|
Ayagimi gazdan cekince öne atma |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
cagdasnas
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cagdasnas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2019 Saat 07:10 |
|
Arkadaslar merhaba. Foruma yeni kayit oldum. 206 dizel 2006 model aracim var. Araci yeni aldim. Gaza basip ayagimi cektigimde araba bi anda fren yapmis gibi oluyor. Cok rahatsiz etmiyor ama ben takinti yaptim. Ustaya gittik, alt motor kulagi degisti ama sorun devam ediyor. Sizce sorun ne olabilir ? Gazdan ayagimi cekince motor freni gibi one atiyor.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldin.özelden istediğin cevabı gönderdim kardeşim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
kod06
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam iyi akşamlar bu sorun bende de var. Bana da yardımcı olurmusunuz acaba. Şimdiden teşekkürler
Düzenleyen kod06 - 15 Temmuz 2019 Saat 23:11 |
||
Bu alamde GFB!
|
||
kod06
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Bu alamde GFB!
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Bize de söyle bizde bilelim Soner abı
|
||
ibrahimyank
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2019 Konum: milas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimyank
|
|
aynı sıkıntıdan ben de muzdaribim üstelik bunu yaparken vik vik gibi de bir ses geliyor sanki birşeyler yerinden oynuyormuş gibi.
|
||
alixx35
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba;
Ayni sorun benim 307 1.4 hdi aracimdada var 4 yildir kimse bulamadi degismedik hic hir sey kalmadi Ayagimi gazdan cekincede verincede silkeliyor takozlar enjektorler debriaj balatasi Ne varsa degisti banada yardımci olurmusunuz.
Düzenleyen alixx35 - 17 Eylül 2019 Saat 18:42 |
||
cadde40
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2019 Konum: kirşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mrblar 307 1.6 hdi 2007 90 lik seyir halinde ayagimi
gazdan çektiğimde vuruntu ve gaza bastigimda.bir vuruntu oluyor ses yok irkilme sadexe sürüş konforu yok özelden mesaj atmissiniz bized3 yardımcı olurmusunuz baskı balata triger motor sanziman takozları vs hep değişti ayagimi gazdanncekerken veya basarken tepki verdiğinde tam o sırada devir saati titriyo vuruntunun oldugu esnada lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum
|
||
cadde40
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2019 Konum: kirşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
lütfen bizede gönderin sıkıntı ne acaba
|
||
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sitenin formatı mı değişti hocam, problem olsun olmasın 2 3 günde bir siteyi açıp yeni konuları okur bilgi edinmeye çalışırdım.
|
||
cadde40
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bilmiyorum formatını değişti vs bu sorunu soner bey çözmüş ama ulaşamadık umarım foruma girer bizide bilgilendirir
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşın sıkıntı çoktu beyler bu tip sorunlara aracın motoruda sebep olabilir kullanıcı kaynaklıda. hatta bir üyemiz 1 viteste böyle sorun olduğunu söylemişti. 1 viteste gaz kökleyip ayagını çekersen bu durumun oluşması gayet normal ..
Bu aralar iş yogunlugu nedeni ile çok vakit ayıramıyorum arkadaşlar gün içinde gerekli bilgilendirmeleri yapacağım. kusurumuza bakmayın Düzenleyen sonerkyl - 18 Eylül 2019 Saat 09:46 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
cadde40
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam soner bey yardımınızı bekliyoruz 2 arkadaşta bundan şikayetçi inş sorunu cozersiniz
|
||
cadde40
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sunuda ekleyim 1 ve 2 vites değil 3 4 5 çok çok belirgin ivme yapmıyor araç gaza basinca beya cekince
|
||
krowne
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende bu sorunun nedenini merak ediyorum benimle de paylaşır mısınız. 3. viteste ayağımı gazdan çekince sanki fren yapıyormuşum gibi araç yavaşlıyor
|
||
krowne
|
||
cadde40
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
saolsun soner abide 2 dk girip hata şu demedi hala bkliyoz
|
||
krowne
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ve hala bekliyoruz
|
||
krowne
|
||
krowne
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
motor alt takozunda sorun vardı arkadaşlar bende civatanın biri yokmuş. bu kısımda ki eksiklikler giderilince yumuşadı ve motor sesi hissedilir derece azaldı
|
||
krowne
|
||
alixx35
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
üstadim civata olmaması nasıl birşey hangi civata neresinde yoktu ben şahsen arabayı sıfırdan yaptım alt üst yan takoz ne varsa değişti aklım istavroz dişlisinde artık
|
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu sorun genelde katalizörün dolmasından kaynaklanıyor arkadaşlar. Ya da egzos sisteminde tıkanıklık vardır. Yani yanan yakıt dumanı rhatça araçtan tahliye olmadığı içindir. Bunu test etmek için de aracınızı 2 3 dk dip gaz çalıştırın ve sonra 1.viteste hızlanıp ayağınızı gazdan çekin. Bir rahatlama gözlemlerseniz, dediğim şey olmuştur demek. Tabi öncelikle takozları kulakları kontrol ettirmeyi unutmayın.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |