![]() |
|
peugeot 206 rolland garros 1,6 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
kuzgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Teşekkürler benim 100 tl 300 km hayal gibi gözüküyor o zaman sanırım ama sizin verilere göre çok da kötü değilmiş benimki de...
|
||||
I was me but now he is gone
|
||||
![]() |
||||
kuzgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|||
100km 9,5lt diye buldum ben de netten benimki bu durumda baya fazla yakıyor gibi gözüküyor 9,5 litre 43 TL eder ki bence bu çok uygun ama sanırım o verilere her zaman ulaşılamıyor
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|||
1.6 16V 110 Hp değilmi araç ? dedıgınız 9.5lu rakamlar cok yuksek.sehır ıcı ıdeal tuketım 8/8.5 olması gerek.sehır dısı 6.5 / 7.5 arası gezer. bu dedıgım degerler normal kullanım için yer yer gaz basarsınız yer yer sakın kullanırsınız. ama ben hep devr bıtırıyorum dersenız o aman söylicek lafım yok =). |
||||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Uye profilinizde "Cevap Yazdığım Konulara Cevap Geldiğinde E-posta Adresime Yolla" diye bir secenek var. Onu Evet diye isaretleyip kaydettiginizde olacaktir. |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
hocam ben de foto yüklemekle uğraşıyordum.. senin eline su döker gibi oldu biraz ama..
![]() |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Estagfirullah ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
inşallah sizin dediğiniz gibi olsun da ben de mutlu oluyim ne yapmam lazım ki bu şekilde sarfiyat olması için ?
|
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |