![]() |
|
peugeot & honda |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bana kalırsada honda derim..
![]() |
|||
![]() |
|||
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim görüşüm de honda tarafında
|
|||
A
|
|||
![]() |
|||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
boşuna dememişler honda hayat onda diye :):):)
|
|||
206 XT 118 HP
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
kardeş hangı cıvıc o 158 hp olan 2010 model ben öyle bı motor bulamadım .
birde artık her markada var 1.4 180hp bile var ww de opelde 1.6 180hp var
buyutme hondayı bu kadar
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
evt bukdar büyütmeye gerek yok ama honda bir başka :))))
kullanan bilir.. 3.vitesi bitmiyor vtec in :)
avans verir ... tur bindirir..
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
biraz cahil olmuş yorumun dostum ;) 3vitesin bitmemesi iyi bişey degıldır :)
bi 106 gti 5 bile tık dıye ındırıyor vtec 3ü bitiremezken :P
|
|||
![]() |
|||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hondanın motoru pejonun şekline hastayım :D :D tabiii 98-01 arası üretim yılları arasında.
|
|||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
cahil derken :S
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Yahu şaşırmadım da honda nın hangi 1.6motorunda 158 beygirlik bir güç var onu anlamadım?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar tartısma yaratmayalım. bırbırımıze karsı hıtaplarımıza ve uslubumuza dıkkat edelım lutfen...
bız burada boyle konusmalara yer verırsek bızım dıger forumlardan bır farkımız kalmaz.
onun harıcınde hondanın 1.6 cıvıc ı ne zamandır 125 ten 158 bg e cıktı ya :))
bır yanlıslık var dıye dusunuyorum... tamam hondanın 1.6 160 bg versıyonu var. ama con cıvıclerdekı motor ondan degıl. cunku 160 bg lık makıne benzın manyagı :)) bınek olarak kullanılacak bır makıne degıl.........
|
|||
![]() |
|||
||
haklısın cecoli ama bir konuda bilgili olmaası yada tecrubeli olmalı cahil demesi için yeterlimidir??
neyse..
|
|||
![]() |
|||
||
cahil derken araba konusunda yaptıgın yorumdan dolayı cahil dedim .
3 bitmiyor demişşin
avans verır
tur bındırım
neye göre kıme göre_?? hangı arabaya yapar bunları_??? tüm arabalaramı_??
saglam bi vtec'in 3. vitesi bitirmesi an meselesidir
|
|||
![]() |
|||
||
sende haklısın oyle soylemeye hakkı yok tabıkı. hepımız bırbırımızden bırseyler ogrenıyoruz. bılen bılmeyenı kucumserse olmaz... sonucta bır kısı herseyı bılemez veya bılmek zorunda degıl...
tahmınımce o kardesımde yazdıgına uzulmustur herhalde...
|
|||
![]() |
|||
||
sen soyledıgınde haklı olabılırsın ama bırbırımıze karsı boyle kelımeler kullanmayalım guzel kardesım...
|
|||
![]() |
|||
||
sende bılgın yoksa olur olmaz konusmayabılırsın
kusura bakma tamam konu dagılmasn
|
|||
![]() |
|||
||
bır dakka sana soyle bırsey soylemek ıstıyorum. senın kendıne gore bırcok bıldıgın sey var ve sen bunları dogru oldugunu dusunuyorsun. ama belkı gercekte bunların bazıları yanlıs olabılır. bu durumda sen dogru bıldıgını dusundugun ıcın konusursun degıl mı? karsısındakı kısının benzer tepkı vermesı senın hosuna gıtmez...
neyse konuya devam... Düzenleyen cecoli - 11 Nisan 2011 Saat 21:28 |
|||
![]() |
|||
||
sorun o değilki .. ne olursa olsun hakaret edilmemeli bundan bahesidyorum. yoksa benim dogruymuş yanllışmış sıkıntı yok bu konuda.. eleştiriyi kabul etmeyen dpgruyu bulamaz benim söylemek istedigim kelimelerin secilirken dikkat edilmesi. cahilde noluyor...
|
|||
![]() |
|||
||
cahil demek hakaretmı sizce;_?
burada kullanılan cahil kelimesi bu konu hakkında bişey bilmıyorsun ama cok bilmiş gibi büyük yorumlar yapıyorsun anlamına gelıyor.
saygılar
|
|||
![]() |
|||
||
tamam arkadaslar uzatmayalım konuya devam edelım :)) bakın sıte 1 gun calısmadı ...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |