![]() |
|
Arkadaşlar bir saniye bakar mısınız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bız burada ne soylersek soyleyelım kımse gormeden bsıey dıyemez kardesım herkezın basına ne geldıyse yazar ama tek tek onları deneyemezsınız :) serkan abımın basında hala o bela oldugundan dırek oraya bagladı olayı ama tam emın degıl tabıkı en guzelı bılgısayara baglatarak o hataların okunmasıyla net bır sonuc cıkarabılırsınız ABS sistemi el frenın hata vermesının baslıca nedenlerı fren yagından kaynaklanmasıdır genellıkle ama dedıgım gıbı bılgısayara baglamadan neden sonuc soylememız yanlıs olur bu arada hsgeldınız |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
[QUOTE=Muhammet ÇAKIR]
bız burada ne soylersek soyleyelım kımse gormeden bsıey dıyemez kardesım herkezın basına ne geldıyse yazar ama tek tek onları deneyemezsınız :) serkan abımın basında hala o bela oldugundan dırek oraya bagladı olayı ama tam emın degıl tabıkı en guzelı bılgısayara baglatarak o hataların okunmasıyla net bır sonuc cıkarabılırsınız ABS sistemi el frenın hata vermesının baslıca nedenlerı fren yagından kaynaklanmasıdır genellıkle ama dedıgım gıbı bılgısayara baglamadan neden sonuc soylememız yanlıs olur bu arada hsgeldınız [/QUhaklısın kardeşimde lamba sürekli yanmadığı için frenden olmaz dedim xenondan yapıyordur dedim fren yağından olsa problem ışık sönmez zaten ama bende söyledim arkadaşa pm den servise götürüp bi bağlattrı versin anya konya çıkar
|
||
![]() |
||
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle hoşbulduk arkadaşlar. Yorumlarınız için teşekkürler. Haftasonu kısmetse bilgisayara bağlatıp baktıracağım. Umarım ciddi birşey yoktur. Saygılar...
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
sınırda kaldıysa yag yapar abı arac sallandıkca :) bı var gıbı bı yok gıbı yapabılır ama bılgısayara baglanması daha ıyı
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Hocam ben burayı bundan sevıyorum
![]() Umarım hafta sonu duzelır, bende goturecegım sen memnun kalırsan
![]() |
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
|
||
![]() |
||
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
|
[/QUOTE] Merhaba hemşerim bende 2004 model 307 var abs hatasını bende 2 sefer gördüm yağmurlu havalarda olmuştu ama tekrar olmadı makinaya bağlatmaya gelince düzcede lexia yok adapazarında ise servisten ayrılan bi usta var onu tavsiye ederim 0536 374 62 22[/QUOTE]
Merhaba Vedat Kardeşim. Yazmış olduğun numara bahsettğin ustaya ait galiba, aldım numarayı , çok teşekkürler. Sendeki abs hatası kendiliğinden mi kayboldu, işlem yapıldı mı?
|
||
![]() |
||
|
Sağol Volkan . Umarım düzelir.
|
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
aracı stop ettim çalıştırınca gitti
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
peugeotların en güzel tarafıda bu arızayı sürekli ekranda bırakmıyor diğerlerinde git makinaya bağlat para ver silsinler
|
||
![]() |
||
|
Ereğlideki servis hakkında ne diyorsun toprağım.?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
hiç gitmedim bilmiyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |