|
Yetkili Servis Önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
canbek
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2021 Saat 15:09 |
Herkese merhaba, 2020 Kasım trafiğe çıkışlı aracımın 15.000 bakımı için yetkili servise gideceğim. Garanti devamı için yetkili servis ile ilerlemek şart sanıyorum ki.. Evime en yakın İstanbul Ümraniye'de bulunan Can Otomotiv bulunmakta. Daha önceden tecrübe eden, önerileri olan var mıdır? Servis hususunda yetkili olmasına gerek yok der misiniz? Görüşleriniz benim için oldukça önemli. Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
PhaseR
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Ben Çekmeköyde Öztek servisine gidiyorum. Garanti içinde bir kaç kere gittim. Gayet ilgililer. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Önümüzdeki hafta bende 30.bin bakımına götüreceğim.
|
|
canbek
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok sağol üstad. lokasyonunu araştırıp karar vereceğim.
|
|
Bayer
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çamlıcanın orada aktif iriyıl var. Bu hafta aracımı oraya bıraktım. Yönlendirmek için değil alternatif olsun diye söylüyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |