|
206 Sorunlarım (bsi olabilir) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
pckobat
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2016 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2016 Saat 02:50 |
Merhaba,
2004 1.4 Desire araç aldım. Soruları biliyordum bu şekilde aldım. Sorunları anlatıp fikir almak istiyorum. - Araç bazen bunu her zaman yapmıyor. Boştayken aniden 4000 devire çekiyor sonra 2000-3000 devir arasında gidip geliyor 2000 devire çekiyor kendini bazende. Bunu çok sık yapmıyor viteste düzeliyor 1den 2 ye geçerken yapıyor tekrar mesela - Göstergelerde ışıklar yanıyor gerekli gereksiz abs yok abs yanıyor. Stop yazıyor seyir halinde. - Hız göstergesi çalışmıyor. - Sag ekranda tarih yanıp sönüyor. Bazen saate geçiyor. - Şu an için aklıma geren sorunlar bunlar. - Bilgisayara baglandığında vmg hız rolesi hatası ve bsi yag sensörü hatası yazıyormuş. Burda(KIRIKKALe) araca bakan usta Gaz kelebeginin ordan kablo mu çekmiş öyle birşeyler dedi. Sigorta baglamış oraya. Bunu yaparken bir boruya zarar vermiş ordan hava veriyor yada alıyor gösterdim birşey olmaz bundan dedi ama kapatmalımıyım sizce o deliği? Yarın o hortumun resmini atabilirim. - yine ugraşan ustanın dediği sadece program atılacak bsiye başka birşeyi kalmadı aracın onuda atınca düzelecek burda atamıyoruz. - Başına gelenler fikir verebilir mi? Araçta ses sistemi yapılmış bununla ilgilide su alma olabilir gibi konular okumuştum ama aldığım kişi öyle bir ihtimal olmadığını çok titiz davranıldığı söyledi bu işlem yapılırken. - Aracı cumartesi Amasya'ya götürecem ondan sonra müsaitim bu sorunları çözdürmeye ugraşacam bana bu konuda fikir verebilecek önerisi olacak kimse var mıdır?
|
|
popeyes
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kolay gelsin hocam ben bu işlerin en kralıyla ugraştım. sürekli arıza yapmayan durumlarda arızayı tespit etmek zor bir durum. ama kesin birşeyden eminim arabanda biryerlerde şase var. bana arabanın beyninin fotosunu, soketlerin fotosunu , birde o boru ne borusuyla onuda yollarmısın. program atınca düzelecek fakat ilk şase yaptığında tekrar aynı şeyle karşılacaksın
program sana 1 hafta gideceğini düşünüyorum. bilgisayara bağladığında vhm ve bsi yag sensörü hatası alman çok normal şase yaptığında o an algılamadığı sensörü hata olarak atıyor. boşuna para verme o tür şeylere. bir kaç sorum var. 1- araban zor çalışıyormu, 2- hız göstergen sürekli mi bozuk ara ara gidip geliyormu 3-stop uyarısı rampa yukarımı rampa aşağımı yapıyor (zıplayınca kasisten geçince yapıyor mu) 4-devir ibresi stop edecek gibi gidip gelmeler yaşıyor mu. 5- arabanın devir ibresi yükseldiğinde gaz verdiğinde stop ediyor mu yada gaz yemiyor mu. benim açtığım bir konu var burayı oku sonunda da benim yine tespitim mevcut biraz okusan belki sana yardımı dokunur. yine iletişimde kalalım haberdar et.
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |