![]() |
|
206 kalorifer peteği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptırmadan önce bu linki incelemeni tavsiye ederim. 206 ve 307 deki parçalar hemen hemen aynı.
eğer kendin yapabilirsen petek tıkalıysa sadece petek için para ödersin çok uyguna gelir. Ayrıca hararetin petek ile alakalı olacağını zannetmiyorum. Çünkü motordan gelen sıcak su bir taraftan radyatöre giderken T şeklinde boru ile kalorifer peteğine ayrılıyor ve diğer tarafta birleşiyor. Yani kalorifer peteğinin tıkalı olması motorun devirdaimine engel değil. Termostat da motorun girişindedir yani gelen suyu kontrol eder. Hararet düşmüyorsa sorun suyu soğutma görevi olan radyatördedir. O soğutamıyorsa sıcak su yeniden geri geliyordur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
parcalar aynıda 206 daha dar oldugu icin sokmek tecrube istiyo. ama cıkıyo ona eminim artık. nette bu kadar insan ufuruyo olamaz. arabam cok guzel hocam hareret sorunum yok. hemen su radyatorunu sıfırı ile degistirdim. arabaya su ile binilmis. ben antifiriz koyunca kirec cozuldu. contalar kendini saldı. olay bu. contayı goguslugu sokturmeden nasıl degistiririm. suan ki tek istegim |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |