SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

ECO-MOD

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2010 Saat 13:34
hocam eco mode aracın aküsünü korumak amacıyla yapılmış sanırım.kontak kapatıldıktan 20 dakika sonra araba eco mode a geçerek aracın tüm elektriğini kesiyor ve araçta tekrar marş basılana kadar elektirk verilmemesini sağlıyor bence çok güzel bir sistem açık kalan teyp yüzünden vs. akünün boşalmasını istemeyiz sanırım.devre dışı nasıl bırakılacağını bilmiyorum.ama olduğunu da sanmıyorum.çünki baya bir peugeot forum u okudum ve hiç gözüme çarpmadı.eğer bilen varsa söyler bilgilerimize yeni şeyler ekleriz
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
btn1907 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı btn1907 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2010 Saat 13:20
Herkese merhabalar.Ben 2008 model Peugeot 206 HDI sahibiyim.Aracımı evimin önüne park ettim,daha sonra temizlerken radyoyu açtım,yaklaşık 15-20 dakika sonra radyo ekranında ECO-MOD yazısı çıktı ve radyo açılmadı,forumu araştırdım fakat birşey anlayamadım ECO-MOD sistemini nasıl devre dışı bırakacağım yardım edebilecek var mı? Teşekkürler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.