![]() |
|
motor kulağı (dikkat) bütün araçlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarın değişicem zaten yağı ama merak ettim bu yağ tamamlama kiti aldım yağın yanında 1 lt olanlar varya kendim tamamlarım dedim
|
|
![]() |
|
tabı abı dızel ıcın :)) orda motorun resmını goruyorsun. dıreksıyon pompası ıle turbo arasında cubugun bası duruyor olması lazım. 1.6 dızel makınede de aynı yerde...
|
|
![]() |
|
yarın değişicem zaten yağı ama merak ettim bu yağ tamamlama kiti aldım yağın yanında 1 lt olanlar varya kendim tamamlarım dedim
tamam buldum bu arada yarın bakarım arkadaş güzel konu açmış bulandırmayayım
konuyu açan arkadaşım kusura bakma
|
|
![]() |
|
Düzenleyen cecoli - 29 Aralık 2010 Saat 01:40 |
|
![]() |
|
negüzel iş haa yanlız direksiyon acayip sinir iştir ha bende bi kaç kişiye öğretiyim dedim katil oluyodum
yanlız cem varya allah ne muraın vrsa versin inşallah milli piyangoyu kazanırsın :)) Düzenleyen LANOPE - 29 Aralık 2010 Saat 01:47 |
|
![]() |
|
dıreksıyon egıtmenlıgı sabır ısıdır. uzaktan kolay gorunur ama cok zordur. bu acıdan ben dıreksıyon egıtımını bıraz ılerı surus teknıklerıne yonelttım. acemılerle pek ugrasmıyorum...
Allah razı olsun abı sagol ama ben nasıl kazanacagım kı?? pilet almadumkı usağumm :)))
eh hadı senın rızan uzerıne bır bılet alayım daaa :))
dedıgın gıbı olurda kazanırsam soz senın yanına gelıyorum :D
|
|
![]() |
|
ama bu lafı yeme ha söylimde para istemem çıksın gel seni sümelaya götüriyim
|
|
![]() |
|
sozum soz abıcım :) yeterkı guzel bır ıkramıye cıksın :)))
bu arada "motor kulagı" konusuna kaldıgımız yerden devam edıyoruz... araya reklamlar gırdı :D
|
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Ben de değiştirttim kulakları bir süre önce. Motor çok sallanıyordu, biri kırıktı hatta. Değiştikten sonra sesi gitti, özellikle devirli kullanımlarda ses baya azaldı.
Bu arada başka sorum var, 2. vitese atarken debriyajı hızlı bıraktığımda ya da gaza basmadan bıraktığımda TAK diye ses geliyor. Sanki bir şey oynuyor bir tarafta. Ustam kulaklardan dedi, değiştirttim, genel oalrak motor sesi azaldı, sorun çözülmedi. Tamamen kesemeyiz dedi, yavaş bırak debriyajı dedi. Yavaş bırakırken ses gelmiyor, ama o kadar da yavaş olmaz ki. Başka bir usta da söyle bir şey söyledi, eski darbeden dolayı şasede yamukluk var, o ses ondan yapıyor. Üstadlar, ne olabilir? |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
fiyatını soran arkadaşım 13 liraya aldım 5 lirayada taktırdım..aracım 106 206 yada üstü değişebilir max 30 40 arasıdır sanırım
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
motor kulagının fıyatı araca ve hangı kulak olduguna gore degısebılır. bır aractakı her kulak aynı fıyatta olmayabılır
|
|
![]() |
|
yanlız fiyat iyiymiş ben daha tuzlu olur diye tahmin etmiştim netekim servis banada değişmen lazım dedi yanlış hatırlamıyorsam parça 40 tl idi fakat işçiliği 130 tl idi ve ben dışarda taktırım dedim sonra özel serviste baktırdım abi sapasağlam hemde orjinal parça dedi banada göstermişti öyle kalmıştı bende servis müdürüne durumu bildirmiştim dışarda böyle böyle dediler dedim yanlışlık olmuştur dedi :))) 170 tl lik yanlışlık olacaktı az daha :))
|
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Bende 2 tane değişti, toplamda 100TL verdim. 80 - 2 adet kulak, 20TL işçilik... Ama birinin metal temeli kırıkmış, sanırım ondan fazla tuttu...
2. vitese atıp debriyajı bıraktığımda ses yaptığı konusunda bir fikri olan var mı? |
|
![]() |
|
adilpeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: yedek parça Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adilpeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm,aracın şase numarasını ve hangi kulaklar olduğunu yazın ben size hemen bi fiyat çıkarayım
|
|
![]() |
|
adilpeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: yedek parça Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adilpeugeot
yağ çubuğunun haricinde motor bloğunun arkasında yağ seviye müşürü vardır o yağın çok azaldığı zamanlarda içeriden yağ ışığını yakar |
|
![]() |
|
benim yağ çubuğu erimiş mi ne olmuş çubuk yok bunlar plastikmi oluyor orjinallerinin fiyatı nedir bilen varmı acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adilpeugeot
dizellerde yağ çubuğu plastik oluyor.büyük ihtimalle kırılmış ve karterin içine düşmüştür...orijinalleri 15 tl
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
benim kulaklar da yıpranmış ucuzda bir parça değil şuanda bir şikayet yok hissettrirince değiştiricem sadece üst kulak 170lira alt kulak 150 idi herhalde
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adilpeugeot
evet 307 otomatiklerde sağ üst kulak biraz problemli,arıza veriyor.orijinalleri 170 tl yan sanayileri 80 ile 90 tl arasında ancak sağ alt kulak komple olduğu için pek arıza vermiyor ortasında plastik takoz var aksın geçtiği yerin hemen altında onlar çok arıza yapar 20 tl fiyatı var |
|
![]() |
|
206 larda fiyat nedir dostum sen bu konuya mukdedirsin belliki
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |