![]() |
|
kararmayan dikiz aynası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulas28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2016 Saat 22:18 |
selam arkadaşlar,
2005 model 307 1.6 xt benzinli otomatik sahibiyim. Benim sorunum şu: Araçta bulunan kararan dikiz aynası düğmeye bastığımda ışık yanmasına rağmen kararmıyor, sebebini bilen veya yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
|
|
![]() |
|
akisioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akisioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynan alt ortasındaki bulunan ışık sensörü kirlemiş olabikir.Yıkamacılar parlatmak amaçlı torpidoya parlatıcı
Sıkıp sonrada aynı bezle başka yeri temizlerken Aynanın orta noktasındaki sensöre bez değiyor.Kulak pamuğu ile İçini temizleyin düzelecektir. |
|
PEUGEOT 308 1.6 HDI SPORTIUM BEYAZ
|
|
![]() |
|
ulas28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler yarın ilk iş deneyeceğim sonucu bildiririm
|
|
![]() |
|
Malesef düzelme olmadı. Bahsedilen yer temizdi ama ben yine de biraz temizledim fakat sonuç aynı. Işık yanıyor ama karara yok. Umarım başka bir çözüm yolu vardır.
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Film var mı arka camda?
|
|
![]() |
|
Evet var
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Benim araçta da var sizin söylediğiniz gibi etkisi pek olmuyor. Ben film olmasına yorup çok kurcalamadım. Arkadan uzun yaksalar bile ışık şiddetli gelmediği için çalışmıyormuş gibi anlaşılabilir.
|
|
![]() |
|
Yarın el feneri tutup deneyeceğim
![]() |
|
![]() |
|
El feneri odak ayarlı değilse işe yaramayabilir :)
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Ben denedim yeşil ışık yanarken telefonun flaşını tutunca 15 saniye sonra bayağı bir kararıyor.
|
|
![]() |
|
conywolker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı conywolker
Benim arka camda film var ama kararma da sıkıntı yok 10 sn sürüyor en fazla hemen koyulasiyor görüntü ışık az bile olsa onu algılıyor.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
benimkide kararmıyor gibi. ışığı yanıyor ama çok karardığını hissetmiyorum. arka camda filmde var ama çok koyu zaten ışık çok gelmiyor.
focustata film var o pat diye kararıyor. sanırım sensör sorunu.
|
|
![]() |
|
Dralp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Benim araçta var çok şükür yalnız düğmeye bastığım zaman demişsiniz hangi düğme bu ,,bendekinin orta tarafta arka kısımda bi tırnak var onu çekince kararan şeklini alıyor...
|
|
2004 Peugeot 307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
Aynanın altında bir düğme var küçük ona basınca ışık yaniyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |