![]() |
|
arabamın beygir gücünü nerden öğrenebilirim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında ben chip uygulaması açık hava filtresi kat iptali remus egzoz uygulaması istiyorum vereceğim paraya degermi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sadece chıp uygulamasını bıraz arastır derım. sahsen ben olsam ugrasmam. cunku atmosferık benzınlıde cok buyuk bır getırısı olmuyor. ayrıca makıneyle cok fazla oynayacak degılsın. onun ıcın ben olsam ecu ıle ugrasmam. onun harıcınde gerısını yapabılırsın. yalnız konvertoru muhafaza etmelısın. kat olmaması agır kusurdur. arkadasım muayene ıstasyonunda gorevlı kendısınden ogrendım bır fııl. fıltre kat ıptalı ve egzoz makınenı rahatlatacaktır hemde kulagınıda tatmın edecektır dıye dusunuyorum Düzenleyen cecoli - 04 Kasım 2010 Saat 13:19 |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Sana diger forumdan, senin arabanın ısrarla 90 hp oldugunu söylemistim..
![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
110 luk motor 307 1.6 16 v ile aynı... Arkadaşımın 2004 model 206 xs aracı vardı 110 hp idi... 206 quıklerde de 307 1.6 16 v motoru var...
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
bende araştırmıştım 2000 model xtler 90lık 2001 ve sonrası 110luk bendekide 90lık düşük devirlerde biraz cansız kalıyor tabi daha bi çok farkı vardır mesela 8 valf ama 110luklar 16 valf satarken sorun olmaz diye düşünüyorum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
:) evet serkan söylediğini tasdikledim bu linkle.. o zaman bu forumdan da sana bol bol teşekkürler..
arkadaşlar çok teşekkürler.. |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
valla ozaan küçük bi hayal kırıklığı oldu tabi ama ben arabamı seviyorum.. çekişiyle ilgili bi problemimde yok ama dediğin gibi düşük devirlerde biraz cansız ama devir yükseldikçe canavara dönüşüyor:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |