![]() |
|
EVET SONUNDA BENDE TASARRUFA GEÇTİM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
BENDE DIZEL ARABAMA TASARRUF CIHAZI TAKDIRACAMDA ARKADASI BIR ELE GECIREMEDIM
![]() |
|||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|||
![]() |
|||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dizelde tasarruf cihazı neki?
|
|||
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız iyi günlerde kullanın. Peugeot 206 aracımda Atiker LPG sistemi mevcut. Tasarrufundan memnunum.
Ustam benim araç çalışırken içerden ses duyulmuyor, dışardan çok az farkediliyor ama kaputu açtığımda enjektörlerin sesi duyuluyor. LPG dönüşüm sistemini arabnın benden önceki sahibi yaptırmış onun için montajıyla ilgili bir bilgim yok. Yakıtı gayet ekonomik. Enjektörlerin tıkır tıkır ses yaparak çalışması normal mi? Herhangi bir zararı olur mu? |
|||
![]() |
|||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
||
|
|||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|||
![]() |
|||
||
@ mustiii = guzel kardesım o ses enjektorun normal sesı. herhangı bır sıkıntı yok. bazı enjektorler seslı calısır bazıları sessız calısır. benımkıde seslı calısıyor. normalı bu yanı :)) sıralı sıstemde baska ses cıkaracak parca yok zaten... bırde ılk gaza gectıgınde gaz valfının depodakı valfle beraber acıldıgını duyabılırsın. tık dıye bır ses cıkar 2 valfte acılır motora gaz akısı saglanır. motoru stop ettıgındede yıne tık dıye duyulabılır...
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlı olsun kardesım simdi bir de lpg için bocsh cıkardıgı yenı bujilerden alıtyorsun cekıs yakıt mukemmel otesı oluyor
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler cecoli ustam. |
|||
![]() |
|||
||
arkadasın kusura bakmasın ama orada sallamıs
![]() yanı bu durum safe fast ın ozellıgı degıldır. enjektorun ozellıgıdır. safe fast ın farkı yazılımında ve map sensorundedır. dıger hersey fast ıle aynıdır :)) |
|||
![]() |
|||
||
Atikere yaklaşıyorum yavaş yavaş cecoli abim senin yer ne taraftaydı :)
|
|||
![]() |
|||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
||
Of of bende lpg ci olacam olacam da 1.4 ağır araba şimdi bile yokuşu gördümü kasıyor arabayı lpg de ne olur bilemiyorum ...
|
|||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|||
![]() |
|||
||
ben capadayım...
|
|||
![]() |
|||
||
İzlemedeyim abi, muayeneye 1,5 ayım var o zamana kadar cüzdanı dolduracağım, biraz araştırayım diyorum ama hiç te içimden gelmiyor. senin hakkındaki yorumları görünce. iyiki varsın cecoli
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sagolasın tesekkur ederım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar sormak istediğim normal tank mı yoksa simit tankmı daha iyidir |
|||
![]() |
|||
||
bu durum aracına gore degısır. ama ıcerıden stepnelı araca sımıt depo daha uygundur tabıkı :)) |
|||
![]() |
|||
||
cem usta bazı kişilerin söylemleri var simit tank içerisindeki gazı gösterge düzgün gösteremiyor diye
|
|||
![]() |
|||
||
evet o noktada bıraz haklılar. sılındır depoda gosterge daha guzel calısıyor. sımıtlerde bazen sıkıntı cıkabılıyor. bıraz sıstemın kalıtesıyle de alakalı bır durum. fakat benım daha oncekı 2 aracımda da sımıt depo vardı. onlarda gayet duzenlı calısıyorlardı. bırı aldesaydı dıgerı brc ıdı :))
|
|||
![]() |
|||
||
benim simit depo aracın yoldaki eğimine göre değişiklik gösteriyo rampa yukarı çıkarken gösterge artıyo rampa aşağı inerken düşüyo
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |