![]() |
|
206 quiksilver yağ filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TugbayDundar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2018 Saat 12:11 |
Arkadaşlar Merhaba,
Orijinal 206 1.6 motor 16v için yağ filtresi aldım, aracın üzerinden çıkan yağ filtresinin ortasındaki deliğin içi düz fakat aldığım filtrenin orta kısmında tırnaklar var, bu yüzden yeni aldığım filtre yuvasına oturmadı. Farklı model almak zorunda kaldım. Acaba o tırnakları zorlayıp mı takıyoruz filtreyi bilgisi olan var mı? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aldığın filtre resmi koyabilirmisin. birde çıkanı eski filtreyi . yanlış filtre olabilir elinizdeki
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar ben de konusu açılmışken bir soru sormak istiyorum
206 xr benzinli 1.4lt 2000 model var bende yağ filtresi sizin attığınız gibi değil de şunun gibi acaba neden ? bunun olduğu yere diğeri de uyar mı ?
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tırnak fln zorlama yok yağ filtresi önemli bir parça orjinalini alman gerekiyor.
https://www.peugeotturkiye.com/peugeot-206-1.4-benzinli-yag-filtresi-orjinal |
|
![]() |
|
TugbayDundar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
Peugeotmarket'ten aldım ürünü orjinal 1.6 yağ filtresi. Akşam eve geçtiğimde fotoğrafını atayım iç kısmında tırnaklar var
|
|
![]() |
|
Cecenow36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cecenow36
Kendinmi degistiriyorsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
Hayır sanayide tanımadığım bir usta değiştirdi, filtrenin uyumsuz olduğunu söyledi. İzmir dışında olduğum için kendi ustama götüremedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |