![]() |
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1112131415 31> |
Yazar | |||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaşlar 307 1.6 cc ye olurmu acaba bu sistem heralde gaz teli yoktur.
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Modeli kac aracinizin? Bu bilgileri imza kisminiza koysaniz bu tarz sorularla bundan sonra karsilasmazsiniz. |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
çok özür dilerim 2004 model nasıl yazmamışm hayret ettim :) forumu kullanmayı bi türlü beceremiyorum nedense resim bile ekleyemedim kusura bakmayın alışmaya calısıyorum
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
önemli değil, ressim ekleme konusunda detaylı anlatımlı konumuz mevcutu ama bulamadım silmişler sanırım
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bu zamana kadar sabitleyici taktıranlar herhangibir sorunla karşılaştımı??hız sabitleyici ve hız limitörü farklı şeylermi???Hız sabitleyici bnm aracıma takılırmı takılırsa kolun bana maliyeti ne kdar olur biraz fazla soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim....
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Herhangi bir problem yok. Sabitleyici hizinizi sabitlemeye, limitor ise hizinizi limitlemeye yariyor. Yani birisi su hizda git diyor digeride su hizdan yukariya gitme diyor. Genellikle limitor sabitleme kadar cok kullanisli degildir. Sabitleyicinin araciniza takilip takilmayacagi konusunu ogenmek icin bu topigi okumaniz gerekiyor. Kolun maliyeti konusunda ise : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18234&title=hz-sabitleme-kolunda-kampanya |
|||
![]() |
|||
||
bilgilendirme için teşekkürler...
|
|||
![]() |
|||
||
çok önce yazılmış ama aklıma takıldı.Benim aracım kilitliyken kitleme tuşunda korna çalıyor dörtlü yakıyor kapılar kitlenince farlar sönmüyor sanırım ama aracımda gaz teli yok şimdi uyarmı uymazmı anlayamadım?
|
|||
![]() |
|||
acelik307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelik307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşlar merhabalar...
bu forumu okuyup ben de gaza geldim ve şahin pejo dan hız sabitleyici aldım... ancak bunu nerede aktifleştireceğiz.. burada(edirne) özel servise gittim çocuk uğraştı ama hız sabitleyici ile ilgili menüleri bulamadı.. lüleburgazdaki servisi aradım 'getirin bi bakalım 1.4 hdi lere bugüne kadar yapıldığını duymadım' dedi.. hafta sonu istanbula gideceğim bana bu işlemi nerde yaptırabilerim.. acaba boşu boşuna mı aldım kolu.. 307 1.4 hdi si olup da yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdığını belirtirlerse çok sevinirim.. yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler herkese |
|||
2005 307 hdi 1.4
|
|||
![]() |
|||
acelik307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelik307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ayrıca lüleburgaz daki servis beyinde karşılığı varsa olur dedi ve ücret olarak da sadece tanıtmak için 50 tl civarı bi ücret söyledi ücret konusunda ne dersiniz çok mu...
|
|||
2005 307 hdi 1.4
|
|||
![]() |
|||
||
Bence 50 tl civari bir ucret gayet normal ancak calismasi kosulu ile. |
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
Merhaba bende kontrol ettım kendı aracımı.. 2003 model 307,aynı foto daki gibi 2li kablo hazır cekılmıs 1tanede soket bosta duruyor..bunun icin kırmızı beyazdan paralel alıp o sokete mi bagladınız yardımcı olursanız sevınırım iyi günler Düzenleyen koliva - 08 Ocak 2012 Saat 05:37 |
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
||
Diger baslik altinda cevabinizi detayli olarak yazdim. O sensorden paralel almaniz demek iki sensore gelen kablolari birbiriyle kopru yapmaniz anlamina geliyor ki hic tavsiye etmem. Yeni bir sensor alip sag tarafindaki bos noktaya takmaniz gerekiyor ki zaten bunu diger 307 cruise control basliginda cevapladim. |
|||
![]() |
|||
kimyacı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
||
Arkadaşım,benim aracım 2005 307 1.6 xr break sw 110 bg. Triptonik vites. Benim aracıma sonradan hız sabitleyicisi takılabilirmi? Takılırsa nasıl bir yol takip edeceğim. Teşekkürler. |
|||
BUDA GEÇER YA HU!
|
|||
![]() |
|||
kimyacı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
||
Arkadaşım,benim aracım 2005 307 1.6 xr break sw 110 bg. Triptonik vites. Lpg li .Benim aracıma sonradan hız sabitleyicisi takılabilirmi? Takılırsa nasıl bir yol takip edeceğim. Teşekkürler. |
|||
BUDA GEÇER YA HU!
|
|||
![]() |
|||
||
Yetkili servisle görüştüm. Hız sabitleyicisi taktırma konusunda. Pejo'nun 307'lere hız sabitleyicisini serviste takılmasını yasakladığını söyledi. beyinde kilitlenmeye yol açıyormuş mail geldi dedi usta. dışardan alıp taksam aktifleştirir misiniz dedim. O riske giremem. dışarda taktırsanız da, dışarda aktifleştirler dedi. Böyle bir sorun açma ihtimali gerçekten varmı yoksa pejonun işine mi gelmiyor acaba bu durum.
|
|||
![]() |
|||
||
ben diyarbakırda yetkili serviste yaptırdım bişey sölemdiler 1 1.5 ay falan oldu yaptıralı. ama ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuçta beyinde bunulu ilgili komut varbbiz ekstra bşey yükelmiyoruz ki sadece kapalı olanı açtırıryoruz
|
|||
![]() |
|||
||
adamlar takmıyorsa bi bildiği var diyecem forumda bi sürü taktıran var kimse bi sorun yaşamamış, niye takmıyorlar onu anlamıyorum. pejo neden karşı çıkıyor. 0 Km 207'lerde opsiyon fiyatı 180 lira. takarız fiyatı da 180-200 neyse bişey deseler ya.
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar ben Trabzonda ikamet etmekteyim.Aracıma aldığım hız sabitleme kolunu servise getirdim taktılar araç kolu görüyor ama ne hikmetse kolu aktifleyemediler araca en son yazılımı yükleyip gene denediler olmadı ve sebep olarak da aracın 1.4 benzinli olmasını gösterdiler.Bende kolu ustaya verdim satacak..
Benim hız sabitleyici kolu taktırma olayı da böylece bitmiş oldu...
|
|||
![]() |
|||
beveta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
||
onu senin servis emin ol yapamamış ve böle bi nitelendirmeyi getirmiştir motor gücü ila ne alakası var halbuki beyin yönetiyor sonuçta tüm komutları ah bu servisler yokmu inanın ticari taksi toplayanlar bunlardan iyi en azından işçilik aynı fiyat servisler gibi uçuk diil...
![]() |
|||
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1112131415 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |