|   | 
 | 
| Acil yorumlarınızı bekliyorum | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | |||
| bulent 77   2. Vites     14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı bulent 77 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 12:22 | ||
| 
   adam kendi zevkine göre dizayn etmiş eger zevkleriniz bire bir uyuşuyosa al tabi.ben olsam başkasının modifiye ettigi arabayı almam şahsen yapacaksam kendim yaparım
    | |||
|  | |||
| ali öncü   1. Vites     Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 12:42 | ||
| 
   haruna katılıyorum araç hem güzel değil hemde çok pahalı 2 lira daha versen rcye binersin
    | |||
|  | |||
| xdesign   1. Vites     Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 13:37 | ||
| 
 Söylenen sözler efendilik çerçevesinde olduğu sürece yaşın hiçbir önemi olmaz. Benden 6 değil 26 yaş büyük bir insan da benim kardeşimdir. Kardeş demek kendinden küçük olan demek değildir. Kusura bakma ama terbiyesiz adamsın. Ben 25 yaşındayım yani sen 30 yaş üstüsün. [/QUOTE] sagdaki egzoz sahte mi gercekten :))  hadiiiii yaaaaaaaaa neleerrr 
diyosunn :)) ama hatırlatmak demişken hatıra defterime yazıcam bunu :)) 
sahte hahahahaahha [/QUOTE] Anlaşılan yaşının adamı değilsin... | |||
| 
     Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
     | |||
|  | |||
| dinoco   1. Vites     26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 20:39 | ||
| 
   sakin ol kızdırmak istemedim ok kırdıysam ö.dilerim arkdasım..     | |||
|  | |||
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||