![]() |
|
Debriyaj Balatası Değişirken Volant Değişmeli Mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
conywolker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı conywolker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2016 Saat 10:43 |
Arkadaşlar herkese merhaba,
Pazartesi itibariyle aranıza katıldım. 2005 model 307 xt premium aldım. 1.6 110bg manuel vites aracım. Debriyaj balatası ve triger devridaim vs değişecem. Ancak bir kaç yerde debriyaj balatası değişirken 110bg modellerde volant da değişmeli vs diye okudum. Malum volant tek başına bayağı pahalı. Volant değişmek zorunda mı eğer değişmezsem sıkıntı yaşarmıyım? Birde Ankarada özel servis önerisi bekliyorum bu işlemler tahminen ne kadar tutar? Cevaplarınız için teşekkürler... Not: Aracım Benzinli.
Düzenleyen conywolker - 20 Nisan 2016 Saat 10:47 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 307 ler için volant problemi duymadım açıkcası genelde 308-407 1.6 hdi motorlarda bu problem daha çok karşımıza çıkıyor. eger aracınızda titreme vites geçişlerinde problem stop ederken sesler gelmiyorsa gerek yok bence servis tavsiyesi bu konuyu incelemenizi öneririm. bu arada bilfiğim kadarıyla bu problem sadece dizel modellerde karşılaşılıyor.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18544&title=ankara-ozel-servis-tavsiye
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım 307 değil ama ben bundan dolayı daha önce problem yaşadım,bunlar zaman alan işçiliği ve parçası pahalı işlemler olduğu için hemen heranda dağıtılamıyor dert oluyor.Şöyleki ben değiştirin dememe rağmen durumunun iyi olduğunu hatta taşlamaya bile gerek olmadığını söyleyip boşuna masraf etme deyip aracı topladılar araca bindim kalkışlarda kamyonet gibi titreme sonrası malum hiç detaya girmeyeyim başka yerde taşlattım eğer başından değişim olsaydı aynı parayla daha temiz olcaktı işim.Tavsiyem işi bilen kontrol etsin volant durumunu.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |