![]() |
|
307 Bagaj Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar benim 307 de kis geldimi ayni hatayi veriyodu^
bagajin kilitleme yerindeki alt tirnaklarin vidasi zamanla gevsiyo ve kayiyio
alt taki kiliti tutan mekanizmanin 3 vidasi var alyan anahtariyla once sôk sonra biraz kaydir dene ondan sonrada sabitle; ozaman insallah duzelir ; benim rahmetli 307 oyle duzelmisti
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
irfnsnck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Maalesef aynı sıkıntı ben de de var. Arka sağ kapı ve bagaj açılmıyordu. Sabah arabayı sanayide ustaya bıraktım, kapıyı halletmiş ama bagaj için elektronik parçanın bilgisayar sistemi olan bir serviste kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Artık fırsat bulunca bir gün gidip baktıracağım herhalde. Kumandadan kilit açma düğmesine bastığımda bagaj kilidinden hafif bir zorlanma sesi geliyor ama açılmıyor. Kapıyı 30 TL ye yaptılar inşallah bagaj da fazla tutmaz. Şu wd-40 nasıl bir şey, işe yarar mı acaba?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
WD-40 pek cok yerde ise yarar. Ozellikle bu kilit sistemlerinde cok kullanilir. Denemek bisey kaybettirmez. Ses duyugunuzu soyluyorsunuz o halde mekanizma calisiyor. Bir deneyin derim WD-40. |
|
![]() |
|
irfnsnck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Evet bu durumda ilk iş wd-40 bulup kullanmak olacak anlaşılan. Trabzon'da biryerlerde bulurum inşallah. Kullandıktan sonra da burada sonucu yazarım.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
En kotu ihtimalle forumda koctasta mutlaka vardir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |