![]() |
|
İzmir'de usta tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lütfen ayarlayalım buluşalım izmirde ne zamandır buluşma düzenlenmedi ..
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
![]() |
|
mettow ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1979 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Selamlar , bu haftasonu benim için de uygun.
Karşıyaka'dan gelicem ama mesafe sorun değil, zaten arabayı kullanmaya bahane arıyorum :)
Düzenleyen mettow - 19 Ekim 2010 Saat 15:23 |
|
Metin
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
bi kişi daha tamm:Dkardeşim zaten bucada olmaz ben inciraltı veya forum diyorumönerileri bekliyorum buluşma isimili bi konu açtık oraya yazarsan sevinirim
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
murat ustanın kendisi de geldi :) hoş geldi
|
|
![]() |
|
karacocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende aydınlıyım arkadaslarım aydında özel bi serviste aracıma bosu bosuna 800 tl lık malzeme aldırdılar.sorunum cözülmedi izmirde 1.sanayide egeturbo ardanın tavsiyesiyle 2.sanayı İztek Pejo Citroen servısıne götürdüm.ordakı mehmet ustamla tanıstım bıraz muhabbet sohbetın ardından işlerini gayet güzel ve titizce yaptılar sorunumu cözdüler.yetkılı servisten ayrılma 13 tane usta calısıyo servıste ve egıtımını aldıkları en son model ise 3008 yanı sonuc olarakta para pula önem vermiyolar öncelikleri müsterinin sıkıntısını gidermek ve cok acık sözlüler deismesi gerekmeyen parcayı kardesim hic gerek yok su km de deistirsen iyi olur diyolar veee en güzel yanı ise işcilik ve taktıkları parcalar 1 yıl garantili...gitmenizi tavsiye ederim giderseniz de selamı mı söyleyin aydından kırmızı 307 dersiniz ege turbo ardanın arkadası diye yardımcı olurlar yani
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |