı yok

16 valf ise dıyorum gel anlasalım alayım :)

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:22
araç 16 valf ama bi arkadaş aradı şimdi 13.000 tl verdiğini söyledi ozman satmam ben bu aracı binerim böyle.pug u seviyorum abilerim ben 900 tl de zararım olsa satmicam vazgeçtim.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:29
resımlerını paylaşabılırmısın aracın

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:32
şuan resim yok elimde ama aracın resimlerini en yakın zamanda yüklemeye çalışırım.

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:36

şuan resim yok elimde ama aracın resimlerini en yakın zamanda yüklemeye çalışırım.

satmayı düşünürsen bende araç arıyorum bayadır bakalım begenirsem anlaşırız belkı kaza bela yoksa

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:39
yok satmaktan vazgeçtim.bineceğim araca artık bi 16 inc jant yay ve set ekleyeceğim araca boya için satacaktım ama 13.000 tl veriliyorsa bu aracın boyalı haline satmayacağım bineceğim.inş. sizde istediğiniz aracı bulursunuz.
                                                                                                                                         saygılarımla

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:42

yok satmaktan vazgeçtim.bineceğim araca artık bi 16 inc jant yay ve set ekleyeceğim araca boya için satacaktım ama 13.000 tl veriliyorsa bu aracın boyalı haline satmayacağım bineceğim.inş. sizde istediğiniz aracı bulursunuz.
                                                                                                                                         saygılarımla

valla alıcı her zaman bulunmaz bence fazla masraf etmeyın derım satmayı dusunuyorsanız kısa zaman ıcınde 2-3 sene bınerm dıyorsanız ayrı tabı

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:44
ikinci aracım bu araç beğendiğim için almıştım rolland garros tutkunuyum.keyfi biniyorum bu yüzden biras rahatım.teşekkür ederim öneriniz için.

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:46

ikinci aracım bu araç beğendiğim için almıştım rolland garros tutkunuyum.keyfi biniyorum bu yüzden biras rahatım.teşekkür ederim öneriniz için.

nyse resımlerı ekleyınde görelım aracınızı.)

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:49
jant ve yayları ekledikten sonra eklemeye çalışacağım aracın resimlerini.saygılarımla.

Mesajı Yazan: selcuk-307
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:50
saat 10.39 da aracımı ne kadara satayım diye soruyosun.
11.22 de vazgeçtim diyosun..önce bir düşün, taşın..sonra konuyu aç. bu işler oyuncak değil.

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:51
Orjinalini yazan: selcuk-307 selcuk-307 Yazdı:

saat 10.39 da aracımı ne kadara satayım diye soruyosun.
11.22 de vazgeçtim diyosun..önce bir düşün, taşın..sonra konuyu aç. bu işler oyuncak değil.

talibi cok olunca vazgectı arkadas:) ama satayım desen alıcı cıkmaz birde boyalıymş mıllet zevk ıcın boyansa bıle yanaşmıyor

Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2011 Saat 23:56
"aracım ne kadar eder?" diyerekten sadece sordum boyalı halinin ne kadar edeceğini bilmediğimden dolayı değerli fikirlerinizi öğrenmek bilgilenmek istedim.aracımı sattığımı söylemedim ama yanlış anlaşılmalara sebep olan konumdan dolayı afedersiniz.

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 00:07
Araban 16v ise 12000-13000 TL gibi rakamlara verecegine boyat boyat binmeye devam et bence.. O paraya, o model (2001) arabadan daha iyisini alabilecegini düsünüyo musun? Kesinlikle hayır...

Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 00:10
Orjinalini yazan: se®k@n se®k@n Yazdı:

Araban 16v ise 12000-13000 TL gibi rakamlara verecegine boyat boyat binmeye devam et bence.. O paraya, o model (2001) arabadan daha iyisini alabilecegini düsünüyo musun? Kesinlikle hayır...

komple boyalı araca bende cok az bi rakam degıl 13000 lira . ayrıca arkadasn aracını bılmıyorz kılometresını bılmıyorz

Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 00:12
13.900 tl ye aldım aracı ben serkan bey.araç 16 valf 110 hp satma durumu yok zaten ben konu başlığını yanlış yazdığımdan yanlış anlaşıldım.sadece fiyatını merak ettim boyadan dolayı fiyat değişirmi bilgim olsun diye konu açtım.aracımdan memnunum ve gerçekten rolland garros çok donanımlı bi araç fiyatına ve yaşına göre.

Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 00:16

13.900 tl ye aldım aracı ben serkan bey.araç 16 valf 110 hp satma durumu yok zaten ben konu başlığını yanlış yazdığımdan yanlış anlaşıldım.sadece fiyatını merak ettim boyadan dolayı fiyat değişirmi bilgim olsun diye konu açtım.aracımdan memnunum ve gerçekten rolland garros çok donanımlı bi araç fiyatına ve yaşına göre.

dostum boyasına göre aracın fiyatı farkeder hemde cok farkeder
boyalı aracla boyasz arac aynı para olurmu böyle sacmalık varmı sızce

Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 00:19
tabiki aynı olmaz ama fiyat çok fark ediyor mu onu merak ettim.

Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 00:22

tabiki aynı olmaz ama fiyat çok fark ediyor mu onu merak ettim.

bi aracın alıcısını bulursan normal fıyata satarsın ama bizim ülkemızde arac boyalı oldugu zaman sen yarı fiyatına versen bıle sankı cok kötü bişeymıs gibi bakarlar boyalı arac kazalı demektr bu ülkede.
neden boyandıgına bakmaz kmse

Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 00:23
teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net