![]() |
|
10000 km mi? 12 aymı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2010 Saat 14:11 |
arkadaşlar merhaba
benim örnek mahallesinde Erel Oto daki ustam parada pulda gözü yok. Bana şöyle dedi. 2 ay oldu allalı aracımı.Arabamın en son bakımı olalı 15 ay olmuş ama 2000 km falan yapıldı daha. dedimki "usta yağın ömrü 1 yıl diyolar filtreler temizdir sadece yağ ve yağ filtresi değişsek idare eder mi" dedim. bana "manyakmısın olm ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabanın son kullanma tarıhı gecıcek ya kullan bıraz :)
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
ehliyeti alalı 2 gün oldu daha :) kullanıcam. bakım benden önce olmuş araba yatmış kapalı garajda 1 yıl. ben kullanıcamda bakım kafamı karıştırdı. ustam gerek yok bin diyo :)
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
iyide senin ustanin yagi hic yuksek isiya ve surtunmeye maruz kalmadigi icin kapali kutuda uzun sure saklaya bilir
ama senin arabada kullandiginda surekli oksijenle yerine gore nem ve tozla temas halinde dolayisiylada bozulmasi normal degistirirsen icin rahat olur |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
değiştir kafan rahat olsun 50-60 lira için arabanı riske atma derim bende.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |