Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - motor kulağı (dikkat) bütün araçlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

motor kulağı (dikkat) bütün araçlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 01:31
yarın değişicem zaten yağı ama merak ettim bu yağ tamamlama kiti aldım yağın yanında 1 lt olanlar varya kendim tamamlarım dedim
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 01:32
Orjinalini yazan: LANOPE LANOPE Yazdı:

banada göndersene o kullanım klavuzunu dizel için mi o

tabı abı dızel ıcın :)) orda motorun resmını goruyorsun. dıreksıyon pompası ıle turbo arasında cubugun bası duruyor olması lazım. 1.6 dızel makınede de aynı yerde...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 01:33
yarın değişicem zaten yağı ama merak ettim bu yağ tamamlama kiti aldım yağın yanında 1 lt olanlar varya kendim tamamlarım dedim
tamam buldum bu arada yarın bakarım arkadaş güzel konu açmış bulandırmayayım
konuyu açan arkadaşım kusura bakma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 01:38

anladımda haklısın yağ sıçramadı onuda denemek için yaptım biraz fakat çalıştığında pistonlarada gelmez mi yağ ben açıkken o yüzden baktım seviye sankidüşük gibi ama dediğim gibi o kullanım klavuzu benim araca aitse atsana bana maille
cem sen motor öğretmenimiydin
evet motor ve dıreksıyon hocasıyım aynı zamanda. lınkı verdım yukarıda...

Düzenleyen cecoli - 29 Aralık 2010 Saat 01:40
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 01:46
negüzel iş haa yanlız direksiyon acayip sinir iştir ha bende bi kaç kişiye öğretiyim dedim katil oluyodum
yanlız cem varya allah ne muraın vrsa versin inşallah milli piyangoyu kazanırsın :))

Düzenleyen LANOPE - 29 Aralık 2010 Saat 01:47
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 01:55

negüzel iş haa yanlız direksiyon acayip sinir iştir ha bende bi kaç kişiye öğretiyim dedim katil oluyodum
yanlız cem varya allah ne muraın vrsa versin inşallah milli piyangoyu kazanırsın :))

dıreksıyon egıtmenlıgı sabır ısıdır. uzaktan kolay gorunur ama cok zordur. bu acıdan ben dıreksıyon egıtımını bıraz ılerı surus teknıklerıne yonelttım. acemılerle pek ugrasmıyorum...

Allah razı olsun abı sagol ama ben nasıl kazanacagım kı??  pilet almadumkı usağumm :)))
eh hadı senın rızan uzerıne bır bılet alayım daaa :))

dedıgın gıbı olurda kazanırsam soz senın yanına gelıyorum :D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 01:56
ama bu lafı yeme ha söylimde para istemem çıksın gel seni sümelaya götüriyim
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 10:20
sozum soz abıcım :) yeterkı guzel bır ıkramıye cıksın :)))

bu arada "motor kulagı" konusuna kaldıgımız yerden devam edıyoruz... araya reklamlar gırdı :D
Yukarı Dön
ALX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 11:57
Ben de değiştirttim kulakları bir süre önce. Motor çok sallanıyordu, biri kırıktı hatta. Değiştikten sonra sesi gitti, özellikle devirli kullanımlarda ses baya azaldı.

Bu arada başka sorum var, 2. vitese atarken debriyajı hızlı bıraktığımda ya da gaza basmadan bıraktığımda TAK diye ses geliyor. Sanki bir şey oynuyor bir tarafta. Ustam kulaklardan dedi, değiştirttim, genel oalrak motor sesi azaldı, sorun çözülmedi. Tamamen kesemeyiz dedi, yavaş bırak debriyajı dedi. Yavaş bırakırken ses gelmiyor, ama o kadar da yavaş olmaz ki. Başka bir usta da söyle bir şey söyledi, eski darbeden dolayı şasede yamukluk var, o ses ondan yapıyor. Üstadlar, ne olabilir?
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GiTaRRa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 23:08
fiyatını soran arkadaşım 13 liraya aldım 5 lirayada taktırdım..aracım 106 206 yada üstü değişebilir max 30 40 arasıdır sanırım
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 00:14
motor kulagının fıyatı araca ve hangı kulak olduguna gore degısebılır. bır aractakı her kulak aynı fıyatta olmayabılır
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 00:41
yanlız fiyat iyiymiş ben daha tuzlu olur diye tahmin etmiştim netekim servis banada değişmen lazım dedi yanlış hatırlamıyorsam parça 40 tl idi fakat işçiliği 130 tl idi ve ben dışarda taktırım dedim sonra özel serviste baktırdım abi sapasağlam hemde orjinal parça dedi banada göstermişti öyle kalmıştı bende servis müdürüne durumu bildirmiştim dışarda böyle böyle dediler dedim yanlışlık olmuştur dedi :)))  170 tl lik yanlışlık olacaktı az daha :))
Yukarı Dön
ALX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ALX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 11:43
Bende 2 tane değişti, toplamda 100TL verdim. 80 - 2 adet kulak, 20TL işçilik... Ama birinin metal temeli kırıkmış, sanırım ondan fazla tuttu...

2. vitese atıp debriyajı bıraktığımda ses yaptığı konusunda bir fikri olan var mı?
Yukarı Dön
adilpeugeot Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı adilpeugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 11:51
slm,aracın şase numarasını ve hangi kulaklar olduğunu yazın ben size hemen bi fiyat çıkarayım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı adilpeugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 11:55

yağ çubuğunun haricinde motor bloğunun arkasında yağ seviye müşürü vardır o yağın çok azaldığı zamanlarda içeriden yağ ışığını yakar

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 12:39
benim yağ çubuğu erimiş mi ne olmuş çubuk yok bunlar plastikmi oluyor orjinallerinin fiyatı nedir bilen varmı acaba
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı adilpeugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 12:56
dizellerde yağ çubuğu plastik oluyor.büyük ihtimalle kırılmış ve karterin içine düşmüştür...orijinalleri 15 tl
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 16:22
benim kulaklar da yıpranmış ucuzda bir parça değil şuanda bir şikayet yok hissettrirince değiştiricem sadece üst kulak 170lira alt kulak 150 idi herhalde
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı adilpeugeot Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 16:39

evet 307 otomatiklerde sağ üst kulak biraz problemli,arıza veriyor.orijinalleri 170 tl yan sanayileri 80 ile 90 tl arasında ancak sağ alt kulak komple olduğu için pek arıza vermiyor ortasında plastik takoz var aksın geçtiği yerin hemen altında onlar çok arıza yapar 20 tl fiyatı var

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 17:33
206 larda fiyat nedir dostum sen bu konuya mukdedirsin belliki
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6880 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 444 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 575 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 333 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5118 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 387 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 654 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 553 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2263 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5595 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4830 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2045 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2197 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37335 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English