![]() |
|
Kasislerde gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki nasil degistirdi usta onu biliyor musunuz? Sadece tekeri sokmek yeterli oluyor mu? Ya da yukardan mi giriyor nedir? Aslinda bana detayli bi anlatmak gerek Z rot nerde ne is yapar rotil nedir gibi. Biraz arastirayim. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ileriki zamanlarda faydali olmasi acisindan sorunun cozumunu yazmak istedim. Sorun tahmin edildigi gibi Z rot'tan geliyordu. Kaldirdik arabayi baktik ayni sesi elle tutup ileri geri sallayinca da cikariyor. Bugun degistirecegiz nasipse. |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
degıstırdıkten sonrakı yorumları yazarsan sevıınırım basımıza boyle bırsey gelırse cozumu ugrasmadan cozmus oluruz
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde ön tekerden parke veya toprak yolda lakır lakır ses geliyor.yine z rotilinden olabilir mi? |
|
![]() |
|
Denemesi aslinda cok basit. Aracin altina yatabildigin kadar yat ve o parcayi elinle tut hafif siddetlice salla. Eger ayni ses geliyorsa ondandir. |
|
![]() |
|
Bu aksam Z rot degistirildi. Yaklasik 30 euro orjinal peugeot parcatakildi. Toplamda 60 euro verildi. Herhalde Turkiye'de olsa 30 tl ye hallolurdu
![]() |
|
![]() |
|
STALLONE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
USTA GİT Bİ ROT BLANSÇIYA ÇEKTİR KANALA KALDIRSINLAR BAKSINLAR HİÇ KAFANIDA YORMA BU İŞLER BÖYLE ÇÖZÜLMEZ
|
|
![]() |
|
mamuli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
tak tuk sesleri rotlardan gelir.lakur lukur gibi tok sesler tablalardandır buyuk ihtimal
|
|
![]() |
|
Onceki mesajimda dedigim gibi sorunum Z rot degistirmekle cozuldu. Su an icin sesten eser kalmadi. Tesekkurler Z Rot
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
arkadaşlar benim de triger seti değişti. usta ama usta demek için şahit lazım şerefsize triger değiştikden sonra kasislerden geçerken önler garç gurç etmeye başladı (bu arada trigeri sağ tekeri söküp oradan değiştirdi.)
bişey sürtüyor anlamadım. aynı usta şerefsizi benden para kazanmak için yağ tahliye tapasını da gevşetmiş baktım yağ kaçırıyor bida gittim adama keçeler değişecek diyip 400 tl çıkartmıştı.
acaba diyorum bu garç gurç sesleride onun eserimidir nasıl çözeriz.
sadece büyük setlerde ön çok esnediğinde yapıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Aracini kaldirma imkanin var mi bilmiyorum ama sorunun rotlardan gelip gelmedigini anlamak cok basit bisey. Araci kaldirdiktan sonra her kolu birer birer elinle tut ve kuvvetlice salla. Ayni ses geliyorsa sorun ordandir. Triggeri takarken herhangi bir rot ya da bi kol sokuluyor mu bilmiyorum ama eger sokuluyorsa belki de tam takamamistir ya da takarken bi sekil bozulmustur. Aracin altina girebiliyorsan bi gir bak derim. Bir baska sey de su. Bu rotlarin uclarinda yuvarlak kucuk plastikler var. Belki de onlardadir sorun.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
işte benim anlamadığım sadece büyük setlerden geçerken önü kalkıp inerken yapıyor unun dışında ne çukur ne bişet hiç bir yerde yapmıyor. sırf yağ keçelerini değiştireyim diye para kazanmak için yağ tapasını gevşeten şerefsiz önlere bişey yapmasın?çünkü triger değişmeden önce hiç ses yokdu ondan sonra oldu.
ses sanki araç esnerken davlumbaz yada ona benzer biyere sürtme sesi. saygılar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |