![]() |
|
satılık 206 modifiye parçaları... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2009 Saat 19:40 |
Arkadaslar resimlerini koyamıyorum çünkü pcm de kayıtlı deiller ama daha sonra fotograflarını çekip mail atabilirim isteyenlere.. aracımı satacağım için üzerine koyduğum parçaları satıyorum, bütün 206lara olan sonar marka angle ve arka kırmızı renkli ledli stoplar (hepsi yanıyor) ön farların 3 aylık, arkalar ise 7 aylık... ayrıca 1 yıllık 14 inç KM marka jantın ortalarında kendim taktığım orjinal peugeot arması ile satılıktır. hepsi için düşündüğüm fiyat 1000ytl ama pazarlık vardır arkadaslar, hepsini birden satmaya calışıyorum çünkü ayrı ayrı elden cıkarmam zor... Bilginize, şimdiden ilginiz için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar satılalı 5 yıl oldu.
Düzenleyen taylan43 - 14 Ekim 2014 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
arkadaslar bütün parçaları alana, kendim kullanmış olduğum MONZA marka xenon motorlarını da hediye vereceğim...
![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
FİYATI İYİMİŞ AMA RESİM KOYMANDA FAYDA VAR... |
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
Arkadasim cep telefonundan girdigim icin yazilari ne yazikki koyamiyorum ama isteyene mail atabilirim, benim resimdeki arabanin esyalari ama biraz ufak tabi :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar abı
|
|
![]() |
|
Saolasin kardesim |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
hayırlı satıslar. fiatlar cazip.
|
|
![]() |
|
abı angelerı kaca bırakıcaksın BANA :)
|
|
![]() |
|
Emrahcim senin araba 307 deilmiydi? :) napicaksin sen? :) ayrica emrahcim hepsini bir cikarmaya calisiyorum elden cunku teker teker satmak cok zor biliosun... |
|
![]() |
|
ya sen bana bı fıyat ver ozelden ala ala .:):)
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Emrah yeni proje mi Şahin e 206 angel far mı takacaksın
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
:D :D :D sahınm mı o 106 yı alıcaz yaa abı ya :D yesıl yesıl :D klımalı :D |
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
ledlı stoplar fk modelı mı?
özelden fiyat alabilir miyim?
|
|
![]() |
|
Arkadasim ozel mesajin dolmus o yuzden gonderemiyorum, ayrica jantlari isteyen yok mu arkadaslar? Orjinal pug janti armasini da taktim benzeri yok :) |
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
hayırlı satıslar
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
reay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
jantların fiyatını ve resimlerini yollarmısın
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hacı naaptın sen ya ? 2009 un topiğini hortlatmışsın. |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Selamın aleyküm yapmış ve çıkmış arkadaş
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |