|
LPG TAVSİYELERİNİZ |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu "made ın germany" yazısı enjektorun neresınde yazıyor merak ettım... su resımde yazan parcayı aynı acıdan bıraz daha uzaktan cekebılırmısın. parcayı ve motordakı yerını tam anlayabılelım...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
x marka sıstemı kullanıp memnun olanda buraya yazıyor veya yıne aynı markayı kullanıp problem yasayanda yıne buraya yazıyor. memnun olan memnunıyetını nasıl belırtecek pekı? ben atıker kullanıyorum memnunum dıyorum. ama ben hep belırtmısımdır. bu memnunıyetımı kendım sagladım. atıkerın bayılerınde sıkıntı var dıye cok kez dıle getırdım. bunun harıcınde mısal tartarını kullanan arkadas ben memnunum tavsıye ederım demıs. memnunsa tavsıye ederım dıyecek tabı. baska ne dıyebılır kı? sen memnun oldugun bırseyı tavsıye etmezmısın?
bunun harıcınde benzın gostergesının dusmesı lpg sıstemıyle alakalı bır durum degıl aracın kendı sıstemıyle alakalı bır durumdur. bu cok kez konusuldu arastırabılırsın. kısaca aracın benzın sarfıyatını tekerlek donusunden hesap edıp ona gore gostergenın dusmesı gıbı bır durum var. ama bu her pug da yok. mesela benım aracımda yok boyle bır durum. devamlı yerınde sabıt duruyor. uzun zamandır benzın almıyorum aynen yerınde sayıyor...
tekleme olayınada gelecek olursak duzgun calısan sıstem teklemez. arac oncelıkle benzınde duzgun calısıyor olmalı. benzınde duzgun calısıyorsa lpg sıstemıde duzgun montaj ve ayar yapılabılırse tekleme falan olmaz. ıste burada yıne usta faktoru ortaya cıkıyor... saygılar...
|
|||
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
ben şu an en ucuz mal olan atiker i kullanıyorum. ilk taktırdığım bir hafta sorunlar yaşadım ama kendime iyi bir usta bulduktan sonra o sorunlardan kurtuldum. şu an çok memnunum. lpg nin fiyatını amorti de ettim sanırım.
ibre konusunda forum içinde cevap verildi. hemde resimli bir şekilde. yol bilgisayarını depodan gelen kabloları vasıtasıyla kandırma gibi bir yol izlendi. başarılı da oldu sanırım. kullananlar var heralde.
|
|||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
bu arada benim araç otomatik gayette uyumlu bir sorun yok Düzenleyen 06BAHO - 25 Ekim 2010 Saat 20:41 |
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
woswosist
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı woswosist
|
||
arkadaşlar herkes kendi kullandıgı lpg iyi diyor kimse benimki kara demez tamamda formu acmamım nedeni akıllardaki peugeot ve lpg korkusu cok fazla olması sonucda hicbir markanın ortagı degiliz bakıyorum herkez usta diyor iyi ustanın yeri neresi yaşanan ufakda olsa yaşanan sorunlar mesala benzin ibresinin gazda inmesi kırmızı ışıkda teklemesi tiptronikde uyumu bunlarıda paylaşırsak
bu form bir soru bankası gibi kullanılır saygılar
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
zavoli taktırdım sorunsuz yalnız ustaya dikkat
|
|||
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
||
%100 katılıyorum iyi usta çok önemli.kötü usta en iyi malı kötü takıp aracı rezil eder iyi usta en ucuz markayı takıp sorunsuz çalıştırır.markadan önce usta araştır bence
|
|||
trtolgi
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende tartarini var.valla sorunu yok.en son bi ayar yaptırmıstım işini bilmeyen birine ne olduysa ondan sonra oldu.arabada eksik birseyler var ama bakalım onuda iyi usta ile halletcez
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
"puglara lpg uymuyor" dıyen ustalarımız sıtemızı takıp edebılırler... bırseyler ogrenırler en azından...
Düzenleyen cecoli - 25 Ekim 2010 Saat 02:01 |
|||
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
zavoli bence çok iyi sorunsuz
|
|||
ozaann
|
|||
eneslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok şükür ki yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam . Teşekkür ederim
|
|||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sorun yasamayan lpg lı 307 lerı gormek guzel... gule gule kullan...
|
|||
eneslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tartarini ;) bende bu forumda yok iken taksicilere soruyordum hep cunku adamların aracı lpg li ve full calısıyor arabaları 24 saat ve 250 bin den aşa km yapmamşlardı . Bende sordum . Tartarini dediler % 90 nı brc için eh işte dediler diğerlerine yaramaza dediler ozellıkle atiker için. Bende sivil hayatta kullanan 1-2 yakınımla gorustum onlarda cok memnundu ve tartarineye karar verdım bende cok memnumu suan hic sorun yasamadım . 5 ay oldu 10 bin km yaptım henuz .
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu arada bılındık fıks yorumumu yapayım yıne... once usta onemlıdır. ucuz bır sıstem ıyı usta ve ıyı montaj ıle duzgun calısabılır veya pahalı bır sıstem kotu usta ve kotu montaj ıle duzgun calısmayabılır... atıkerden memnun olanların yanında sıkıntı yasayanda cok. ama ben gayet memnunum yanı...
|
|||
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben de sık sık BRC ver Zavolli ismini duyuyor, iyi yorumlar alıyorum ama kullanmadığım için kendi fikrim yok malesef.
|
|||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yanlıs bır bılgın var sanıyorum... keıhın enjektorler alman degıl japon malıdır. brc ve kıt mtm de aynı enjektorlerden kullanır. bır ara atıkerde goruntu ve ses olarak keıhın e cok benzer olan "horızon" enjektor kullanmıstır.
|
|||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
prıns hiç sorun çıkarmadı kehın enjektör kullanıyor(made in germany) çok memnunum zavoliyide çok metheden var zaten yüksek klasman araçlara bmw wv gibiler genelde prıns takılıyor montaj yapan ustada çok önemli sistem ne kadar iyi olursa olsun ufak bir hata düzgün çalışmasına engel olabilir ben ustamada prınsede 10 üzerinden 10 veriyorum
Düzenleyen 06BAHO - 24 Ekim 2010 Saat 22:43 |
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
elnino35
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Zavoliden vazgeçme arkadaş !!
|
|||
Peugeot 206 forover.
|
|||
woswosist
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı woswosist
|
||
özellikle Lpg kullanan arkadaşlar memnuniyet derecesi kullandıgı marka yaşadıgı sorunlar tavsiyeleri lpg markaya araca uyuma 10 üzerinden kac verirsiniz .
bu sayede lpg ile ilgili akılda akılda soru kalmasın
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |