Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hız Sabitleme Sistemi Ve 307
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hız Sabitleme Sistemi Ve 307

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1314151617 31>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 22:14
Hocam yazıyı baştan sona okudum. Sanırım bu arkadaş daha çok donanimsal bir sorun yaşamış. Tipb'den tipa'ya atma olayı onda da olmuş. Hiz regülatorü var, hiz limitörü yok seçeneği onda çalışmış. Bende maalesef çalışmadı. Sanırım şu obd cihazından bende Alıcam. Başka yolu yok gibi.

Düzenleyen Celalll - 17 Nisan 2012 Saat 22:15
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 22:30
istanbulun neresindensin
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 22:33
bende fren müşüründe 2 kablo vardı ve 2 adet kabloyuda biz çektik eger senin fren müşürün 4 kabloluysa muhakkak çalışır ordaki seçenekler bence pp2000 versyonu ile alakalı degil senin motor ve bsi beyninin yazılım versyonu ile alakalı 
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 22:38
İstanbul kozyatağında oturuyorum. Fren müşüründe 4 adet kablo var. Araç otomatik vites. Bu obd cihazından nerde bulabilirim fikri olan var mı? Sırf bu iş için almaya değer mı? Yazılım güncellemesini offline olarak yapmanın yolu var mı? Yoksa illa peugeot sistemine bağlanmak mı gerekiyor?

Düzenleyen Celalll - 17 Nisan 2012 Saat 22:40
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 22:44
eger yukarda yazdıkların seçenekler varsa muhakkak çalısacaktır tam aklımda degil ama 1 secenek daha vardı orayıda işaretlemiştim motor beyninde stabilite kontrol şıkkının hemen altındaydı
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 Saat 23:20
Orjinalini yazan: Celalll Celalll Yazdı:

İstanbul kozyatağında oturuyorum. Fren müşüründe 4 adet kablo var. Araç otomatik vites. Bu obd cihazından nerde bulabilirim fikri olan var mı? Sırf bu iş için almaya değer mı? Yazılım güncellemesini offline olarak yapmanın yolu var mı? Yoksa illa peugeot sistemine bağlanmak mı gerekiyor?

Yazilim guncellemesi bizdeki PP2000'lerle yapilamaz. Onun icin servis kaydinin olmasi gerekli ve PP2000 yaziliminin Fransa serveri'ne baglanti yapabilmesi gerekli.

Eger aracinizla cok hasir nesir iseniz, arizalari cozmekte biraz olsun ilgili iseniz ve eliniz bu islere yatkin ise PP2000 dogru bir yatirimdir diyebilirim. Ben de ilk basta hiz sabitleyici takabilmek icin PP2000 almistim ama cok dogru bir karar aldigimi gunler gectikte anladim.
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 00:49
Arkadaşlar sanırım hatayı buldum yarın vaktim olursa servise gidip deniyeceğim.
Sanırım ilk aşamayı yapmaya çalışırken, menülerden "ECU testi"ne gireceğimize, "Genel Test"e girdik. O yol da bizi apayrı bir yere götürdü. Yarın gidebilirsem sonucu yazarım.
Yani sorun tamamen bizden kaynaklanıyor.

PP2000'nin klonunu, Hong Kong'a gidecek birisi vasıtasıyla aldırmayı deniyeceğim. Yakın bir zamanda almayı düşünmüyorum.

Herkese iyi geceler.

Düzenleyen Celalll - 18 Nisan 2012 Saat 00:53
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 05:20

Arkadaşlar sanırım hatayı buldum yarın vaktim olursa servise gidip deniyeceğim.
Sanırım ilk aşamayı yapmaya çalışırken, menülerden "ECU testi"ne gireceğimize, "Genel Test"e girdik. O yol da bizi apayrı bir yere götürdü. Yarın gidebilirsem sonucu yazarım.
Yani sorun tamamen bizden kaynaklanıyor.

PP2000'nin klonunu, Hong Kong'a gidecek birisi vasıtasıyla aldırmayı deniyeceğim. Yakın bir zamanda almayı düşünmüyorum.

Herkese iyi geceler.

Yanlis yere girdigini soylemistim sana degil mi LOL
Sen dedigim gibi en guzeli ingilizce yap ve benim resimden adim adim ilerle. Ellerinle koymus gibi bulursun Smile

Bu arada Hong Kong neyin nesi? Avrupa olsa anlayacagimda Hong Kong'tan araba parcasi getirten ilk defa seni gordum LOL
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 09:08
ebay'da pp2000 gördüm de. Satıcı Hong Kong da gözüküyordu. Oraya 4-5 ayda bir giden bir tanıdığım var. Belki orada çok ucuza kapatabilirim diye düşünmüştüm.
Gerçi oradakiler hep klon çıkıyor. Öyle bir durum da var yani.
Avrupa deyince aklıma geldi. İspanyada abim yaşıyor bide ona sorayım bakayım. Orada kaç paraymış?
Daha deneme yapamadım. Ama sanırım, menülerde gezerken, karşı şeride geçmişiz.LOL

Düzenleyen Celalll - 18 Nisan 2012 Saat 09:09
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 09:13

ebay'da pp2000 gördüm de. Satıcı Hong Kong da gözüküyordu. Oraya 4-5 ayda bir giden bir tanıdığım var. Belki orada çok ucuza kapatabilirim diye düşünmüştüm.
Gerçi oradakiler hep klon çıkıyor. Öyle bir durum da var yani.
Avrupa deyince aklıma geldi. İspanyada abim yaşıyor bide ona sorayım bakayım. Orada kaç paraymış?
Daha deneme yapamadım. Ama sanırım, menülerde gezerken, karşı şeride geçmişiz.LOL

Klon mu? Herhalde orjinal olmasini beklemiyordun LOL

Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 09:31
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Klon mu? Herhalde orjinal olmasini beklemiyordun LOL

İyi olurdu. Big smile
Şaka bir yana 150$'a bitane buldum. Acaba bunların orjinallerinden farkı var mı?

http://www.ebay.com/itm/New2011-Lexia-3-Diagbox-5-02-Citroen-Peugeot-diagnostic-/230654722565?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b417c205

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 09:36

İyi olurdu. Big smile
Şaka bir yana 150$'a bitane buldum. Acaba bunların orjinallerinden farkı var mı?

http://www.ebay.com/itm/New2011-Lexia-3-Diagbox-5-02-Citroen-Peugeot-diagnostic-/230654722565?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b417c205

Orjinallerinden hicbir farki yok. Hatta uzerinde "made in france" yazar ancak degildir Smile
Internetten siparislerde en buyuk sorun cihazin bozuk cikabilme ihtimali. O yuzden biraz isin risk tarafi var. Belcika'da bunun fiyati 200 euro civarlarinda. Bazilari daha ucuza verebiliyorlar ama neye dayanarak veriyorlar bilemiyorum.
Yukarı Dön
Celalll Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 18:47
Arkadaşlar Hız Sabitleme kolunu tanıtmayı başardık.Clap

Koliva hocamın da dediği gibi yanlış sulardaymışız. Embarrassed

Bundan sonra arandığında rahat bulunabilmesi için, Ecu daki değişikliği nerden yaptığımızla ilgili bir resim paylaşıyorum.

1.AŞAMADAKİ DEĞİŞİKLİĞİN YAPILACAĞI YER.

Bu pencere "Konfigürasyon Prosedürü" başlığındaki, başka bir başlığın altındaymış. "Elektiriksel Yapı" olabilir.
 Buraya kadar gelmemize rağmen, kapıdan geri dönmüşüz.

2. aşamada ise "BSI"nin içinde cruise control seçeneklerinden, "TipB"yi seçmemize rağmen, program kendini tekrar "TipA"ya otamatikman attı.
Deneme sürüşünde yine olmuyacak derken, çalışınca arabanın içindeki tepkimi görmeniz gerekirdi.Big smile

Diğer seçeneklerden de "2Hız regulatörü var,Hız limütörü yok." seçeneğinde yine çalışmadı.

Şu an "TipA"seçeneğinde Cruise Control Çalışmakta. Tabi göstergede hiç bir şey gözükmüyor.

Başta koliva hocam olmak üzere yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara Teşekkür ederim.

Eğer sakıncası yoksa bu tanıtma işini nerede kime yaptırdığımı, söylemek isterim. Aynı serviste Triger Seti ve Devirdaim Pompasınıda değiştirttim.
Ve gerçekten işçilikleri çok temiz, ciddi ve bir o kadar da cana yakın olan,
Şahin Peugeot'dan Murat Bey'in de tavsiyesiyle gittiğim, Şuayip Usta ve ekibi...

Triger Setini bana göre makul bir fiyata değiştidiler. Hız kontrolunün motajını daha önceden yapmıştım. Şuayip Usta sadece tanıtımını yaptı. Sizin sayenizde benimde biraz katkım oldu.
 Ama artık onun için 5 dakikalık bir iş oldu diye düşünüyorum.
Şahin Peugeot'a da çok yakındalar. Murat Bey'e sorarsanız size tarif eder. Telefonu: 0(216) 630 03 33

Alttaki vidaları daha sıkmadan resim çektiğim için sanki açık gibi duruyor. Aslında tam oturdu.

Yanlız bu Cruise Controlün Çalışmasında şöyle bir gariplik hissettim.
Örneğin Belli bir hıza sabitlemiş şekilde giderken, aracı hızlandırmak istediğimde, "Set+" tuşuna basılı tutunca araç 2-3 saniye sonra ani bir şekilde vites düşürüyor. Sanırım 4'den 2'ye düşüyor.
Sanki Hızlanmak için gaz pedalını kullansak daha iyi olur gibi geldi.
Tabi daha bugün kullanmaya başladığım için tam tecrübe edemedim.
Şimdi aracımda, Kaynak yaptırmak için çıkarttığım akü kutup başları sebebiyle olduğunu düşündüğüm, bir kaç Alarm-Kilit-Economy Modu gibi sorunlarım var. Ama basit şeyler diye düşünüyorum. Araca yaptığım her işlemde biraz daha ısınıyorum.

Herkese teşekkürler, Saygılar.

Düzenleyen Celalll - 18 Nisan 2012 Saat 19:03
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 20:03
Hadi gecmis olsun Embarrassed Hanemize +1 hiz sabitleyicili uye daha eklendi Clap
Yukarı Dön
acelik307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acelik307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 11:16
arkadaşlar bu hız sabitleme işinde fren sensöründe dört kablo olmazsa kesin olmuyor değil mi?  bende fren müşürüne bakmadan kolu almış bulundum fakat fren sensöründe 2 kablo var..
şu kablo çekme olayını sorunsuzca yapabilecek bi usta varmı..
yoksa kolu aldığım fiyata satmak istiyorum 99 tl.. ilgilenenlere duyurulur...
2005 307 hdi 1.4
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 11:30
Orjinalini yazan: acelik307 acelik307 Yazdı:

arkadaşlar bu hız sabitleme işinde fren sensöründe dört kablo olmazsa kesin olmuyor değil mi?  bende fren müşürüne bakmadan kolu almış bulundum fakat fren sensöründe 2 kablo var..
şu kablo çekme olayını sorunsuzca yapabilecek bi usta varmı..
yoksa kolu aldığım fiyata satmak istiyorum 99 tl.. ilgilenenlere duyurulur...

Keske almadan once buraya yazip gorus almis olsaydiniz. Soru soran arkadaslara ilk cevabimiz hep fren sensorunun bir resmini cekip koymalari oluyor.
Eger aracinizda iki kablolu fren sensoru var ise hemen yaninda bulunan bos kisma hiz sabitleyici icin gerekli olan sensor takilacak demektir. Sorun sensoru takmakta degil, kablosunu bulmakta ya da cekmekte. Eger hazirda soket yok ise manuel olarak kablo cekilmesi sarttir. Bunu her onune gelen ustanin yap(a)mayacagini dusunuyorum cunku riskli bir is. Isterseniz sansinizi bir daha deneyin ve fren sensorunun etrafinda bosta duran bir soket var mi diye bir bakin. Asagidaki resmi ben kendi aracimdan cekmistim. Hiz sabitleyici icin gerekli olan soket ust tarafta (yesil cerceveye aldim) hazir durumda bantlanmis bir vaziyette duruyordu. Belki sizinkinde de vardir. Eger var ise bir sensor alip bu soketi bagladinizmi tamamdir. Yok ise biraz is uzar.

Düzenleyen koliva - 05 Mayıs 2012 Saat 11:31
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acelik307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 11:41
sizin yazılarınızı okuduktan sonra buna da dikkat etmiştim.. maalesef hazırda soket yok.. bu yüzden çok istediğim hız sabitleme işi olmayacak benim galiba.. Cry hızlı cebınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim..
ayrıca teknik bilginizle  bu foruma yaptığınız katkılar çok değerli.. tebrik ediyorum sizi Clap
2005 307 hdi 1.4
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 11:43

sizin yazılarınızı okuduktan sonra buna da dikkat etmiştim.. maalesef hazırda soket yok.. bu yüzden çok istediğim hız sabitleme işi olmayacak benim galiba.. Cry hızlı cebınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim..
ayrıca teknik bilginizle  bu foruma yaptığınız katkılar çok değerli.. tebrik ediyorum sizi Clap

Rica ederim. Ben de sizler sayesinde ogreniyorum ve katkida bulunmaya calisiyorum. Ben tesekkur ederim Smile
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acelik307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 11:45
konuyla alakası yok belki ama tavsiye ettiğiniz ön fren diski balata markası var mı..
2005 307 hdi 1.4
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 11:49

konuyla alakası yok belki ama tavsiye ettiğiniz ön fren diski balata markası var mı..

Acikcasi ben burada Ingiltere menseili Feredo diye bir marka kullaniyorum. Hem ucuz hem de gayet memnunum. Turkiye'de var midir bilmiyorum tabi. Simdiye kadar duyduklarima gore bosch'tan memnun olanlar cogunlukta. Arkasindan TRW geliyor.

Düzenleyen koliva - 05 Mayıs 2012 Saat 11:50
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1314151617 31>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Merhabalar son mesaja git 2 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 593 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 247 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 1004 0 Sabri45
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 12307 5 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2697 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 545 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 698 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 993 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 6 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 736 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 915 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 594 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6441 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 37557 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 277 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 3242 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 9087 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4643 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 8206 7 konfor
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
tunakrf 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English