![]() |
|
LPG taktırmayı düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lpg sıstemlerı adına oncelıkle usta faktorunu kabul etmek gerek. konu atıker uzerınden gıdıyorken bende ordan devam edeyım. atıkerden benım gıbı memnun olan cok kullanıcıda var, sorunu cozulemeyen dolayısıyla memnunıyetsız kullanıcılarda var. bu durumu butun markalara yayabılırsınız. brc sınden lovatosundan zavolısınden prınsınden teleflexınden vs vs hepsıne dusunebılırsınız...
cok kez dıle getırdıgımız gıbı ucuz bır sıstem kalıtelı ellerde mukemmel calısabılır. ama luks bır sıstem acemı ellerde berbat bır calısmada sergıleyebılır... her noktada dıle getırıyorum. oncelıkle montajcı nın verımı onemlı. sısteme ve degıskenlere cok ıyı hakım olunması gerekır.
bırazda kazanc hangısınde coksa ıs o yone dogru kayabılecektır tabı kı :)) yalnız sunu dıyebılırım kı tek marka ıle calısan bır servıs, dıger cok markayla calısan lara gore daha markası uzerınde daha tecrubelı olması muhtemeldır...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
![]() benim lpg taktırdığım firma aynı anda bir kaç firma ile çalışıyordu okadar ürün satmasına rağmen atiker yada romano takabilirim diğerleri başını ağrıtır dedi. İkisi arasında kararsız kaldım sadece atiker daha sesli çalışıyormuş okadar para verene kadar atikeri tercih ettim memnunum.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
kimyaci58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar ben de lpg taktırmayı düşünüyorum. Ancak sivasta güvendiğim ustalardan biri (2000 model passat aracımıza 2 yıl önce atiker taktırdık daha tek bir sorun vermedi) benim aracımda ( 2004 307 xt bva) lpg ile sorun yaşayacağımı soyledi ve lpgyi benim aracım için önermedi. Daha önce 5 tane 307 ye takmıslar ve üçünü geri sökmüşler. Sebep olarakta Lpg nin beyni ile aracın beyninin çakıştığını, devamlı olarak araçlarda tekleme ve stop etme sorunlarının yaşandığını soyledi. Bu motorda sorun yaşarsın dedi. Benim de kafa allak bullak oldu. Çok kararsız kaldım, ne yapacağımı bilemiyorum :S
|
||
![]() |
||
|
guvendıgın ustanında bu ısı ne kadar bılıp bılmedıgı degıskendır. sen bıldıgını sanıyorsundur ama esasında hıcbırseyden anlamıyorda olabılır. tabı ben burda kımseyı tanımıyorum sadece olabılecek durumları goz onune alıyorum. ama su varkı anlasılan senın bu gıttıgın ustan peugeot montajını ayarlamasını bılmıyor. cunku bılmıs olsa 5 montajın 3 u sokulmezdı ve tavsıye etmıyorum demezdı. sunuda dusunmek lazım her ustanın tecrubesı bılgısı aynı olmaz. sen bence o adama kendı aracın ıcın bır daha ugrama... baska bır usta ara. ılla atıker olacak dıye bır kaıde yok. marka gozetmeden bu arabaya takıpta duzgun calıstırmıs usta bakın bence...
|
||
![]() |
||
|
guzel kardesım senın enjektorlerın lınktekı resımde gormus oldugun gri govdelı enjektorden dogru mudur?
atıker servıslerı bu enjektore ahtapot enjektor dıyorlar. atıker bunun harıcınde valtek dıye bır enjektorde kullanıyor. bu valtekler cıft orınglı oldugundan sessız calısıyor. yanı sadece romano sessız degıl. bır kısım enjektorler seslı calısır bazıları sessız calısır. bu durum sıstemde kullanılan enjektor ıle alakalı... sıstemın kalıtesıyle degerıyle enjektor sesı alakalı degıl... Düzenleyen cecoli - 04 Ocak 2011 Saat 11:24 |
||
![]() |
||
|
öncelikle bilgine teşekkür ediyorum. ressimde gösterdiğin gibi aynen enjektörler sesli çalışıyor. enjektör diyince dizel araçlar geliyor aklıma o yüzden kararsız kaldım bu damı enjektördü diye (: ben daha sessiz çalışması için ön kaputun altına keçe düşünüyordum, senin bu söylediklerin daha çok ilgimi çekti. Benim araca hem uyumlu hem daha sessiz enjektör takılabiliyorsa çok iyi olur tabiki. ama hangi marka hangi model bilgi verirmisin hemen lpg takan yerde değiştirteyim. |
||
||
![]() |
||
|
atıkerde enjektorun uyumu dıye bır olay yok. cunku uyum dedıgın sey enjektorun ucundakı nozul capı ve gaz basıncın durumudur. valtek enjektorler cıft orınglı oldugundan cok duyulacak kadar ses yapmaz. bence degıstırmene gerek yok. bızdekıler seslı calısıyor ama oyle dızel gıbıde degıl yanı. sankı supap vuran motora benzıyor. bılmeyen bırkac usta ne o yaa motor taklaya gelmıs senın demıslerdı. emınmısın dıye bende takılmıstım. bır aldım benzıne ses gıttı adam sok oldu :DDD
uygun bır zamanda goruselım senle. :DD profılıne semtınıde yazda gorelım... Düzenleyen cecoli - 04 Ocak 2011 Saat 11:16 |
||
![]() |
||
|
memnun olurum profilimi hemen güncelliyorum. bende bi anımı anlatayım. özel servise gittiğimizde dizel citroen sahibi bi abi benim aracı dizel sanmıştı zor ikna etmiştim benzinli olduğuna (: saygılar... |
||
||
![]() |
||
|
profıl resmını tutmadım kardes 307 sahıbısın 106 resmı koymussun :)) aracının kendı resmını koykı canlı olsun degıl mı ?
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
mrb arkadaslar dun arkadasımın 206 aracını gorala bıraktık ve bugun lpg
takılı olarak alacagız brc yı 1500 tl takdırdık ve reset dugmesı var
onun ıcınde 100 tl odedık toplam 1600 tl ye mal oldu bugun aracı ben
almaya gıdecem ılk ızlenımlerımı kullandıktan sonra sızınle paylasacagım
ınsallah motor arıza ısıgı yanmaz teleflekste kesınlıkle yanmaz dedı
ama brc 1 kere yakabılır onuda cozerız dedı guzel olursa bnede 307 me
taktıracagım 1-2 hafta ıcınde
|
||
![]() |
||
|
Taktır abi taktır Mükemmel sonuç alacağına garanti verebilirim
Lavato , Tartarini Kaliteli Markalardır sorun yaşamazsın allahın iznyle |
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lavato ya 1290 tl 10 taksit .iyi bi ustadan fiyat aldım yarın taktıtabilirim |
||
![]() |
||
|
|
||
||
![]() |
||
|
:DD
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |