![]() |
|
Koltukları söküp yıkama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2015 Saat 20:56 |
Arkadaşlar koltukları söküp yıkamayı düşünüyorum ön kultuklar alyanla sökülüyor sanırım arka koltukları nasıl sökerim. Birde direk köpürte köpürte yıkasam sorun olurmu şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arac xt ise sikinti olabilir airbaglerde bence bir detayliya yerin. Arka koltugunda ilk oturagi sokun sirt tarafinda alt tarafinda 2 tane civata var ya 11 yada 13 diye hatirliyorum
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sadece şöför ve yolcu gögüs kısmında airbag var koltuklara herhangi bir kablo giriş çıkışı yok
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
benim 206 nın ön koltuklarını ancak büyük hiltili mahkapa uç takarak sökebilmiştim acayip sağlam sıkmışlar yani vidaları.
kurutmayı nasıl yapacaksın ben yazın 3 gün güneşte beklettim de iç süngerler öyle kurudu...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
Arkadaslar cok zorlanmadan söktüm komple arkanın kumaşlarını ve süngerlerini ön de komple koltukları. Verdim deterjanı verdim yumoşu verdim suyu. Kurumadalar su an ayrıca arka koltukların oturma yerlerinin altı o kadar leştiki vileda ile sildim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
güzel bir temizlik olmuiş, mis gibi olmuştur. ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Acaba süngerle birlikte değil de sadece kumaşını sökebilir miyiz.sadece kumasini söküp yıkasak çıkarmi ki
|
|
![]() |
|
Arkalar cıkıyor hocam rahat ta şöförle yolcu koltuğu nasıl cıkar bilmiyorum uğraşmak istemedim ama bence yıkamakta fayda var komple
|
|
![]() |
|
Kalorifere dayatım artık pazartesi sabaha kurur inşallah :D |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Valla benim yazin 4-5 gun durdu anca kurudu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
smiley ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Eğer kurumazsa bazı halı yıkamacılarda sıcak hava üfleyen kurutma odaları oluyor onu deneyebilirsin. Tabi koltuga zarar vermiyorsa
|
|
![]() |
|
Peki arkadaşlar uzun süreli giden kokular varmı koltuklara döksem
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Zahmetli iş gerekli malzeme ekipman ve zaman bulmadan girilmez o işe bencede detaylıya vermek en iyisi kumaş sarkması olucak kurutmak sıkıntı aırbag varsa sıkıntı olabilir sökmek ayrı dert eski araçlarda yapılıyordu basitçe ama bence gerek yok yınede elınızden gelıyorsa karar sızın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |