Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hız Sabitleme Sistemi Ve 307
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hız Sabitleme Sistemi Ve 307

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1415161718 31>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acelik307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acelik307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 11:55
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: acelik307 acelik307 Yazdı:

konuyla alakası yok belki ama tavsiye ettiğiniz ön fren diski balata markası var mı..

Acikcasi ben burada Ingiltere menseili Feredo diye bir marka kullaniyorum. Hem ucuz hem de gayet memnunum. Turkiye'de var midir bilmiyorum tabi. Simdiye kadar duyduklarima gore bosch'tan memnun olanlar cogunlukta. Arkasindan TRW geliyor.

teşekkürler...
burdaki usta da trw ve bosch dedi ancak elinde adını hatırlayamadığım bi italyan markası varmış güvenemedim.. neyse bakalım bi.. teşekkürler yeniden
2005 307 hdi 1.4
Yukarı Dön
korhan_S Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Ekim - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 Saat 03:05
Merhaba,
Aracima limitlemeli cc kol taktirdim. Aracim 308 dizel otomatik. Lakin usta pp2000 den pek anlamadigi icin tam olarak aktif edemedi.bana bu konuda yardimci olabilecek istanbul anadolu yakasinda usta yada servis ismi verebilir misiniz?
No Sign
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 Saat 08:23
herhangi bi beyinci tanıtması lazım
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
korhan_S Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Ekim - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 Saat 09:39
Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

herhangi bi beyinci tanıtması lazım

Umraniye sanayi civari bildiginiz bir yer var mi ?
No Sign
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 Saat 10:15
Ben bir önceki sayfada, Cc kolunu, Ümraniye oto sanayii sitesinde tanıttırdığımı yazmıştım.
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
Yukarı Dön
korhan_S Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Ekim - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korhan_S Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2012 Saat 21:51
Orjinalini yazan: Celalll Celalll Yazdı:

Ben bir önceki sayfada, Cc kolunu, Ümraniye oto sanayii sitesinde tanıttırdığımı yazmıştım.

Tesekkurler ustat.

Mesajinizda belirttiginiz numara Suayip Usta nin telefonu mudur ?

No Sign
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 Saat 09:40
Evet o'nun telefonu.
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2012 Saat 18:25
Arkadaslar sımdı fren musurune baktımda musur 4lu fakat ıkı kablo gırıyor ve bırı kırmızı dıgerı beyaz.sanırım gaz telını bılmıyorum ama elektronık oluyor dıye bızdekıler soyledıler.Yanı akunun alt tarafına dogru z seklınde tel gıbı bısı var ucu sankı pompaya gıdıyor gıbı ama o mu degıl mı bılmıyorum.Acaba takılabılır mı kı,?Avrupa yakasında 307lere takan varsa yardımcı olursanız sevınırım yakında tatıle cıkcamda ısıme cok yarayacak.Tskler.
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2012 Saat 21:56
Arkadaslar avrupa yakasında yardım beklıyorum.Sanırım ufak bı tesısatla mumkun lutfen yardımlarınızı beklıyorum..
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2012 Saat 22:15
Orjinalini yazan: fatihgg fatihgg Yazdı:

Arkadaslar sımdı fren musurune baktımda musur 4lu fakat ıkı kablo gırıyor ve bırı kırmızı dıgerı beyaz.sanırım gaz telını bılmıyorum ama elektronık oluyor dıye bızdekıler soyledıler.Yanı akunun alt tarafına dogru z seklınde tel gıbı bısı var ucu sankı pompaya gıdıyor gıbı ama o mu degıl mı bılmıyorum.Acaba takılabılır mı kı,?Avrupa yakasında 307lere takan varsa yardımcı olursanız sevınırım yakında tatıle cıkcamda ısıme cok yarayacak.Tskler.

4 kablo girisinden 2'si dolu ise diger ikisi icin de kablo cekilmesi gerek ancak o is hicte basit bir is degil ve her oto elektrikci size yardim edemez. Istanbullu nickli arkadasimizin belki bir yardimi dokunur. Isterseniz irtibata gecin.
Yukarı Dön
mestmes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mestmes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2012 Saat 23:56
merhaba
bu araçlardaki bsi denen beyin gerçekten çok karmaşık düzgün çalışmasında herşey çok iyi ama en ufak hatada neleri karıştıracağı belli olmuyor. fren müşüründe 2 kablo varsa bsi desteklemez uğraşmayada değeceğini düşünmüyorum.
ben başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşıp bilgi vermek istiyorum.
2006 1.6 dizel premium aracımda far yükseklik ayarı çalışmıyordu. 2 yetkili servis 2 özel servise gittim hepside düğmen sağlam far motorların değişecek dedi. far motorlar farın içinde far komple değişir dediler. bende yabancı formlarda yazılanları okumaya çalıştım. bir c4 kullanıcısının başından geçmiş oda bir ustadan öğrenmiş. çok saçma gelecek ama küllük lambanız çalışmadığında malesef far yükseklik ayarınız çalışmıyor ben denedim ve benimki çalıştı. haberiniz olsun. hız sabitleme işi çok kolay çıkmacıda 50 tl sıfırı 100 tl. 20 tl de tanıtmaya veriyorsunuz. takmasını kendim yaptım yanlış hatırlamıyorsam 2 vida söküyorsunuz direksiyon alt bakalitinden o kadar. uzun yolda yakıtınız bayağı bi düşüyor. ben aracımda tamponu söküp farları ve içlerindeki mecekleri temizledim bayağı bi güzelleştiler. sis farımın birinin duyu eritmişti sis farının yenisi 80 tl dediler valeo marka yan sanayiler 40 tl. bunuda bilgilenmeniz açısından yazıyorum bu araçların sis farı c3-c4-megane2-focus-cmax aynı ve ford orjinali osram ampulle 30 tl ye aldım.
yolunuz açık olsun
Yukarı Dön
egelidr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı egelidr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 02:41
Arkadaşlar merhaba, benim aracım 2006 dizel 110 hp premium ve güneydoğu anadolu bölgesinde oturuyorum. Bu hız sabitleyiciyi taktırmak istiyorum zira araçla ciddi kilometre ve uzun yol yapıyorum. Bu model araca daha önce yaptıran var mı ve nasıl sonuç alındı acaba yardımcı olabilecek olan var mı?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 08:33
Orjinalini yazan: egelidr egelidr Yazdı:

Arkadaşlar merhaba, benim aracım 2006 dizel 110 hp premium ve güneydoğu anadolu bölgesinde oturuyorum. Bu hız sabitleyiciyi taktırmak istiyorum zira araçla ciddi kilometre ve uzun yol yapıyorum. Bu model araca daha önce yaptıran var mı ve nasıl sonuç alındı acaba yardımcı olabilecek olan var mı?

Su yaziya bir bakin ve fren musurunuzu kontrol edin.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8594&PID=359637&title=hz-sabitleme-sistemi-ve-307#359637
Yukarı Dön
mert_alis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mert_alis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 21:10
Merhabalar aracım peugeot 407 hdı comfort bende bugün bu forumu okumadan gittim cc kolunu aldım ve taktırdım tabiki çalışmadı,açmaya çalıştık fakat  açmayı başaramadık şimdi arabaya indim fren musurunun fotoğraflarını çektim  sanırım bu şekilde fren musurune dört kablo girişi var acaba bu cc kolu bu şekilde aktif hale gelebilir mi? 
Yukarı Dön
muratoner Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muratoner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 21:31
Arkadaşım yan çekmişsin fotoyu fakat gördüğüm kadarıyla soketin üzerindeki 4 adet kabloda bağlı görünüyor bu durumdada çalışması gerekiyor.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 08:06
Evet musurden yana sorununuz yok. PP2000 ile ayarlamak kaliyor geriye.

Yukarı Dön
mert_alis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mert_alis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2012 Saat 11:12
 Teşekkür ederim bugün gittim ikitelli bağcılar otosanayiye bir kaç beyinciyi dolaştım bana yarın gel tanıtırız dediler ,yarın gidicem bakalım adam daha öncede yaptığını söyledi
Yukarı Dön
egelidr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı egelidr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 Saat 15:34
307'im için hız sabitleyici takmak istiyorum. Yetkili servisin satış elemanıyla konuştum, elimizde var, işçilik dahil 225 tl dediler. Daha sonra aynı yetkili servisin ustasıyla konuştum, adam orjinalinde yoksa biz takmıyoruz, o kadar gerekli bir şey değil dedi. Hatta illa taktırmak isterseniz imzanızı alırız dedi. Benim kafam karıştı şimdi, yetkili servisin sattığı bir parçayı aynı servis neden takmıyor?

Düzenleyen egelidr - 10 Haziran 2012 Saat 19:48
Yukarı Dön
eray307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eray307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 22:58
arkadaşlar fren müşürüm 4'lü ama 2 kablo var,kablo çekimi konusu çok mu zor bir iş?daha önceden yapan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi?
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 06:52
Orjinalini yazan: eray307 eray307 Yazdı:

arkadaşlar fren müşürüm 4'lü ama 2 kablo var,kablo çekimi konusu çok mu zor bir iş?daha önceden yapan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi?

istanbullu_3886 nickli arkadasimiz yapti ve oldu. Uzun, zahmetli ve riskli bir islem ama olmaz degil. Kendisi yorum yapacaktir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1415161718 31>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Merhabalar son mesaja git 2 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 593 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 247 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 1004 0 Sabri45
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 12307 5 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2697 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 545 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 698 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 993 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 6 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 736 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 915 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 594 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6441 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 37557 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 277 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 3242 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 9087 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4643 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 8206 7 konfor
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
tunakrf 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English