![]() |
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1415161718 31> |
Yazar | ||
acelik307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelik307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teşekkürler... burdaki usta da trw ve bosch dedi ancak elinde adını hatırlayamadığım bi italyan markası varmış güvenemedim.. neyse bakalım bi.. teşekkürler yeniden |
||
2005 307 hdi 1.4
|
||
![]() |
||
korhan_S ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba,
Aracima limitlemeli cc kol taktirdim. Aracim 308 dizel otomatik. Lakin usta pp2000 den pek anlamadigi icin tam olarak aktif edemedi.bana bu konuda yardimci olabilecek istanbul anadolu yakasinda usta yada servis ismi verebilir misiniz? |
||
No Sign
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
herhangi bi beyinci tanıtması lazım
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
korhan_S ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
Umraniye sanayi civari bildiginiz bir yer var mi ? |
||
No Sign
|
||
![]() |
||
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
|
Ben bir önceki sayfada, Cc kolunu, Ümraniye oto sanayii sitesinde tanıttırdığımı yazmıştım.
|
||
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
||
![]() |
||
|
Tesekkurler ustat. Mesajinizda belirttiginiz numara Suayip Usta nin telefonu mudur ? |
||
No Sign
|
||
![]() |
||
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
|
Evet o'nun telefonu.
|
||
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Arkadaslar sımdı fren musurune baktımda musur 4lu fakat ıkı kablo gırıyor ve bırı kırmızı dıgerı beyaz.sanırım gaz telını bılmıyorum ama elektronık oluyor dıye bızdekıler soyledıler.Yanı akunun alt tarafına dogru z seklınde tel gıbı bısı var ucu sankı pompaya gıdıyor gıbı ama o mu degıl mı bılmıyorum.Acaba takılabılır mı kı,?Avrupa yakasında 307lere takan varsa yardımcı olursanız sevınırım yakında tatıle cıkcamda ısıme cok yarayacak.Tskler.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Arkadaslar avrupa yakasında yardım beklıyorum.Sanırım ufak bı tesısatla mumkun lutfen yardımlarınızı beklıyorum..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
4 kablo girisinden 2'si dolu ise diger ikisi icin de kablo cekilmesi gerek ancak o is hicte basit bir is degil ve her oto elektrikci size yardim edemez. Istanbullu nickli arkadasimizin belki bir yardimi dokunur. Isterseniz irtibata gecin. |
||
![]() |
||
mestmes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
merhaba
bu araçlardaki bsi denen beyin gerçekten çok karmaşık düzgün çalışmasında herşey çok iyi ama en ufak hatada neleri karıştıracağı belli olmuyor. fren müşüründe 2 kablo varsa bsi desteklemez uğraşmayada değeceğini düşünmüyorum.
ben başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşıp bilgi vermek istiyorum.
2006 1.6 dizel premium aracımda far yükseklik ayarı çalışmıyordu. 2 yetkili servis 2 özel servise gittim hepside düğmen sağlam far motorların değişecek dedi. far motorlar farın içinde far komple değişir dediler. bende yabancı formlarda yazılanları okumaya çalıştım. bir c4 kullanıcısının başından geçmiş oda bir ustadan öğrenmiş. çok saçma gelecek ama küllük lambanız çalışmadığında malesef far yükseklik ayarınız çalışmıyor ben denedim ve benimki çalıştı. haberiniz olsun. hız sabitleme işi çok kolay çıkmacıda 50 tl sıfırı 100 tl. 20 tl de tanıtmaya veriyorsunuz. takmasını kendim yaptım yanlış hatırlamıyorsam 2 vida söküyorsunuz direksiyon alt bakalitinden o kadar. uzun yolda yakıtınız bayağı bi düşüyor. ben aracımda tamponu söküp farları ve içlerindeki mecekleri temizledim bayağı bi güzelleştiler. sis farımın birinin duyu eritmişti sis farının yenisi 80 tl dediler valeo marka yan sanayiler 40 tl. bunuda bilgilenmeniz açısından yazıyorum bu araçların sis farı c3-c4-megane2-focus-cmax aynı ve ford orjinali osram ampulle 30 tl ye aldım.
|
||
yolunuz açık olsun
|
||
![]() |
||
egelidr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
|
Arkadaşlar merhaba, benim aracım 2006 dizel 110 hp premium ve güneydoğu anadolu bölgesinde oturuyorum. Bu hız sabitleyiciyi taktırmak istiyorum zira araçla ciddi kilometre ve uzun yol yapıyorum. Bu model araca daha önce yaptıran var mı ve nasıl sonuç alındı acaba yardımcı olabilecek olan var mı?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Su yaziya bir bakin ve fren musurunuzu kontrol edin. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8594&PID=359637&title=hz-sabitleme-sistemi-ve-307#359637 |
||
![]() |
||
mert_alis ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert_alis
|
Merhabalar aracım peugeot 407 hdı comfort bende bugün bu forumu okumadan gittim cc kolunu aldım ve taktırdım tabiki çalışmadı,açmaya çalıştık fakat açmayı başaramadık şimdi arabaya indim fren musurunun fotoğraflarını çektim sanırım bu şekilde fren musurune dört kablo girişi var acaba bu cc kolu bu şekilde aktif hale gelebilir mi?
![]() |
||
![]() |
||
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
|
Arkadaşım yan çekmişsin fotoyu fakat gördüğüm kadarıyla soketin üzerindeki 4 adet kabloda bağlı görünüyor bu durumdada çalışması gerekiyor.
|
||
![]() |
||
|
Evet musurden yana sorununuz yok. PP2000 ile ayarlamak kaliyor geriye.
|
||
![]() |
||
mert_alis ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert_alis
|
Teşekkür ederim bugün gittim ikitelli bağcılar otosanayiye bir kaç beyinciyi dolaştım bana yarın gel tanıtırız dediler ,yarın gidicem bakalım adam daha öncede yaptığını söyledi
|
||
![]() |
||
egelidr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
|
307'im için hız sabitleyici takmak istiyorum. Yetkili servisin satış elemanıyla konuştum, elimizde var, işçilik dahil 225 tl dediler. Daha sonra aynı yetkili servisin ustasıyla konuştum, adam orjinalinde yoksa biz takmıyoruz, o kadar gerekli bir şey değil dedi. Hatta illa taktırmak isterseniz imzanızı alırız dedi. Benim kafam karıştı şimdi, yetkili servisin sattığı bir parçayı aynı servis neden takmıyor?
Düzenleyen egelidr - 10 Haziran 2012 Saat 19:48 |
||
![]() |
||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
arkadaşlar fren müşürüm 4'lü ama 2 kablo var,kablo çekimi konusu çok mu zor bir iş?daha önceden yapan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi?
|
||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
||
![]() |
||
|
istanbullu_3886 nickli arkadasimiz yapti ve oldu. Uzun, zahmetli ve riskli bir islem ama olmaz degil. Kendisi yorum yapacaktir. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1415161718 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |