![]() |
|
Acil Yardım Ani Gaz Kesmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
playhard52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı playhard52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2017 Saat 16:01 |
SelamınAleyküm kardeşlerim abilerim.
Aracım 2003 Model 206 1.4HDİ XR Modeli Km:203,000 Aracımda Rolanti Dengesizliği Var. Rolantide Çalışırken Motor Çok Sarsıntılı Çalışıyor ve Devir Saati Sürekli Oynuyor. Bunun Yanı Sıra Yolda Giderken Araç Aniden Gaz Kesiyor 2-3 Saniyeliğine Gaz Pedalı Gidiyor Komple ve Sonra Düzeliyor. Bu Sorunu Şu Sıralarda Çok Fazla Yapmaya Başladı. Bilgisayara Bağladığımızda Aldığımız Hata Kodlarını Alta Yazıyorum. Aracın Hava Akışmetresi Orjinali İle Değiştirildi. 1- P0704 Debriyaj Şalteri Giriş Devresinde Arıza (Değişti) 2- P1628 Gaz Pedal Sensörü/Fren Lamba Şalteri, Yanlış Sinyal 3- P0571 Seyir Kontrolü/Fren Şalteri A Devresinde Arıza 4- P0113 Emilen Hava Sıcaklık Sensör Devresi, Artıya Kısa Devre veya Açık Devre 5- Kütle veya Hacim Hava Akış Devresi Düşük Giriş. Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz öncelikle. aracınızın motorunu kısa zaman içinde hiç yıkattını mı ? bunu sorayım size 3-4 tane arıza kodu versede araç basit bir sebepten kaynakla biliyor. öncelikle siğortalarınızı ve kutusunu kontrol ettirin. tabi öncelikle yakıtınızı aldığınız yeri bir değiştirin hocam en ucuzdan başlayarak
1-fren müşürünü değiştirin. 2-krank devir sensörü değiştirin 3-yakıt filtresini değiştirin (kesinlikle orjinal olması gerekiyor.) 4-hava filtresi (orjinal kesinlikle)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
playhard52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı playhard52
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşbulduk Cevaplarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Fren Müşürünü Değiştirdim. Krank Devir Sensöründe Bir Sorun Olduğunu Sanmıyorum Çünkü Daha Önce Bakmıştık Ona. Hava Filtresi Orjinali İle Değişti. Yakıt Filtresinide Değiştirmiştim Ama Yanlış Hatırlamıyorsam Yan Sanayi Takılmıştı. Aslına Bakarsak Bende Yakıt Filtresinden Şüpheleniyorum Çünkü Dalgalanma Sorunu Değişimden 1-2 Hafta Sonra Olmaya Başladı.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
o zaman dediğim gibi hocam filtreyi orjinali ile değiştirin yakıtı farklı bir istasyondan almanızı öneririm. bu tip sorunlara yakıt bile neden olabiliyor ama yan sanayi filtreler en baştan sebepleri
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
ben gaz müşüründen süphelendim. onu temizletmeyi bir deneyin
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
lazerburak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2016 Konum: İSTANBUL-KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lazerburak
öncelikle geçmiş olsun senin sorunun bence tamamen potansiyometre 100 tl lik bir parça değiştir düzelicektir.işinin ehli bir ustaya gidersen çok çabuk çözebilirsin.
|
|
2002 206 COLOR LİNE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı playhard52
Potansiyometre dedigin gaz pedal sensörü mü Düzenleyen playhard52 - 11 Nisan 2017 Saat 00:04 |
|
![]() |
|
lazerburak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2016 Konum: İSTANBUL-KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lazerburak
evet gaz pedal sensörü
|
|
2002 206 COLOR LİNE
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Beyin soketlerine bakılsın bir anda bu kadar çok arıza vermesi normal değil.
Alternatörü de her ihtimale karşı ölçtürün test yapılsın. İyi bir elektirikçiye gidin hatta beyin işi yapan bir yer olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |