Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İzmir'de usta tavsiyesi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11087
Tarih: 20 Ekim 2025 Saat 12:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: İzmir'de usta tavsiyesi
Mesajı Yazan: mettow
Konu: İzmir'de usta tavsiyesi
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2010 Saat 16:00
Selamlar herkese,

yaklaşık 1 haftalık yeni bir Peugeot severim. Eskiden uzaktan seviyordum Peugeot'ları artık kavuştuk :)

İzmir'de Yetkili servisler dışında peryodik bakımlar için önerebileceğiniz ustalar kimlerdir öğrenmek istiyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: dogu
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2010 Saat 17:19
bu konuda bende yardım alırsam sevinirimHandshake

-------------
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2010 Saat 22:55

Merhabalar,

Öncelikle araçlarınız hayırlı olsun. Bir anı ve tavsiyenize cevap.
İzmir'i pek bilmem ancak aracımı izmir otokentten bir galeriden aldım. Bir hafta kadar izmirde kaldım gezdik biraz. Araçta sanki hararet sorunu varmış gibi geldi. Ustaya götürdük. Hararet müşürü değişecek dedi bir de bunların rezistansları var ondan da olur dedi.Gittim hemen parçacıdan müşür ve rezistans aldım. Vakit geçti biraz ama şunları al gel demişti. Geri döndüğümde adam kapatmış gitmişti. Banned İsim vermeyeyim otokent yakınındaki sanayiide iki kardeş çalışıyorlar. Neyse bizim eleman kapatıp gidince ben bir elektirikçi buldum açık, dedim kardeş bakabilir misin sen bu işe sağolsun orada değiştirdik müşürü ve rezistansı fakat ibre hala aynı değişen bir şey yok yani. Allah razı olsun adamdan, pek anlamadığını söylemişti zaten, yönlendirdi bizi başka bir ustaya.  Vakit de hayli geç oldu saat 8-9 gibi Murat oto diye bir dükkanın önüne geldik. Adam geldi. Arabaya baktı sorunu söyledim. Güldü :) normalmiş :) Yani aslında bir sorunu yokmuş arabanın kapatıp giden  mübarek şahıs boşu boşuna bize 100 lira masraf ettirdi. Murat usta, baktı bilgisayara bağladı kontrol etti herşeyi herhangi bir sorun olmadığını aracın gayet güzel olduğunu söyledi. Biz de bindik aracımıza kullandık. Neyse bir ara bizim klimanın fanı sustu. Yoldayız hava sıcak. Telefonla aradım usta durum bu dedim. Adam telefonda sorunun nerde olduğunu ne yapmamız gerektiğini anlattı. Sağolsun doğru teşhis koymuş.
Sivasta servise girdim BSI beynin bozuk dediler eee ne olacak dedim değiştireceğiz dediler fiyat olarak da 975 liracık gibi bir fiyat verdiler. Düşündüm ne yapmalıyım diye. Aradım ustayı dedim usta durum bu ne yapmalıyım. Murat usta sağolsun gene kurtardı bizi AlkışOnlara şunu söyle eğer BSI değiştikten sonra da sorun devam ederse BSI beynini geri alacak mısınız? cevapları evet olursa değiştir, hayır olursa çık oradan otoların elektronik kısımlarından anlayan birine git dedi :) aynen söyledim. Ve çıkıp gittim. 5 lira sadece 5 lira ücret ödedim sorunu hallettiler. Sapasağlam bsı beynini değiştirteceklerdi bana, murat usta sağolsun telefonla da olsa doğru yönlendirdi. Bir iki sefer daha aradım ama onları yazmama gerek yok uzatmayayım. Zaten pek bilmem İzmiri Murat Otoyu tavsiye edebilirim.  Adresi açıkçası bilmiyorum  otokentin hemen yanındaki sanayiide olduğunu biliyorum telefon numarası: 0 535 862 35 74 kendisine buradan ulaşabilirsiniz. Şimdiye kadar tanıdığım en iyi ustalardan biridir. Allah razı olsun.

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 01:11
murat usta iyiymiş gidip görmek lazım :)))

Mesajı Yazan: ozaannn
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 02:20
Arkdaşım benimde özel sevislerden ağzım yandı sunroff arıza yaptı 1250 istediler tam veriyordum sağolsun benim usta tamirci olmasına rağmen halletti bu izmirde üstüne bi tane daha usta tanımam bi kere paragöz değil resmen tamir fiyatını sen belirliyorsun 6 sanayi sitesinde levent usta herkes tanır genç kafa dengi numaramı veriyorum ararsın istersengerekirse birlikte gideriz tanışmış oluruz
05558666896

-------------
ozaann

Mesajı Yazan: elnino35
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 12:55
6 Sanayide olması gerek murat usta 

-------------
Peugeot 206 forover.

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 15:02
sağ olun arkadaşlar tavsiyeleriniz için.inş bu arıza durumu olmaz olursada bu dediklerinize danışçam bundan sonra

-------------
beyaz

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 15:26
Yanıt yazan herkese teşekkürler.

ozan peryodik bakıma 4000 km kadar var. Zamanı gelince Murat ustayı arıyacağım. O sıra sana da haber veririm, zamanın olursa hem birlikte gideriz hem de tanışmış oluruz.

-------------
Metin

Mesajı Yazan: sonay
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 17:14
herkeze merhaba yazılarınızı okudum bende izmirde ikamet ediyorum fakat pejo konusunda izmirde hem güvenilir hemde iyi bir usta bulmak zor,hep kazık atmaya çalışıyolar,kısaca bi örnek,arabam stop etti çalıştıramadım,2.sanayiden bi ustam vardı aradım geldi,baktı dedi yakıt pompan bozulmuş elektirik gelmiyo odeişcek sadace parca 950 tl dedi,ben cekıcıyı arıyım gelsın hemen çekelım dedi.dedi çekici de 200 250 tl alır:) benim kendi abimde tamirci bmw ustası fakat yurtdısında onu aradım dedim böle böle abi hiç marş basmıyo dedim,abicim git bi akü al tak dedi,gittim 100 tl ye mutlu akü aldım kendim taktım ogün bugun cok şükür sıkıntı yok,tamirciyi aradım dedim ne kdr şerefsizmişin sen dedim arıza aküdenmiş dedim,hiç bişey demedi kapadım tlfnu...yani bi sorun alakasız şeyler söylüyolar,en son olarakta tamircim 6.sanayide kulaç oto devamlı oraya gitme kararı aldım baskı balatayı fln orda yaptırdım sıkıntı yok....izmirde olan arkadaslarla tanışıp birbirimize yardımcı olmayı isterim....

-------------
sonay

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 17:22
tanışalım arkadaşlar
buluşma yeri ayarlayıpAlkış

-------------
beyaz

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 17:39
o zman izmirde bi buluşma gerçekleştirelim ne dersiniz?

-------------
ozaann

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 17:42
tamam sonay seni öyle bi ustaya götürücem ki şasırıp kalacaksın adam bu işte gerçekten çok iyi hem tanışmış oluruz

-------------
ozaann

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 18:05
ben buca şirinyerdeyim

-------------
beyaz

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 18:10
bende buca sayılır genellikle bucada oluyorum tüm arkdaşlar orda çünkü bi hafta sonu tüm pejojular toplanalım

-------------
ozaann

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 18:13
ben bu hafta sonu için müsaitim ozan
diğer arkadaşlarda yazsın uygun olursa buluşurThumbs Up

-------------
beyaz

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 18:31
olur hafta sonu bende uygunum yazaralrsa buluşalımGülme

-------------
ozaann

Mesajı Yazan: sonay
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 18:57
ozan olur bende buca tarafı sayılır leventteyım..inşallah ustayla tanısmak nasip etmezde allah :D:D biz tanışmış oluruz..

-------------
sonay

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 19:10
bende gültepedeyim buca 5 dk burdan bende müsaitim gelebilirim

-------------
Peugeot 206 forover.

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 19:14
4 kişi olduk var mı başka Alkış

-------------
beyaz

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2010 Saat 19:56
bende gelmek isterim malesef hafta sonu çalışıyorum hem bana baya uzak :)  ksk deyim ben

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2010 Saat 12:49
Lütfen ayarlayalım buluşalım izmirde ne zamandır buluşma düzenlenmedi ..

-------------
Peugeot 206 forover.

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2010 Saat 15:19
Selamlar , bu haftasonu benim için de uygun.
Karşıyaka'dan gelicem ama mesafe sorun değil, zaten arabayı kullanmaya bahane arıyorum :)

-------------
Metin

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2010 Saat 15:28
bi kişi daha tamm:Dkardeşim zaten bucada olmaz ben inciraltı veya forum diyorumönerileri bekliyorum buluşma isimili bi konu açtık oraya yazarsan sevinirim

-------------
ozaann

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2010 Saat 01:23
murat ustanın kendisi de geldi :) hoş geldi

Mesajı Yazan: karacocuk
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2010 Saat 01:56
bende aydınlıyım arkadaslarım aydında özel bi serviste aracıma bosu bosuna 800 tl lık malzeme aldırdılar.sorunum cözülmedi izmirde 1.sanayide egeturbo ardanın tavsiyesiyle 2.sanayı İztek Pejo Citroen servısıne götürdüm.ordakı mehmet ustamla tanıstım bıraz muhabbet sohbetın ardından işlerini gayet güzel ve titizce yaptılar sorunumu cözdüler.yetkılı servisten ayrılma 13 tane usta calısıyo servıste ve egıtımını aldıkları en son model ise 3008 yanı sonuc olarakta para pula önem vermiyolar öncelikleri müsterinin sıkıntısını gidermek ve cok acık sözlüler deismesi gerekmeyen parcayı kardesim hic gerek yok su km de deistirsen iyi olur diyolar veee en güzel yanı ise işcilik ve taktıkları parcalar 1 yıl garantili...gitmenizi tavsiye ederim giderseniz de selamı mı söyleyin aydından kırmızı 307 dersiniz ege turbo ardanın arkadası diye yardımcı olurlar yani 

Mesajı Yazan: peugeot murat
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2010 Saat 18:36
Orjinalini yazan: karacocuk karacocuk Yazdı:

bende aydınlıyım arkadaslarım aydında özel bi serviste aracıma bosu bosuna 800 tl lık malzeme aldırdılar.sorunum cözülmedi izmirde 1.sanayide egeturbo ardanın tavsiyesiyle 2.sanayı İztek Pejo Citroen servısıne götürdüm.ordakı mehmet ustamla tanıstım bıraz muhabbet sohbetın ardından işlerini gayet güzel ve titizce yaptılar sorunumu cözdüler.yetkılı servisten ayrılma 13 tane usta calısıyo servıste ve egıtımını aldıkları en son model ise 3008 yanı sonuc olarakta para pula önem vermiyolar öncelikleri müsterinin sıkıntısını gidermek ve cok acık sözlüler deismesi gerekmeyen parcayı kardesim hic gerek yok su km de deistirsen iyi olur diyolar veee en güzel yanı ise işcilik ve taktıkları parcalar 1 yıl garantili...gitmenizi tavsiye ederim giderseniz de selamı mı söyleyin aydından kırmızı 307 dersiniz ege turbo ardanın arkadası diye yardımcı olurlar yani 
Gülme

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net